Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Engelbrektsgatan 18, Huskvarna-Norrängen, Jönköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
83 kvm
Avgift
3 700 SEK / mån
Rum
3 rum

Hörnlägenhet med balkong och uteplats!

Välkommen till Engelbrektsgatan 18 i Huskvarna!

När du kliver över tröskeln och in denna trea möts du av en ljus hörnlägenhet vars hemtrevnadskänsla är genomgående i hela bostaden. Den här lägenheten har en mängd charmiga och personliga lösningar. Bostadens väl genomtänkta planlösning bidrar till att skapa ett trivsamt hem som är lätt att både möblera och umgås i. Bostaden har ett väl tilltaget och ljust vardagsrum med plats för soffgrupp och matbord. I vardagsrummet finner ni även en charmig barhörna med vinkyl samt en fullt fungerande öppen spis. Nyrenoverat kök från 2020 som är utrustat med häll, kyl, frys, diskmaskin, mikro och ugn. I det stora sovrummet finns det plats för dubbelsäng samt bra förvaringsmöjligheter i form av en klädkammare och det andra sovrummet passar perfekt som barnrum alt kontor. Helkaklat badrum med dusch, wc, tvättställ med kommod, spegelskåp värmegolv och handdukstork. Mellan hallen och sovrummet finns det ett litet utrymme som i dagsläget används som ett kontor.

Att ha möjlighet att ta en nypa frisk luft direkt från lägenheten är något som uppskattas av många, och den här bostaden erbjuder inte bara en sådan möjlighet utan två. Via vardagsrummet når ni ut till den trevliga balkongen och ute på tomten finner ni er egna uteplats om ca 120kvm. Allt detta med mycket trevlig Vätterutsikt.

På andra sidan gatan finner ni stans charmigaste fik vid namn Kroatorpet, där kan du ta en fika, lunch eller frukost samtidigt som du njuter av en magisk utsikt över Vättern. På ett par minuters promenadavstånd ligger Huskvarnas centrum, matbutik, pizzeria, busshållplats samt badplatsen Oset. Några minuter runt hörnet finns även vacker parkmiljö i form av Mjölkafållan.

-Detta är en kommande försäljning, kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information -

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy