Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Hisingsgatan 23, Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborg
Typ
Bostadsrätt
KVM
34.5 kvm
Avgift
2 322 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

kvadratsmart och renoverad 2:a

Kvadratsmart 1,5:a omgjord till en 2:a som är i mycket bra skick och upplevs som helt ny. Tack vare de moderna tankarna runt bostadens design är detta en bostad som passar de flesta. Från bostaden tar du dig lätt till båda caféer, restauranger och mataffärer. Natur och parker ligger runt hörnet och vill du ta dig till någon annan del av Göteborg går det mycket enkelt med både bil, buss eller spårvagn. Vid centralen är du på bara några minuter.

Rumsbeskrivning

Hall
Rymligt hall med trevlig parkettgolv och härliga fönsterpartier. Inomhus är stämningen varm och avslappnad och planlösningen är praktisk liksom färgvalen. Vita och ljusa färger dominerar såväl väggar som tak, vilket gör det enkelt för dig att välja färger och mönster på textil och möbler.

Kök
Köket är välplanerat med gott om arbetsyta. Luckor i ljus kulör med rostfria handtag. Köket är fullt utrustat med kombinerad kyl/frys, häll, ugn, fläkt, mikrovågsugn och en integrerad diskmaskin. Även köket har charmigt parkettgolv samt läcker kakel i över diskbänken.

Vardagsrum
Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med fint ljus från fönsterpartier som ger en luftig känsla i hela rummet. Ett rum för social samvaro, här får vänner och familj plats. Lätt att möblera med soffgrupp, tv-bänk och övrigt möblemang efter behov. De ljusa ytskikten skapar goda förutsättningar för kreativ inredning med färgglada textilier och tavlor. Här finns plats för cafébord och stolar: skapa en mysig plats för att avnjuta en kopp kaffe eller ett glas vin.

Sovrum
Lägenheten har ett trivsamt sovrum med plats för större säng. Rummet är hemtrevlig och även detta rum har ljusa färger och parkettgolv.

Badrum
Ett badrum som fyller både funktion och avkoppling. Helkaklat badrum i sober färgsättning. Badrummet består av spegelskåp, tvättställ med kommod, dusch med vikbara duschväggar, wc, arbetsbänk med överhängt förvaringsskåp.

Dokument (pdf)

Planlösningar Antagna stadgar Brämgården Ek_plan BRF Brämgården _Slutlig_ Brf Bra?mga?rden A?rsredovisning 2021

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 995 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea

34.5 kvm

Gatuadress

Hisingsgatan 23

Ort

Göteborg

Kommun

Göteborg

Våningsplan

2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf brämmaregården

Organisationsnummer

769638-0570

Allmän information

Brf Brämgården är en ny förening som registrerades 2019-11-07. Föreningen äger fastigheten Göteborg Brämaregården 28:10 och består av ett flerfamiljshus om 3 våningar med källare och vindsvåning, bestående av totalt 12 lägenheter och 2 lokaler. Inflytt skedde augusti 2020.

TV OCH BREDBAND
Comhem

FÖRSÄKRING
Fastigheten är försäkrad

GÅRDSPLATS
GEMENSAMMA UTRYMMEN

BYGGNADSÅR
1932
Ombyggnationsår 2020

ÖVRIGT
samtliga lägenheter till sin helhet renoverats inklusive nya bardrum

Juridisk person kan accepteras

Ja

TV/internet

Fastigheten är ansluten till Comhem.

Uppvärmning och ventilation

VENTILATION
Typ av ventilation: Mekanisk frånluft

Byggnadskommentar

Tillägg har samtliga lägenheter till sin helhet renoverats inklusive nya bardrum.

Utförda renoveringar

Totalrenovering 2020. Byggår 1932.
Samtliga lägenheter är nyrenoverade/nybyggda i samband med ombyggnationen 2020. Ombyggnationen inkluderade även gemensamutrymmen i källaren såsom tvättstuga (inkl. ny tvättmaskin, torktumlare samt torkskåp), förråd, WC samt cykelförråd. I tillägg har nytt tak lagts, trapphuset renoverats och dränering har skett mot gården där även ny stenläggning har lagts. Stammarna i fastigheten är bytta. Elsstigarna är nya då all el (inkl. inkommande) är nyinstallation i hela fastigheten.
Ny gräsmatta har lagts på del av gården.

Inga ytterligare renoveringar planerade

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 12
Antal lokaler: 2

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Ja

Byggnader

Byggår

1932

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

2 322 SEK/månad. I avgiften ingår Vatten och värme samt Basutbud TV via Comhem.

Andelstal insats

0,08

Andel av månadsavgift

0,08

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

200 SEK/månad

Försäkringskostnad

90 SEK/månad

Summa driftkostnad

290 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen tillhandahåller inga parkeringar men det finns boendeparkering i området.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration ej utförd

Beskrivning

Övrigt

Gemensam innergård med gräsmatta och planteringar.
Tvättstuga och förråd i källaren.

UTHYRNING I ANDRAHAND
Godkänns av styrelsen om det följs enligt stadgarna

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl