Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 400 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Garvis Carlssons gata 22, Solna
Typ
Bostadsrätt
KVM
68 kvm
Avgift
4 250 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Gamla Nationalarenans bästa tvåa?! Två stora uteplatser & fönster i tre väderstreck!

** ACCEPTERAT PRIS **

Välkommen till Garvis Carlssons gata 22! Nu har du möjligheten att bli den första att flytta in i denna underbara och ljusa gavellägenhet, med stort sovrum och två underbara uteplatser.

- Nyskick
- Två uteplatser
- Gavellägenhet

Bostadens halvöppna planlösning mellan kök och vardagsrum ger goda möjligheter för såväl sällskapliga tillställningar som känslan av att ha separat kök respektive vardagsrum. I anslutning till köket finns gott om plats för den stora matplatsen vid fönster och det tilltagna vardagsrummet ger möjlighet till en härlig sällskapsdel. Via vardagsrummet nås en av de stora uteplatserna, här vill man spendera sommarmorgnarna med en kaffekopp i solen. Det stora sovrummet har gott om plats för sängmöbel och förvaring samt både fönster och utgång till uteplats mot innergården. Det tilltagna badrummet är smart planerat fönster samt WC, dusch och kombinerad TM/TT. Bostaden har även mycket förvaring i bostadens förråd samt en bra klädkammare.

Bostaden är belägen i ett mycket attraktivt läge i Råsunda med knappt tre minuters gångavstånd till Solna C tunnelbanestation. Här bor du även med närhet till såväl Filmstaden som till Sundbyberg C där det finns trevliga butiker, restauranger och caféer. Du har direkt närhet till populära Solna Centrum med stort utbud av butiker, och Solna Businesspark, med ICA Maxi samt Mall of Scandinavia endast en behaglig promenad bort. Mycket goda kommunikationer med bussar, tvärbana, och T-bana (Solna C och Näckrosen) samt pendeltåg (Solna C) på promenadavstånd. Med T-bana och pendeltåg når du T-Centralen på ungefär 10 minuter. Fina närbelägna strövområden och motionsspår vid Lötsjön/Råstasjön samt Hagaparken, och cykelavstånd till Vasastan, Kungsholmen och Bromma.

Rumsbeskrivning

Hall

Rymlig hall med gott om förvaring i stora garderober. Här finns klädhängare att hänga av sig ytterkläderna på till höger.

Kök

Det rymliga köket med gott om förvaring och arbetsyta har inbyggd micro, ugn och diskmaskin, här finns också spishäll. De ljusa luckorna samt fönstret ger ett härligt ljus till köket.

Vardagsrum

Stort och socialt vardagsrum med magiskt ljusinsläpp genom de många och stora fönstren i två väderstreck. Här är inredningsmöjligheterna goda och du får plats med såväl stor soffgrupp, tv, matbord med stolar samt annan önskad möbel.

Uteplats 1

Via vardagsrummet når du lägenhetens första uteplats. Här kan du avnjuta sommarmorgnarnas frukost i solen vid ett mysigt bord.

Sovrum

Rymligt sovrum med fönster i två väderstreck. Här kan du inreda med stor dubbelsäng, garderober eller varför inte ett skrivbord i dessa tider. Härifrån når du även ut till bostadens andra uteplats.

Uteplats 2

Stor uteplats som vetter mot innergården. Här spenderas mer än gärna sommarhalvårets alla dagar och kvällar och du får plats med såväl matplats. solstolar och blomlådor.

Badrum

Helkaklat och ljust badrum med kombinerad tvätt-/torkmaskin, duschdörrar av glas, handdukstork, modern kommod och spegelskåp.

Förråd och klädkammare

I lägenheten finns ett förråd och en klädkammare som verkligen kompletterar bostadens förvaringsmöjligheter.

Dokument (pdf)

Planlösningar Ekonomisk plan Derbyt Stadgar Derbyt Årsredovisning 2019 Energideklaration

Länkar

Film

Allmän information

Pris

5 400 000 SEK (Accepterat pris)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

68 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Garvis Carlssons gata 22

Ort

Solna

Kommun

Solna

Lägenhetsnummer

A1102

Våningsplan

BV av 7

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Derbyt

Organisationsnummer

769632-5476

Allmän information

Först ut av de fyra etapperna i Nya Råsunda är Brf Derbyt, 157 moderna lägenheter i varierande storlekar om 1-4 rum och kök. Här finns något för det flesta oavsett vilken livssituation du befinner dig i, välj mellan en smart planerad etta till en rymlig fyra för hela familjen. Alla lägenheter har balkong eller uteplats. I föreningen finns även 3 lokaler som är uthyrda till Little Peace Yoga AB, October Stockholm AB & SDG Swedish Design Group. Mellan husen blir det innergårdar och ett torgstråk.

Brf bildades

2016

Juridisk person kan accepteras

Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Föreningen har ett gemensamt avtal för TV, telefoni och bredband via Telia Triple Play.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme och mekanisk till- och frånluftssystem med värmeåtervinning.

Kommande renoveringar

Fastigheten är nybyggd och har inte några större renoveringar planerade.

Övriga utrymmen i föreningen

Byggnaderna har gemensamma miljörum och cykelrum. Utrymmen för rullstols- och barnvagnsförvaring finns i gårdsplanet. Tvättmöjlighet och förråd finns inom lägenheten.

Antal lokaler

3

Antal lägenheter

157

Byggnader

Byggår

2019

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 250 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Kabel-TV, IP-Telefoni, Internet, Bostadsrättstillägg

Beskrivning månadsavgift

Föreningen har ett gemensamt elabonnemang och individuell mätning av elförbrukning sker för varje lägenhet. Förbrukningen är beroende av hushållssammansättning och levnadsvanor.

Avgiftsförändringar

Ingen planerad avgiftsförändring i dagsläget. (2021-05-06) Som köpare är du medveten om att årsavgiften kan komma att ändras efter beslut av styrelsen eller föreningsstämman i enlighet med vad som framgår av föreningens stadgar.

Andelstal

0,64024%

Överlåtelseavgift

1 190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkering finns i underliggande garage som ägs av Visio Råsunda Garage AB och platser finns att hyra via Parkman AB. Det finns flera lediga platser per 2021-05-06.
- Boende 16.00-09.00 vardagar, dygnet runt på helger 1000 kr/mån
- Boende dygnet runt 2 300 kr/mån

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration ej utförd

Specifik energianvändning

74 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

80 kWh/m²

Energiklass

C

Besiktningsman

Jenny Sahlen

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl