Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 095 000 SEK / Utgångspris
Adress
Packhusallén 8D, Tullholmsviken, Karlstad
Typ
Bostadsrätt
KVM
71 kvm
Avgift
3 922 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

INGLASAD BALKONG MED VÄNERUTSIKT!

Här bor du med utsikt över Vänerns glittrande vatten samtidigt som du har gångavstånd till Karlstad City! Välplanerad bostadsyta med två sovrum i bra storlek och gott om förvaring. Lockande inglasad balkong med plats för både matbord och loungegrupp. Hiss som nås från markplan och som går direkt ner till garage, cykelförråd och lägenhetsförråden. I föreningen finns en övernattningslägenhet med fyra sovplatser och badrum. Fin innergård som passar stora som små. Här kan du njuta av en lugn stund på någon av gårdens bänkar eller ta en promenad längs strandpromenaden. De små kan leka i den gemensamma sandlådan eller springa på de öppna ytorna.


Tullholmsviken är ett växande område som bygger på centrum söderifrån. Nyligen öppnade Willys Bryggudden som ligger endast några minuter bort med cykel och här finns också ett flertal restauranger vid Inre hamn. På Packhusallén bor du nära marin miljö med båtbryggor i viken framför, kanotklubben bredvid samt segelbåtsklubben 200 meter bort.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

HALL
Ljus hall med central plats i lägenheten då samtliga rum nås härifrån. Praktiskt klinkergolv vid entrén som övergår i ekparkett som är genomgående för hela lägenheten. Förvaring i skjutdörrsgarderob till vänster och i två inbyggda garderober till höger.

BADRUM
Stort badrum med kakel och klinkers i tidlösa färger. Tvättdel med tvättmaskin och torktumlare samt praktisk förvaring ovan. Här finns WC, kommod med förvaring och överhängande spegelskåp, svängbara duschväggar i glas och handdukstork.

SOVRUM 1
Till vänster i hallen nås det första och största sovrummet med varm och tilltalande grön kulör på väggarna som matchar ekparketten. Plats för dubbelsäng. Förvaring i dubbelgarderob.

SOVRUM 2
Mittemot det större sovrummet finns sovrum nummer två. Även här har väggarna en modern kulört, denna gång i grått. Förvaring i två garderober.

KÖK
Modernt och smakfullt kök levererat från Marbodal med luckor i vitt. Grå bänkskiva med livfullt mosaikkakel över. Köket är utrustat med vitvaror j rostfritt stål och består av hel kyl och frys, integrerad varmluftsugn med pyrolysfunktion, mikro och diskmaskin samt induktionshäll. Gott om både arbetsyta och förvaring i över och underskåp.

VARDAGSRUM
Med halvöppen planlösning mot köket finns vardagsrummet. Härifrån når vi bostadens stora balkong som verkligen är en av lägenhetens bästa attribut! Balkongen i söderläge ger ett extra vardagsrum med plats för flera olika möbelgrupper. Slående utsikt över Tullholmsviken där solen glittrar i vattnet större delar av dagen.

Dokument (pdf)

Planlösningar stadgar Årsredovisning 2020

Länkar

Film Film

Allmän information

Pris

3 095 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

71 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Packhusallén 8D

Ort

Karlstad

Kommun

Karlstad

Beskrivning av förråd m.m.

Källareförråd hör till lägenheten. I föreningen finns även cykelförråd samt ett cykelställ med tak utomhus.

Lägenhetsnummer

1101

Våningsplan

2

Markägare

Marken är tomträtt

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

Stor inglasad balkong om 20 kvm med behandlat trägolv.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Stångudden

Organisationsnummer

769632-7001

Allmän information

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Trygg Hansa. Bostadsrättstillägg ingår.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

I månadsavgiften
ingår kabel-TV (basutbud) och bredband.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme samt mekanisk från och tilluft med återvinning

Byggnadskommentar

Flerbostadshus

Övriga utrymmen i föreningen

Föreningen har en övernattningslägenhet med fyra sängplatser och badrum med dusch och wc. Föreningen har även en stor innergård med sandlåda och flera mysiga sittplatser.

Antal lokaler

2

Antal lägenheter

54

Byggnader

Byggår

2019

Hiss finns

Ja

Hisskommentar

Hiss från markplan.

Ekonomi

Månadsavgift

3 922 SEK/månad. I avgiften ingår I avgiften ingår värme, vatten, tv och bredband.

Andelstal

1,77900

Överlåtelseavgift

1150 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

300 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Summa driftkostnad

450 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har ett flertal garageplatser under huset, till platserna är det separat kö. Det finns även 10 platser med laddstolpe för elbil.

Typ

Garage

Har separat kö

Ja

Kostnad

750 SEK/månad

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy