Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 2 700 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 595 000 SEK / Utgångspris
Adress
Rabattvägen 44, Vällingby
Typ
Bostadsrätt
KVM
69.5 kvm
Avgift
4 461 SEK / mån
Rum
3 rum

Välkommen till denna optimala trerummare från 2013 med påtaglig radhuskänsla!

Välkommen till denna optimala trerummare vars kvadratmeter disponeras på bästa möjliga sätt - med påtaglig radhuskänsla mitt i Johannelund!

Här välkomnas ni in i en trea på första våningen som färdigställdes 2013 där väldisponerade ytor samspelar med modern funktion på bästa sätt. Här kan ni njuta av en lummig och stor uteplats med lättmöblerade ytor, loungedel och plats för soffgrupp. Lägenhetens yta om 69.5 kvadratmeter ger goda förutsättningar för en barnfamilj eller till er som vill bo nära naturen att verkligen trivas. Väl inne i lägenheten möts vi först av en inbjudande och praktisk hall med tillgång till lägenhetens stora klädkammare och badrum. Lite längre in i bostaden finner vi ett socialt, funktionellt och härligt kök med bra förvaringsmöjligheter, vita skåpluckor, bänkskiva i laminat och gott om plats för matbord och stolar. Köket är verkligen hjärtat av lägenheten, här kan härliga minnen skapas med familj och vänner!

Vidare har lägenheten två sovrum, en klädkammare och ett socialt, trevligt och välplanerat vardagsrum med fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Det större sovrummet, som är stort och mysigt, nås via vardagsrummet. Här erbjuds utmärkta förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng. Utöver det finns ett rymligt rum av modell som kan disponeras som sovrum eller hemmakontor. Även detta rum nås via vardagsrummet. Badrummet är stort, funktionellt och fräscht och utrustat med badkar, toalett, tvättmaskin och handfat. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en lummig och stor uteplats som verkligen höjer livskvalitén för er som boende. Här kan ni njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Uteplatsen nås från köket och erbjuder lättmöblerade ytor, loungedel och plats för soffgrupp. Här är det bara att flytta in och börja trivas - välkommen hem!

BRF Trädgårdsmästaren Johannelund är en stabil och solid förening med riktigt god ekonomi vilket medför låg månadsavgift. Nära till både grönska och stadsliv med tunnelbana, butiker och restauranger inom gångavstånd samt fina promenadstråk i härliga miljöer.

Vid frågor om bostaden, föreningen och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare
Rambod Panjaki, 0766-40 50 01

Rumsbeskrivning

Entréhall

Den inbjudande och praktiska hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vita väggar och parkettgolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall - säkerhetsdörr och goda avhängningsmöjligheter.

Kök

Det sociala, funktionella och härliga köket har vita väggar och parkettgolv. Utrustningen består av ugn, fläkt, spis och diskmaskin. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, vita skåpluckor, bänkskiva i laminat och gott om plats för matbord och stolar.

Vardagsrum

Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt - ett socialt, trevligt och välplanerat rum med parkettgolv och vita väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor.

Sovrum 1

Från vardagsrummet når du lägenhetens master bedroom - ett stort och mysigt rum med parkettgolv och vita väggar. Rummet har utmärkta förvaringsmöjligheter, gott om förvaring och plats för dubbelsäng.

Sovrum 2

Ett lite mindre och inbjudande sovrum med fint ljusinsläpp, plats för säng och plats för bäddsoffa och skrivbord. Vita väggar och har parkettgolv. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

Badrum 1

Stort, funktionellt och fräscht badrum med klarglas duschhörna, handfat, toalett, tvättmaskin och torktumlare. Här ligger mörkt klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

Uteplats

I köket finner du en lummig och stor uteplats med lättmöblerade ytor, loungedel och plats för soffgrupp. Här har du fin utsikt mot kullarna och skogen.

Länkar

Film Film

Allmän information

Pris

2 595 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

69.5 kvm

Gatuadress

Rabattvägen 44

Ort

Vällingby

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer

21004/1004

Våningsplan

Bottenvåning

Objektskategori

Bostadsrätt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Trädgårdsmästaren Johannelund

Organisationsnummer

769624-9361

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Att bo i Trädgårdsmästaren:
Trädgårdsmästaren ligger i området Johannelund precis invid
Johannelundstoppen, det är ett nybyggnadsområde som, när
det är färdigt, kommer att inrymma många boende. Närheten
till både Vällingby Centrum och Grimsta skogen ger möjligheter
till både stad och natur.

Bostadsområdet:
Entrén till området kommer att ligga i korsningen Lövstavägen/
Kuskgränd. De stadsliknande bostäderna skapar en barriär som
ger en lugn och trygg miljö för den mer småskaliga bebyggelsen
bakom. Där är där, precis vid foten av Johannelundstoppen som
Trädgårdsmästaren ligger. Högst upp i den lugnaste delen av
området.

Parkering:
Fastigheten kommer att ingå i en gemensamhetsanläggning
där det finns möjlighet att hyra parkeringsplats i garage, öppna
parkeringar och parkeringsplats längs gatorna i området.

Förråd:
Entréplanet rymmer även förråd för de boende i fastigheten.
Dessa fördelas utifrån lägenhetsstorlek. Övriga förråd i entré-
våningen finns för cykel, rullstol och barnvagnar.

Fördelning av bostäderna
Antal rum Yta (kvm) Antal
1 rok 37,5 = 14 st
2 rok 59,5 = 14 st
3 rok 69,5 = 16 st
Totalt: 44 st

Kommunikationer
Från Johannelund tar du dig enkelt med buss eller tunnelbana
till andra delar av Stockholm. Johannelund tunnelbanestation
nås ca 10 minuter till fots. Lövstavägen trafikeras även av buss
119, 518, 541 och 543 som tar dig till bland annat Spånga,
Jakobsberg och Kista.

Barnomsorg
I närheten av Johannelund finns det redan i dag flera förskolor,
inom 1 km finns det minst 5 st. I området skall det även byggas
en ny förskola som Pysslingen kommer att driva. Det finns även
låg- och mellanstadieskola samt högstadium inom 1 km radie.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 461 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Varmvatten, Kallvatten

Andelstal

0,0260370

Andel av månadsavgift

2,60370

Överlåtelseavgift

1190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Årlig elförbrukning

4 330 kWh/år

Hushållsel

350 SEK/månad

Försäkringskostnad

275 SEK/månad

Summa driftkostnad

625 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

71 kWh/m²

Energiklass

C

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta