Länk kopierad!

Visningar

ons 4 okt
Bokad visning, ring mäklaren för visningstid! Välkommen

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 625 000 SEK / Utgångspris
Adress
Kvarnvägen 20, Centrala Väsby, Upplands Väsby
Typ
Bostadsrätt
KVM
55 kvm
Avgift
4 231 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Lågt pris, centralt läge!

Superbillig 2:a i de mest centrala delarna av kommunen. En bra planerad lägenhet med generösa ytor och gott om förvaringsmöjligheter. Kök och badrum har renoverats under åren. Lägenheten har en generös balkong som vetter mot Väsbyvägen och med gott om solchanser. I föreningen finns garage med separat kösystem och tvättstugor. Man bor med kort avstånd till pendeltågsstation, närbutiker och Upplands Väsby centrum. Föreningen har en takterrass och innergård med odlingslott för de intresserade. Härifrån är det bra kommunikation till Stockholm central, Uppsala och eller Arlanda flygplats.
Varmt välkommen till visning eller att boka privat visning med ansvarig mäklare Kristina på 070 160 00 84.

Rumsbeskrivning

Hall

Hall in till lägenhet med möjlighet till avhängning av ytterkläder. Tapet och ekparkett på golvet.

Badrum

Ett helrenoverat badrum från 2014 med kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Badrummet har duschhörna med vikbar duschvägg, kommod med tillhörande spegelskåp, tvättmaskin och WC. Vädringsfönster finns.

Vardagsrum

Ett rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från de många fönster och balkongdörr. Valv in till vardagsrum och kök. Ekparkett på golvet och tapet.

Kök

Ett kök med köksinredning i vitt och kakel ovan trä bänkskiva. Den maskinella utrustningen består v diskmaskin (2023), ugn, induktionshäll, kyl/frys och fläkt. Matplats intill fönsterparti med plats för flera personer. Laminat på golvet och målade väggar.

Sovrum

Ett större sovrum med laminat på golvet och tapet. Skjutdörrsgarderob längs med ena väggsidan.

Förråd/klädkammare

Förråd med gott om förvaringsmöjlighet i anslutning till vardagsrum.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar BRF Bjo?rkvalla 716418-7069 A?rsredovisning Brf Bjo?rkvalla 2022 brf-bjorkvalla-energideklaration-kvarnv-18-20

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 625 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea

55 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Kvarnvägen 20

Ort

Upplands Väsby

Kommun

Upplands Väsby

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Förråd medföljer bostaden.

Lägenhetsnummer BRF

00049

Våningsplan

1 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

Charmig och stor balkong med trall från 2020.
Elgrill är möjligt på balkongen.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Björkvalla i Upplands Väsby

Organisationsnummer

716418-7069

Allmän information

BRF Björkvalla i Upplands Väsby bildades år 1984 och är en äkta bostadsrättsförening med 65 lägenheter. Fastigheten är centralt belägen mellan Väsby station och Väsby centrum med komplett utbud av butiker, service och ett stort antal restauranger.

Föreningen har två stora takterrasser med utemöbler samt möjlighet att grilla. Föreningen erbjuder dessutom en festlokal, hobbyrum, bastu och odlingslotter.

Parkering:
Föreningen har 35 p-platser i varmgarage varav 10 har laddplats för elbil och 12 p-platser utomhus. Föreningen tillämpar ett internt kösystem, vill du ställa dig i kö till en parkeringsplats så kontaktar du enklast styrelsen via denna webbsida eller mejlar brfbjorkvalla.styrelse@gmail.com, det går även bra att besöka expeditionen när den är öppen. (1 före i kö 2023-09-29)

Laddplatser har särskilda köregler och erbjuds i första hand till de som har elbil.

Varje lägenhet får max ha en plats, om det inte finns någon kö kan en lägenhet få två platser, men om någon lägenhet utan plats vill ha en kommer denna ?extraplats? att sägas upp med en månads uppsägningstid.

Internet/TV:
Lägenheterna i föreningen kan ansluta till antingen Telenor fiberlan eller Tele2/ComHem bredband (3 hål i väggen). Digital TV paket tillhandahålls även av dessa leverantörer.
Det finns även ett grundutbud från ComHem som ingår gratis till varje lägenhet. Grundutbudet kopplas in från vanligt TV antennuttag.

Cykelförråd:
Föreningen har 4 cykelförråd utomhus med cykelställ där man kan parkera och låsa in sina cyklar.

Barnvagnsförråd:
Varje portuppgång har tillgång till barnvagnsförråd på bottenvåningen.

Föreningslokal:
Vi har en gemensam lokal där vi har våra årsmöten och styrelsemöten. Lokalen går även bra att låna för kalas & fest. Finns toalett och ett litet kök samt bord och stolar. Se till att städa efter dig för allas trevnad.

Bastu:
Föreningen har en bastu i föreningen, denna kostar 200 kr per år att nyttja. Avgiften erlägges på expeditionen, där man även kvitterar ut bastu-nyckel samt får information om bokning. Bastun skall städas efter användning, lyset släckas och bastudörren ställs på glänt.

Terrass:
Föreningen förfogar över två fina takterasser. Dessa finns i nr. 14 och 18 och får användas fritt av alla medlemmar, där finns utemöbler samt möjlighet att grilla. Se till att städa efter dig för allas trevnad.

Odlingslott:
Den som är intresserad av att få tillgång till en odlingslott kan ta kontakt med styrelsen. Odlingslotterna kostar ingenting.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

2023: Samtliga fönster och balkongdörrar med persienner bytta.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 65

Antal lägenheter

65

Byggnader

Byggår

1985

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 231 SEK/månad. I avgiften ingår inkl värme, vatten, kabel-TV, förråd, tvättstuga och tillgång till takterrass

Andelstal

1,30534

Andel av månadsavgift

0,013053

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

373 000 SEK

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsättning

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel, baserat på senaste tillgängliga årsredovisningen.

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

35 garageplatser samt 12 parkeringsplatser med separat kö.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

154 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

174 kWh/m²

Energiklass

F

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl