Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ljuskärrsvägen 63, Saltsjöbaden, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
77.8 kvm
Avgift
3 829 SEK / mån
Rum
3 rum

Mysig uteplats i sydostläge. Stora sociala ytor och möjlighet att bli en fyra om så önskas.

Denna välplanerade trea om 77,8 kvm ligger i ett mycket bra läge på Ljuset. Den har härliga stora sociala ytor och bra rymliga sovrum. Från vardagsrummet tar du dig ut på uteplatsen som bjuder på sol under dagen. Gillar du att odla lite så har du ett perfekt läge för dina odlingar på denna uteplats. Denna lägenhet bjuder på en lite annan planlösning än vanligt på Ljuskärrsberget. Här har man gjort en härlig matplats i vardagsrummet eller varför inte gör det till ett sovrum det också.
Köket är modernt, snyggt renoverat och har gott om arbetsytor men även förvaring.
Badrummet är också renoverat i fint skick med golvvärme, tvättmaskin och handdukstork. Den här lägenheten ger en hemtrevlig känsla direkt när man kommer innanför dörren.

Ljuskärrsberget är ett omtyckt, lugnt och mycket trevligt område i Saltsjöbaden. Området byggdes 1972 och husen är byggda i gårdar med lummiga innergårdar med uteplatser och flera lekplatser. Området är bilfritt med stora parkeringsplatser i anslutning till husen och emellan husen går flera promenadvägar.
Ljuskärrsberget ligger i anslutning till Saltsjöbadens Centrum som har allt ett centrum kan erbjuda såsom mataffärer, bokaffär, apotek, vårdcentral, restauranger och flera olika butiker. Ett stort centrum i ett litet format. Här finns även tågstationen där Saltsjöbanan trafikerar med tät turhet till Slussen (fn. byte till buss i Henriksdal) med en restid på endast ca 30 min. Med bil åker man via motorvägen snabbt till centrala Nacka och Stockholm.

I närområdet finns stora naturområden med Erstaviks orörda skogar med flera mil vandringsleder, löparspår och en välkänd golfbana som på vintern är ett populärt område för längdskidor. I närheten finns flera förskolor och skolor, närmsta förskola Lundsjön ligger endast ett par 100 m från lägenheten.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy