Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Fridensborgsvägen 139, Järvastaden, Solna
Typ
Bostadsrätt
KVM
97 kvm
Avgift
5 527 SEK / mån
Rum
4 rum

Lyxig 4:a med två, stora och inglasade balkonger i familjärt område!

Välkommen till denna härliga fyrarummare med lyxig känsla på Fridensborgsvägen 139! Här kliver du in i en stor och luftig fyrarummare där inget har lämnats åt slumpen, här är alla val gjorda utifrån att bo och trivas. Vill du bo på 97 optimalt planerade kvadratmeter i en lyxig och social lägenhet med två stora balkonger, moderna och välplanerade ytor samt bra förvaring? Då har du kommit rätt!

Denna lägenhet som är i absolut toppskick, erbjuder sociala ytor och en härlig rymd - ett exklusivt boende med vackert ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Det här är en bostad som bjuder in till många sociala stunder med vänner och familj. Ta med morgonkaffet ut på ena balkongen med morgonsol och avsluta dagen med en underbar middag i solnedgången på den andra balkongen. Redan i hallen möts ni av de goda förvaringsmöjligheter som återfinns i hela bostaden. Ta dig vidare in till vardagsrummet med plats för stor soffgrupp, tv och övrigt möblemang. Rymligt kök med goda arbetsytor och matplats. Bostaden har tre rymliga och ljusa sovrum, eller varför inte använda ett av dem som kontor? Från hallen nås de båda badrummen - det större har badkar, tvätt och torkmaskin samt golvvärme - vardagslyx! Det mindre badrummet har en härlig duschhörna och bra förvaring i kommoden. Hela bostaden har genomgående ljusa ytskikt med mörk parkettgolv. Bostadens läge tillsammans med flertalet stora fönsterpartier i flera väderstreck gör att lägenheten upplevs som otroligt ljus och luftig.

Kom på visningen och få en försmak av den livskvalitet som en nybyggd bostad kan erbjuda. Här är det bara att flytta in och koppla av! Välkommen hem!

Järvastaden - en av Solnas mest familjära stadsdelar där du hittar drömboendet för barnfamiljer! Här bor du med ett utbud av flera skolor och förskolor i både Järvastaden som i närområdet, som är resultatet av ett aktivt samarbete mellan Solna och Sundbyberg. Järvastaden är harmoniskt planerad med bebyggelse i form av radhus, parhus, lägenheter och mycket grönska i både parker och mellan husen. Järvastadens utformning och placering direkt invid Igelbäckens naturreservat gör att du bor i känslan av en småstad men är endast en kort resa bort från Stockholms innerstad! För den aktive så finns såväl gym som härliga motionsspår, cykelvägar och promenadstråk som leder dig genom både två naturreservat och till Stockholms city. Trots områdets lugn når du både E4:an och E18 på ca 5 minuter! För dig som vill åka kommunalt finns flertalet bussar (ex. 540, 505). I de äldre delarna av Järvastaden har du även nära till Ulriksdals pendeltågsstation varifrån du tar dig till Arenastaden på ca 3 minuter, Odenplan på ca 6 minuter och Stockholm C på ytterligare ca 2 minuter. Cykelavstånd till såväl Solna C och Sundbyberg C samt hela vägen in till Stockholm. Flertalet mataffärer finns i området och den mest populära är ICA Nära, som ligger vid gränsen till Sundbyberg och i närhet av de äldre delarna hittar du Hemköp. Willys och Stora Coop hittar du en kortare bilfärd bort. För den kulinariske finns flertalet restauranger i Järvastaden och dess närhet där både Ulriksdals Wärdshus och Bockholmen hav & restaurang endast en behaglig promenad bort.

Rumsbeskrivning

Hall

Inbjudande och luftig hall med klädhängare för ytterkläder till höger. Därefter lång, garderobsvägg med spegeldörrar.

Kök

Ett modernt, öppet och välplanerat kök från med generösa arbetsytor och bra förvaring i under-, och överskåp. Här finns plats för matbord för hela familjen. Köket är fullt maskinellt utrustat med kyl, frys, ugn, spis, fläkt, mikro och inte minst diskmaskin.

Vardagsrum

Utrymme för generös soffgrupp och övriga möbler. Stort fönsterparti som släpper in ett otroligt ljus i lägenheten. Härifrån kliver du ut på den härliga och soliga balkongen med eftermiddag-, och kvällssol. Här får du plats med både loungemöbler eller cafébord och stolar om så önskas.

Balkong 1

Trots att balkong 1 är stor är det den mindre av lägenhetens två balkonger. Här kan du och dina familjemedlemmar avnjuta en god middag på sommarhalvåret.

Balkong 2

Lägenhetens hjärta - den stora balkongen. Här fås plats med såväl soffgrupp som solstolar och matplats. Med utsikt över innergården kan du spendera många timmar på denna inglasade och insynsfria balkong.

Master bedroom

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och andra möbler. Stor fönsterparti samt ett mindre samt utgång till den större balkongen.

Sovrum 1 & 2

Trivsamma sovrum med parkettgolv ljust tapetserade väggar. Här finns plats för säng, skrivbord och förvaring i garderober.

WC

Helkaklad wc med härlig dusch med vikbar glasdörr, toalett, handfat med modern kommod samt spegel ovan.

Badrum

Helkaklat badrum med badkar, toalett, förvaringsskåp, handfat och kommod med stor integrerad spegel ovan. För en bekvämare vardag finns även golvvärme samt tvätt-, och torkmaskin med avlastningsyta över.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Stadgar Årsredovisning 2019

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

4

Boarea (BOA)

97 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Fridensborgsvägen 139

Ort

Solna

Kommun

Solna

Lägenhetsnummer BRF

11301

Våningsplan

3 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Blåbärsskogen

Organisationsnummer

769630-8373

Allmän information

Kvarteret Blåbärsskogen ligger på ett av Järvastadens mest eftertraktade lägen och består av totalt 130 lägenheter. Blåbärsskogen blir ett U-format kvarter som ligger mellan ett skogsparti i söder och Spegeldammsparken i norr.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Bredband, TV och telefoni via Telia Triple Play.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme och mekanisk frånluft med återvinning.

Kommande renoveringar

Föreningen planerar att uppgradera sitt skalskydd samt bygga ut med fler laddplatser på parkeringen.

Övriga utrymmen i föreningen

Föreningen har cykel- och barnvagnsrum, städrum samt rullstolsförråd. Till medlemmarnas förfogande finns även styrelserum, övernattningsrum och källsortering.

Antal lägenheter

130

Byggnader

Byggår

2018

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

5 527 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Kallvatten, Kabel-TV, IP-Telefoni, Internet

Beskrivning månadsavgift

Obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån för Telia Triple Play är inräknat i den angivna månadsavgiften.
Varmvatten debiteras månadsvis efter individuellt uppmätt förbrukning.

Avgiftsförändringar

Avgiften höjdes vid årsskiftet 2020/2021 med 2%. Föreningen strävar efter att inte behöva höja den nästa år trotts att höjning med 2% finns i den ekonomiska planen. (2021-02-09)

Andelstal

0,89121%

Andel av månadsavgift

0,89235%

Överlåtelseavgift

1 190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

104 garageplatser (950kr/mån), 3 Mc-platser (450kr/mån), 5 platser med elbilsuttag (1450kr/mån), 26 parkeringsplatser (500kr/mån). För närvarande kö till laddplatserna. (2021-02-09)

Typ

P-plats

Har separat kö

Ja

Fast kostnad

Ja

Kostnad

500 SEK/månad

Typ

Garage

Har separat kö

Ja

Fast kostnad

Ja

Kostnad

950 SEK/månad

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

61 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

63 kWh/m²

Energiklass

C

Besiktningsman

Kjell-Åke Henriksson

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy