Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Sikvägen 21, VÅN 5, Centrala Tyresö, Tyresö
Typ
Bostadsrätt
KVM
80 kvm
Avgift
4 546 SEK / mån
Rum
3 rum

Högt belägen trea i eftertraktade BRF Siken

Välkommen till Sikvägen 21 och denna populära samt välplanerade trea belägen i ett centralt och stillsamt område.

Bostaden är ett välskött, hemtrevlig och passar utmärkt för alla skeden i livet. För den som önskar kan man bara flytta in och bo, och för den som vill modernisera finns utmärkta möjligheter för det.
Genom sitt läge på femte våningen erbjuds en insynsskyddad bostad med ljuvlig vy från samtliga fönster. Den rymliga inglasade balkongen erhåller sol under hela dagen i ett härligt söderläge.
BRF Siken är en stambytt och mycket omtyckt förening med oerhört stark ekonomi samt flertalet faciliteter för sina innehavare.

- Tillträde möjligt enligt överenskommelse.
- Stor inglasad balkong i rakt söderläge.
- Mycket välskött och ljus bostad, bara att flytta in och bo.
- Centralt och bekvämt belägen med närhet till allt som önskas i omgivning.
- Välplanerade sociala ytor samt privat del för sovrummen i svalt läge.
- Högt och fritt läge i huset med fina vyer och totalt insynsskydd.
- Garage och uteparkering finns att tillgå.
- Stort förråd om ca 6 kvm tillhör bostaden.
- Möjlig att bygga om till en fyra (Se alt planlösning).

Ytorna i bostaden är oerhört väldisponerade med en trevlig hall som knyter samman bostadens alla rum. Entrén innehar gott om plats för förvaring för säsongens alla accessoarer. Till vänster om hallen finner vi bostadens stambytta badrum och här finns flyttbart badkar, WC, handfat samt ett skåp för extra förvaring. Badrummet innehar även en tvättmaskin.

Vidare öppnar bostaden upp sig med ett väl tilltaget kök med generös matplats. Köket har allt som önskas med goda arbetsytor, fullskalig maskinell utrustning samt god förvaring i skåp och lådor. Vyn över träden är något alldeles extra när morgonkaffet avnjuts...

I anslutning till köket finner vi det trevliga vardagsrummet. Det mycket generösa rummet inbjuder till stora sociala möjligheter såväl som flexibel möblering. Väggarna går i vitt vilket skapar goda möjligheter att sätta just din prägel på rummet.
Här når man även utgång till den rymliga och inglasade balkongen som i ett högt och fritt söderläge erbjuder sol under hela dagen lång. Här finns det plats för loungegrupp alternativt matbord om så önskas, inglasningen är skjutbar om man önskar öppna upp.

De två sovrummen är identiska i storlek och återfinns i andra delen av bostaden. Rummen har gott om plats för dubbelsäng samt övrigt möblemang efter tycke och smak. Vill man så går det utmärkt att utöka bostadens förvaring med garderobsvägg i dessa rum.
I anslutning till sovrummen finns en stor klädkammare som rymmer allt som vardagen kräver. Här finns idag hyllsystem och heltäckningsmatta.

FÖRENINGEN
Utmärkta BRF Siken är en populär, stambytt och mycket välskött förening med oerhört god ekonomi. Parkeringsplatser finns lediga såväl som garageplatser.
Föreningen har många gemensamma faciliteter att nyttja och för bostadsrättsföreningens seniorer finns även möjligheten att ansluta sig till pensionärsföreningen Fiskarna som regelbundet arrangerar möten och aktiviteter så som bouleturneringar, kräftskivor och utflykter för sina medlemmar.

OMGIVNINGEN
Närområdet är parkliknande med direkt närhet till allt vad Centrala Tyresö erbjuder. Bekvämt promenadavstånd till Tyresö C och all dess service. Spela racketsporter så som tennis eller squash i den närliggande rackethallen, eller varför inte gå en runda på den närliggande golfbanan. Dessutom nära till simhall, flertalet gym och restauranger.
Exceptionella kommunikationer mot Tyresö Strand, Gullmarsplan, Handen och Nacka. Under pendlingstider finns även direktbuss som tar dig direkt till Stockholm C.
I anslutning till fastigheten finns även lummigt skogsområde med närhet till promenadstråk för långa sköna promenader.
Även lekplatser, grillplatser, idrottsytor samt boulebana finns att tillgå.

Boka din visning via SkandiaMäklarnas hemsida, för denna chans vill du inte missa!

VÄLKOMMEN HEM

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy