Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Kunskapslänken 62, Vallastaden, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
56.2 kvm
Avgift
2 774 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Hörnlägenhet med stor och mysig balkong!

Välkommen till denna nyligen producerade lägenhet där vardagen inte kantas av renoveringar och projekt. Här är det bara att börja trivas. På Kunskapslänken 62 hittar vi denna hörnlägenhet med lättmöblerade och generösa ytor. I den här lägenheten har inget lämnats åt slumpen, här nyttjas varenda kvadratmeter.

I den praktiska hallen finns goda avhängningsmöjligheter och platsbyggda garderober. Vidare kommer vi till det mattgröna köket med generösa arbetsytor och påkostade materialval. Dem stora fönstren ger fint ljusinsläpp och från köket finns utgång till den härliga balkongen med kvällssol. Från köket är det delvis öppen planlösning mot vardagsrummet med gott om utrymme för både matplats och soffgrupp, här lämnas inte något övrigt att önska.

Från lägenheten är det gångavstånd till både Mjärdevi science park och Linköpings universitet. Nobeltorget, Vallastadens egna resecentrum har goda bussförbindelser. Från Nobeltorget når du innerstan ca 12min, universitetssjukhuset 7min samt expressbuss till Norrköping. I detta nya bostadsområdes omnejd finns ett växande utbud av restauranger, matbutik, bra kommunikationer och vackra grönområden.

Rumsbeskrivning

Hall
Den praktiska och inbjudande hallen öppnar upp lägenheten. Här finns det mesta man kan kräva av en hall, goda avhängningsmöjligheter och platsbyggda garderober.

Badrum
Stort och fräscht badrum med badkar, handfat, kommod, tvättmaskin och torktumlare. Här ligger ljusgrått klinkergolv som går fint ihop med rummets kaklade väggar.

Sovrum
Stort och mysigt master bedroom med fint ljusinsläpp, flera platsbyggda garderober längs en hel vägg och plats för dubbelsäng. Rummet nås från hallen och har genomgående parkettgolv och gråmålade väggar.

Kök
Ett Canadakök med integrerad kyl, frys och diskmaskin samt induktionshäll och inbyggnadsugn. Köket är stort och erbjuder generösa arbetsytor och bra med förvaring. Från köket har man utgång till balkongen.

Vardagsrum
Stort vardagsrum med sociala ytor med plats för middagsbord och soffgrupp. Fint ljusinsläpp genom dem stora fönstren, från vardagsrummet finns utgång till balkongen.

Balkong 1

I vardagsrummet och köket finner du en stor och mysig balkong med kvällssol. Här har du fin utsikt mot isovalen.

Dokument (pdf)

Energideklaration Stadgar Årsredovisning 2019

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

56.2 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Kunskapslänken 62

Ort

Linköping

Kommun

Linköping

Beskrivning av förråd m.m.

Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Lägenhetsnummer

A1204

Våningsplan

3 av 6

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF INTEGRALEN I-IV

Organisationsnummer

769614-1238

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Föreningen består utav fem huskroppar med 105 lägenheter ritat av Sveriges mest kända arkitekter, Thomas Sandell. Arkitekturen är innovativ och oväntad vilket går väl i samklang med Vallastadens ursprungsidé där visionen har varit mångfald, variation och möten i kombination med nytänkande och klimatsmart. Detta skapar ett färgsprakande bostadsutbud med supermodern känsla i såväl utvändiga materialval och uttryck såsom de invändiga planlösningarna. I bostäderna finner ni exklusiva materialval och ett fantastiskt inredningskoncept.

BYGGNADSÅR
2017

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 105
Antal lokaler: 1

GEMENSAMMA UTRYMMEN
För föreningens medlemmar finns cykelförvaring, barnvagnsförråd i entrén, vinterträdgård med möblemang för sociala tillställningar samt en takterrass i anslutning till vinterträdgården.
Felleshus med övernattningslägenhet.

Antal lägenheter

105

Byggnader

Byggår

2017

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 774 SEK/månad. I avgiften ingår I månadsavgiften ingår kall/varmvatten. Obligatoriskt tillägg för bredband 150 kr/månad.
Kostnad för värme regleras på månadsavgiften och uppgår vanligtvis till ca 100 kr/mån.

Andelstal

0,8103

Överlåtelseavgift

1 183 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

475 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Uppvärmning

100 SEK/månad

Hushållsel

100 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Summa driftkostnad

350 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkering finns i parkeringshus i närheten, via Dukaten. Kostnad: 800 kr/månad.
Parkeringsplats Insikten via Dukaten, eventuellt kö. Kostnad 400 kr/månad.

Gemensam bilpool finns i området.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy