Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 995 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Igelvadsstråket 37D, Fresta, Upplands Väsby
Typ
Bostadsrätt
KVM
81 kvm
Avgift
5 012 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ljus bostad med stor härlig balkong med solläge och vy!

Ljus och fräsch lägenhet med genomgående ljusa materialval. Härlig rymd tack vare den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök. Från vardagsrummet finns utgång till den stora och mysiga balkongen som bjuder på solläge i stort sett hela dagen. Stort och fint badrum med tvättpelare. Till varje lägenhet finns en parkeringsplats med uttag för motorvärmare. Här bor man naturnära i ett lugnt och barnvänligt område.

Rumsbeskrivning

Hall

Ljus och inbjudande hall med vitmålade väggar och laminatgolv. Hatthylla med krokar. I hallen finns även ett förråd/klädkammare.

Badrum

Rymligt badrum med badkar, handfat med kommod samt spegel med belysning och Wc. Här finns också en tvättpelare (tvättmaskin och torktumlare. Våtrumsmatta på golvet i grå ton och vitt kakel på väggarna.

Vardagsrum

Vardagsrummet i öppen planlösning mot kök. Laminatgolv i ekimitation och vitmålade väggar. Fint ljusinsläpp från fönstren samt utgång till den stora balkongen i sydväst, med solläge från morgon till kväll.

Kök

Ljust och fint kök med vita släta luckor och ljusgrått kakel ovan arbetsyta samt laminatbänkskiva. Laminatgolv och vitmålade väggar. Induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys (2 st) . Inspektionslucka i tak som går upp till fastighetens tak.

Sovrum 1

Större sovrum som lämpar sig som master bedroom. Fönster i två vädersträck och gott om förvaring i två dubbelgarderober. Laminatgolv och vitmålade väggar.

Sovrum 2

Sovrum med laminatgolv och vitmålade väggar. Här finns en dubbelgarderob.

Sovrum 3

Sovrum med laminatgolv och vitmålade väggar. Här finns en garderob.

Balkong

Rymlig balkong i sydväst med sol större delen av dagen och härlig vy över ängar.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Brf BoKlok Runha?lla Energideklaration 2021

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 995 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

81 kvm

Areauppgift enligt

Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Gatuadress

Igelvadsstråket 37D

Ort

Upplands Väsby

Kommun

Upplands Väsby

Lägenhetsnummer BRF

4070-OE42R

Våningsplan

2 av 2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Runhälla

Juridisk person kan accepteras

Nej

TV/internet

TV: Bostadsrättsföreningen är ansluten till Telia via fiber. Kontakta Telia direkt för att teckna ett abonnemang som passar dig. Basutbudet ingår i månadsavgiften.
Internet: Bostadsrättsföreningen är ansluten till Telia via fiber. Kontakta Telia direkt för att teckna ett abonnemang som passar dig om du vill ha snabbare uppkoppling än basutbudet. Basutbudet ingår i månadsavgiften.

Uppvärmning och ventilation

UPPVÄRMNING
Vattenburet radiatorsystem

VENTILATION
Typ av ventilation: Mekanisk frånluft

Byggnadskommentar

FÖNSTER
3-glasfönster

ÖVRIGA BYGGNADER
Till varje bostad finns ett kallförråd på ca 7 kvm som är beläget på gården.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 46

Antal lägenheter

46

Byggnader

Byggår

2015

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

5 012 SEK/månad. I avgiften ingår I avgiften ingår värme, vatten, bredband 10/10 och TV grundutbud via Telia (Fiber).

Andelstal

2,56695%

Andelstal insats

2,5032

Andelstal kommentar

Andel av årsavgift: Uppgift saknas

Beskrivning av Andel av BRF nettoskuldsättning

Bostadsrättsföreningens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel, baserat på senaste tillgängliga årsredovisningen.

Överlåtelseavgift

1 163 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

465 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

375 SEK/månad

Försäkringskostnad

154 SEK/månad

Summa driftkostnad

529 SEK/månad

Antal personer i hushållet

3

Parkering

Parkeringsbeskrivning

PARKERING TILLHÖRANDE BOSTADEN
En p-plats till varje bostad. Vid varje parkeringsplats finns ett uttag för motorvärmare. Den el som du förbrukar debiteras bostadsrättsföreningen gemensamma elabonnemang. För att det ska vara rättvist betalar de som använder uttaget en schablonsumma till bostadsrättsföreningen Detta regleras i ett "avtal för uttag till motorvärmare" som bostadsrättsinnehavaren skriver med bostadsrättsföreningen. Utöver det finns parkeringsplats för besökare.
Maila styrelsen om p-plats på brf.runhalla@gmail.com

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

55 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

88 kWh/m²

Energiklass

D

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl