Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Förrådsvägen 18, Huddinge
Typ
Bostadsrätt
KVM
44 kvm
Avgift
2 930 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Optimalt planerad lägenhet med stor härlig balkong i bästa solläge

Varmt välkommen till denna optimalt planerade 2:a med stor härlig balkong i söderläge och ett underbart ljusinsläpp. Här möts ni av ett mycket trevlig bostad i toppskick med centralt läge samt närhet till Huddinge C där ni hittar både pendeltåg och bussar. Bostaden erbjuder lättmöblerade, sociala och öppna ytor med moderna och stilrena materialval i både kök och badrum. Ett utmärkt boende för er med högt ställt krav vad gäller läge och skick.

Rumsbeskrivning

- HALL -
Välkomnande och luftig hall med rikligt av förvaring i form av flera garderober samt avhängningsytor.

- BADRUM -
Det stilrena och smakfulla badrummet nås från hallen. Här erbjuds dusch med glasdörrar, golvvärme, wc, handdukstork, handfat med kommod samt kombinerad tvätt- och torktumlare.

- KÖK & VARDAGSRUM -
Köket och vardagsrummet ligger gemensamt i en härlig och öppen planlösning som ger rummet mycket goda sociala ytor med plats för många gäster. Utrymme för rymlig soffgrupp och matplats för flera. Goda arbetsytor och gott om förvaring i köket som även är väl utrustat vad gäller vitvaror. Kyl/frys, induktionshäll, ugn, mikro, fläkt samt integrerad diskmaskin. Vardagsrummet hörnläge med stora fönster ger rummet ett härligt ljusinsläpp och rymd. Från vardagsrummet nås den underbara och väl tilltagna balkongen, som enkelt kan möbleras upp med bord, stolar och rikligt av grönskande växter. Soligt läge med sol under dagen och eftermiddagen.

- SOVRUM -
Väldisponerat sovrum med plats stor säng samt inrett med garderober. Precis som i vardagsrummet så vetter fönstret mot föreningens lugna och vackra innergård.

Dokument (pdf)

Årsredovisning - Förrådsvägen 18 Stadgar - Förrådsvägen 18 Energideklaration - Fo?rra?dsva?gen 18 Planlösning - Förrådsvägen 18

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

44 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Förrådsvägen 18

Ort

Huddinge

Kommun

Huddinge

Beskrivning av förråd m.m.

Till varje lägenhet hör ett förråd på vinden eller i källaren. Storlekarna på förråden varierar beroende på lägenhetsstorlek. Ett extra förråd är möjligt att hyra vid behov. Kontakta styrelsen för mer information.

Lägenhetsnummer BRF

11303

Våningsplan

4 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Moroten i Sjödalen

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Moroten är ett lamellhus med fem våningar samt ett punkthus med sju våningar. Kvadratsmarta bostäder där alla lägenheter har en balkong eller uteplats med odlingslåda. Brf Moroten ligger utmed Förrådsvägen med närhet till både pendeltåg och buss. Kvarteret får en grön och ljus innergård. Här bor du på naturskönt läge intill Huddinge Centrum med närhet till både service och bra kommunikationer.

MÅNADSAVGIFT
I avgiften ingår värme, vatten och förråd.

PARKERING
Föreningen har 36 st parkeringsplatser i garage under fastigheten. 900.-/mån.

EL/BREDBAND/TV
Varje lägenhet har en egen elmätare. Ett multimedia och elskåp är placerat i lägenheten. I skåpet finns huvudavstängning och jordfelsbrytare. Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 87 kronor i månaden för tv, bredband och telefoni, genom ComHem.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykelrum, rullstolsförråd och sophantering genom underjordiska behållare på gården samt sorteringsrum.

FÖRRÅD
Till varje lägenhet hör ett förråd på vinden eller i källaren. Storlekarna på förråden varierar beroende på lägenhetsstorlek. Ett extra förråd är möjligt att hyra vid behov. Kontakta styrelsen för mer information.

EKONOMI
Tilläggsförsäkring för bostadsrätt ingår när du köper en bostadsrätt av Ikanobosad. Förutom en hemförsäkring krävs denna tilläggsförsäkring när du bor i bostadsrätt. Det är bostadsrättsföreningen som tecknar tilläggsförsäkringen så du behöver inte teckna den.
Överlåtelseavgiften står köparen för, ca 1208 kr. Pantsättningsavgift ca 483 kr.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

TV: ComHem
Internet: ComHem
*Comhems grundpaket (Tele2 sedan hopslagningen)

Uppvärmning och ventilation

UPPVÄRMNING
Fjärrvärme

Byggnadskommentar

ÖVRIGA BYGGNADER
Vindsförråd om ca 4kvm.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 91
Förråd i samtliga hus, trädgård, cykelrum, rullstolsförråd och sophantering genom underjordiska behållare på gården.

Byggnader

Byggår

2017

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 930 SEK/månad

Andelstal kommentar

Andelstal: 0,0122020
Andel av årsavgift: 1,22018

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

200 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Bostadsrättstillägg

87 SEK/månad

Summa driftkostnad

437 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har 36 st parkeringsplatser i garage under fastigheten. För att ställa sig i kö vänder man sig till styrelsen. Dessa kostar 918 kr per månad och den hyran höjs med 2% per år.
Enligt avtalen, så kommer avgiften för en parkeringsplats från och med 1 januari 2021 höjas med 2 % per år (225:-/år). Från 11 236:-/år till 11 461:-/år. 955kr/mån

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

86 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

99 kWh/m²

Energiklass

D

Besiktningsman

Sofia Forsgren, Värmex Konsult AB

Kommentar

Sammanfattningen är upprättad enligt
Boverkets föreskrifter och allmänna råd
(2007:4) om energideklaration för byggnader.

Beskrivning

Övrigt

MÅNGA FÖRDELAR ATT BO PÅ BRFM

Här bor du på naturskönt läge intill Huddinge Centrum med närhet till både service och bra kommunikationer. BRF Moroten består av ett lamellhus med fem våningar samt ett punkthus med sju våningar. Kvadratsmarta bostäder, alla med balkong eller uteplats.

- Kommunikationer -
Huddinge station ligger på pendeltågslinje Södertälje - Märsta/Uppsala. På 13 minuter är du på Stockholm Södra. På 3 minuter är du i Flemingsberg och kan promenera till Södertörns högskola eller Karolinska Universitets- sjukhuset Huddinge.

- Butiker och service -
Huddinge Centrum har mataffärer, apotek, vårdcentral, restauranger, systembolag och ett flertal butiker. Det är ett omtyckt centrum och just nu pågår en upprustning.

- Natur & fritid -
Härlig natur med trevliga promenadstråk finns i stort sett direkt utanför dörren. I närområden ligger sjön Trehörningen, Sjödalsparken och Sörskogen.

- Placering -
BRF Moroten ligger utmed Förrådsvägen med närhet till både pendeltåg och buss. Kvarteret har en grön och ljus innergård. Gården växer ihop med grannkvarter söder om BRF Moroten.

- Byggnadsbeskrivning -
Stomme - Prefabricerad betong
Balkonger - Prefabricerad betong
Balkongräcken - Sinusplåt alternativt pinnaräcken
Ytterväggar - Betong med isolering
Mellanbjälklag - Prefabricerad betong
Yttertak - Papp
Lägenhetsskiljande väggar - Prefabricerad betong
Innerväggar - Gips pa? stålreglar
Fönster - Trä/aluminiumfönster 2+1 glas eller 3-glas med utvändig aluminiumbeklädnad Trä- eller aluminiumpartier med härdat glas.
Entrépartier - Mekanisk frånluft. Radiatorer. Synlig rördragning för värme.
Uppvärmning/Ventilation - Inklädnader av installationer i form av undertak i våtutrymmen, hall och inklädnader av ventilationskanaler i vissa takvinklar förekommer.

Kreditupplysning görs på köpare för att kunna godkänna medlemskap i föreningen.
Vid delat ägande har föreningen krav på minst 10%

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy