Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Fatburs kvarngata 3, Södermalm, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
39 kvm
Avgift
2 589 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Tilltalande 1:a med högt fint läge i Centralt läge med utmärkta kommunikationer

Välkommen till denna tilltalande lägenhet med modern öppen planlösning mellan kök och rum. För den som vill finns även möjligheten att avdela rummet och på så sätt få en sovdel. Läget är mycket centralt med närhet till såväl kommunikationer och stadsliv som fridfull grönska. Det är en kort minuts promenad till Södra station, med pendeltåg och bussar, varifrån City nås på två minuter. Samtidigt är vi nära vackra promenadstråk och badplatser. Årstaviken och Tantolunden nås direkt via gång- och cykelväg från husets utgång mot baksidan. En kort promenad bort ligger Mariatorget eller Medborgarplatsen med tunnelbana samt det rika utbudet av restauranger, shopping och caféer. På husets vackert planerade gård finns en lugn del med bänkar och plantering. Förening har även bra gemensamhetsutrymme som 4 cykelrum, övernattningslägenhet och bastu.

Dokument (pdf)

Stadgar Årsredovisning 2020

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

1

Boarea (BOA)

39 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren och bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Fatburs kvarngata 3

Ort

Stockholm

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer

106

Våningsplan

5

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Brinckan 1

Organisationsnummer

716418-6277

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Föreningen bildades 1990 och består av 106 lägenheter med bostadsrätt samt 4 lokaler med hyresrätt. Föreningen innehar tomträtt till fastigheten Brinckan 1 i Stockholm och avtalet löper ut i mars 2029.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

TV: Fastigheten är ansluten till kabel-TV via Com Hm. Om du vill beställa digital TV gå in på deras hemsida eller ring kundservice 020?55 00 00.
Internet: Fastigheten erbjuder två olika bredbandsmöjligheter. Vi har ett gruppavtal med ComHem, vilket innebär att i månadsavgiften för varje lägenhet ingår det bredband och abonnemangsavgift på ip-telefoni via ComHem. Samtalsavgifter tillkommer. Gå in på ComHem´s hemsida eller ring kundservice 020?55 00 00, om du vill veta mer eller ansluta dig.

Fastigheten är även ansluten till internet via ett fast nät. I varje lägenhet finns ett uttag i hallen (ev. på annat ställe i vissa lägenheter). Här har vi Bredbandsbolaget som leverantör. Kontakta Bredbandsbolaget om du vill abonnera på den tjänsten. För att få veta mera besök Bredbandsbolagets hemsida eller ring kundtjänst på 0770-777 000.

Antal lägenheter

106

Byggnader

Byggår

1990

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 589 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Internet

Andelstal

Uppgiften har ej gått att få fram

Andel av månadsavgift

0,46

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Önskar du hyra en parkeringsplats kontaktar du HSB Stockholm, 010 442 11 00 (har hand om kö med mer), som har hand om förvaltningen av Södra Stations Garagesamfällighets samtliga 733 parkeringsplatser, i nio garage inom Södra Stationsområdet.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy