Länk kopierad!

Visningar

sön 5 dec 11:15 - 11:45
Öppen visning, föranmäl gärna intresse. Varmt välkomna!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 560 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Kansligränd 18, Kvarnbergsplan, Huddinge
Typ
Bostadsrätt
KVM
29 kvm
Avgift
2 012 SEK / mån
Rum
1 rum

Centralt läge - Nyproducerad 2016 - Låg avgift!

***ACCEPTERAT PRIS - FLEXIBELT TILLTRÄDE - RING FÖR VISNING***

Välkommen till Kansligränd 18 och denna fräscha 1:a vid Kvarnbergsplan,
Här bor du på välplanerade kvadratmeter i en lägenhet från 2016, föreningen har ett mycket förnämt läge vid Kvarnbergsplan med mataffär, kaféer, simhall/gym och pizzeria runt hörnet. Med en promenad på ca 10 minuter nås även Huddinge centrum som erbjuder ett brett utbud av service och ett gott kommunikationsnät med bl.a. pendeltåg som tar dig in till city på ca en kvart. På kort avstånd från huset nås även bussförbindelser mot övriga Huddinge samt tunnelbana, nattbussen från Stockholm C stannar längs Huddingevägen i närheten av huset.

Bostaden är ny och fräsch med en väldisponerad bostadsyta, här finns plats för säng, matplats och soffhörna, samt mycket god förvaring. Ett stilrent och lättmöblerat boende som genomsyras av praktiska lösningar och genomgående fint skick. Ett boende för den som inte vill renovera! Här får ni en låg månadsavgift som inkluderar värme, kallvatten, bredband och kabel-tv. Högt och skyddat läge 3 våningar upp i huset från markplan. Huset tillämpar halvvåningar därmed nås lägenheten via våning 7 i hissen.

Sammanfattningsvis ett fräscht och praktiskt boende med låga kostnader beläget mellan Kvarnbergsplan och Huddinge centrum.
Hjärtligt välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

*Vitmålade väggar och parkettgolv i hela lägenheten om inte annat anges*
---Hall
Rymlig hall med tamburhylla och 3st stående garderober invid ytterdörren

---Allrum/Köksdel
Lättmöblerat och praktiskt disponerad bostadsyta med rum för säng, soffhörna och matplats invid köksdelen. Stort fönster som vetter ut mot innergården i högt och insynsskyddat läge. Den stilrena köksdelen har vita skåpluckor och vitt kakel ovanför köksbänken, här finns följande utrustning:
*Spishäll med fläkt
*Ugn (även plats för mikrougn)
*Kyl/frys (-20)

---Badrum
Badrummet är väl tilltaget och helkaklat med duschplats, wc, tvättmaskin, handfat och spegelskåp.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning-2020 Stadgar Brf Sågbäcken

Allmän information

Pris

1 560 000 SEK (Accepterat pris)

Antal rum

1

Boarea (BOA)

29 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Kansligränd 18

Ort

Huddinge

Kommun

Huddinge

Våningsplan

3 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Sågbäcken

Organisationsnummer

769622-2640

Allmän information

Bostadsföreningen består av 3 st 5-våningshus och 1 st 10-våningshus med 171 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 1 lokal med bostadsrätt. Fastigheten kommer att innehas med äganderätt. Energisnåla och välplanerade lägenheter. Bostäderna är fördelade i 5 st huskroppar som binds samman med entrébalkonger/loftgångar.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Telia Triple Play ingår i månadsavgiften (Bredband, TV & IP-telefoni)

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 171
Antal lokaler: 1

Antal lägenheter

171

Byggnader

Byggår

2016/2017

Hiss finns

Ja

Hisskommentar

3 trappor. OBS! Våning 7 i hissen (Byggnaden tillämpar halvvåningar)

Ekonomi

Månadsavgift

2 012 SEK/månad. I avgiften ingår inkl. värme, kallvatten, TV och bredband. Individuell debitering för varmvatten och el tillkommer.

Andelstal

0,40410

Kommentar

Notera att driftkostnaderna är individuella och baseras på användning och avtal.

Överlåtelseavgift

1 183 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

473 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

150 SEK/månad

Varmvatten

50 SEK/månad

Summa driftkostnad

200 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Beskrivning

Områdesbeskrivning

KVARNBERGSPLAN
Kvarnbergsplan har ett ypperligt läge gentemot flera tänkbara intressen där man bland annat på gångavstånd når Huddingehallen med simhall, restauranger, caféer, kommunikationer med bussar till Södertörns Högskola på ca 8 minuter, Huddinge på drygt 4 minuter eller fina naturstråk kring sjön Trehörningen. Ni når Huddinge Centrum på cirka 10-15 minuters promenad där ni har ett generöst utbud av all tänkbar service och nöjen, men även pendeltåget som går till stan på cirka 13 minuter. Bara ett par minuter från bostaden stannar även nattbussen från Stockholm C.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta