Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Sofielundsvägen 23C, Möllevången, Malmö
Typ
Bostadsrätt
KVM
77 kvm
Avgift
4 176 SEK / mån
Rum
3 rum

Trivsam trerummare på populära Möllevången

På tredje våningen välkomnas vi av denna välplanerade bostad med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp där sobra färgval löper tillsammans med en tilltalande interiör. Vidare in i bostaden finner man ett smakfullt kök från 2018 utrustat med omsorgsfulla materialval och på golvet vilar ett svartbetsat trägolv som på ett stilfullt sätt bryter av kökets fashionabla kulörer. Från köket når man balkongen som är i generös storlek vilket ger bostaden en extra social yta där man rofyllt kan njuta många av årets månader.

Det generösa vardagsrummet med fransk balkong har en kombination av modern industrikänsla och attribut från byggnadsåret, en fin detalj är den platsbyggda vägghyllan. Via vardagsrummet når man det större sovrummet som idag är avdelat till två rum, ett enastående exempel hur man kan fördela mastersviten i två delar för att maximera och nyttja bostadens yta till fullo. Då innerväggen inte är tillsatt i tak eller golv kan rummet enkelt återställas om man så önskar. Annars är nuvarande planlösning perfekt för den som söker ett extra rum, kontorsplats eller vill göra walk-in-closet. Den andra delen som nås från köket är ett sovrum som har egen utgång till den inglasade balkongen fridsamt beläget mot föreningens lugna innergård. Denna bostad ger dig ett hem med en smakfull kombination mellan modernt gentemot den tidlösa prägel som erbjuds i form av tilltagen takhöjd, vackra parkettgolv och attraktiv interiör.

Här bor du i en attraktiv och stabil förening med utförliga renoveringar av fasad, tak och efter en gedigen upprustning av utemiljön har innergården förvandlats till en fantastisk grönskande oas. Med stadskärnan och dess serviceutbud inom gångavstånd har man även den trevliga innergårdens lugn bara några steg utanför ytterdörren. Närområdet ger goda kommunikationsmöjligheter och för bilpendlaren har föreningen en förmånlig parkering och läget ger snabb tillgång ut på ringvägarna.

Hjärtligt välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy