Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Förrådsvägen 23, Centrala Huddinge, Huddinge
Typ
Bostadsrätt
KVM
75 kvm
Avgift
3 718 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ljus och välrenoverad hörnlägenhet med centrumläge

Med den perfekta kombon av lugnt läge men likväl ytterst kort promenadavstånd till Huddinge centrum finner vi denna välplanerade och genomgående välrenoverade hörnlägenhet som nu är till salu.

Lägenheten är renoverad från golv till tak med 2 rymliga och fina sovrum varav det ena med garderobsvägg, stort vardagsrum, smakfullt inrett kök samt helkaklat och stambytt badrum. Fönster åt 3 olika väderstreck skapar ett härligt ljusinsläpp.

Tillhörande vindsförråd, mysig innergård med grillplats och en bostadsrättsförening med god ekonomi.

En lägenhet att trivas i.

Välkommen på visning!


Bostadsrättsföreningen:
Bostadsrättsföreningen Klockarbacken 8 bildades år 2009 och förvärvade i samband med det fastigheten Huddinge Klockarbacken 8. Föreningen består av charmiga 50-tals byggnader belägna på Förrådsvägen 21-25, Hörningsvägen 28-36 och Ängsnäsvägen 1-9, 2-6. Föreningen består av 5 huskroppar med 176 lägenheter varav 162 upplåts med bostadsrätt. Resterande 14 lägenheter upplåts med hyresrätt. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad. Föreningen har en hemsida där man kan läsa om aktuella händelser, förenings historia samt ladda ner informationsblad. Besök den på: www.brfklockarbacken8.se

Rumsbeskrivning

--- Hall med plats för klädhängare, rymlig skjutdörrsgarderob samt öppet in mot vardagsrum.

--- Underbart vardagsrum med härligt ljusinsläpp och plats för större soffgrupp.

--- Mysigt sovrum med gott om plats för större säng samt hel garderobsvägg med skjutdörrar.

--- Smakfullt inrett kök (-14) med glas/bakomliggande designtapet ovan arbetsytorna, fönster åt två väderstreck, matplats för 4-5 personer samt vitvaror i form av spishäll, fläkt, inbyggd varmluftsugn/micro, kombinerad kyl/frys samt diskmaskin.

--- Helkaklat och stambytt badrum med toalett, tvättställ, duschhörna samt tvättmaskin.

--- Bra sovrum med gott om plats för såväl större säng som annan möblering.

Dokument (pdf)

Planlösningar

Allmän information

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

75 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Förrådsvägen 23

Ort

Huddinge

Kommun

Huddinge

Beskrivning av förråd m.m.

Tillhörande vindsförråd.

Lägenhetsnummer

12

Våningsplan

2 av 3

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Grönskande och mysig innergård med fina lekytor för barnen samt grillplats.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Klockarbacken 8

Brf bildades

2009

TV/internet

Bredband
Alla boende i föreningen har kollektivt bredband på 100/100 Mbit/s. Kostnaden för detta ingår i månadsavgiften. Om man vill ha högre hastighet kontaktar man Bredbandsbolaget. Man kan välja mellan 250 och 1000 Mbit/s.

Även TV (basutbud) ingår i månadsavgiften.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme och mekanisk ventilation.

Utförda renoveringar

RENOVERINGAR - UTFÖRDA OCH PLANERADE
Planerade renoveringar:
2020-2021 Fönsterbyte
Genomförda renoveringar
2018 - Stamspolning
2015 - Förbättrad dränering av mark på Ängsnäsvägen
2014 - Utökning av parkeringsplatser
2013 - Renovering av tak, fasad.
2011 - Nya tvättmaskiner i tvättstugorna
2009 - Installation av ett nytt ventilationssystem
2009 - Stambyte V/A och Elinstallationer

Övriga utrymmen i föreningen

Föreningen har en lokal som hyrs ut för privat bruk eller företagsverksamhet. Lokalen ligger i källaren på Ängsnäsvägen 3 och kan hyras av föreningens alla medlemmar/hyresgäster samt utomstående. Du måste dock ha fyllt 18 år för att få hyra lokalen och den rymmer max 15 personer. För att hyra lokalen, ring 076-61 48 188.
Föreningen har även tillgång till ett hobbyrum. Där finns det möjlighet för alla medlemmar/hyresgäster att ägna sig åt olika projekt, som t.ex. måla och snickra. Rummet ligger i källaren på Ängsnäsvägen, mellan port 3 och 5.

I föreningens finns det 3 stycken tvättstugor. Dessa hittar du på Ängsnäsvägen 3, Ängsnäsvägen 7 & Hörningsvägen 28. Samtliga tvättstugor har tvättmaskiner, torkskåp, torktumlare samt mangel. I tvättstugan på Ängsnäsvägen 3 finner du även en grovtvätt. Bokning till tvättstugorna görs via föreningens hemsida.

Byggnader

Byggår

1954

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

3 718 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Kabel-TV, Internet

Andelstal

0,91701

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

300 SEK/månad

Summa driftkostnad

300 SEK/månad

Antal personer i hushållet

3

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen hyr ut 84 parkeringsplatser, 80 för bil och 4 för motorcykel. Dessa finns på Ängsnäsvägen och Hörningsnäsvägen. Separat kö.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy