Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Eldsbergagränd 39, Östberga, Älvsjö
Typ
Bostadsrätt
KVM
95 kvm
Avgift
6 654 SEK / mån
Rum
4 rum

Topprenoverad 4:a med stor inglasad balkong!

Varmt välkomna till Eldsbergagränd 39 och denna topprenoverade fyrarummare i lugna kvarter. Här har inget lämnats åt slumpen utan bostaden har genomgått en omfattad renovering med påkostade materialval. Det är sällan lägenheter som denna kommer ut till försäljning i området. Det är därför av stor vikt att anmäla intresse redan idag.

Med gångavstånd från bostaden finns bussar som bl.a. tar dig till pendeltågsstationen Årstaberg som är en knutpunkt för byte mellan buss, tvärbana och pendeltåg. Du kan därifrån bl.a. ta dig med pendeltåg in till Stockholmscentral på ca 10 min.

Genom att ta Buss 168 som går direkt till Gullmarsplan,(där även tvärbana och tunnelbanan finns att byta till) har du andra möjligheter till god kommunikation. Via tunnelbanan når du underbara Södermalm på bara några minuter samt Stockholms innerstad på ca 10 min. Vid Gullmarsplan finner du även apotek, livsmedelsbutiker och annan service.

Med närhet till bl.a. fina grönområden, Östberga centrum där Coop ligger som dessutom är ett postombud, restauranger, tandläkare samt förskolor. För den motionsintresserade så finns Östberga ute gym i närområdet

Rumsbeskrivning

HALL
Välkommen in till denna toppfräscha och välplanerade 4:a om ca 95 kvm. Stor hall med plats för garderober, vitmålade väggar och ekparkettgolv.

KÖK
Luftigt kök med otroligt bra skåpsförvaring. Moderna ljusa luckor. Bra arbetsytor med kakel ovan arbetsbänk och diskbänk. Stora fönsterpartier ut mot skogen över diskbänken.
Utrustning: Induktionshäll, ugn, micro, kyl och frys samt diskmaskin. Ljust målade väggar och ekparkettgolv. Matplats för ca 6-8 personer.

VARDAGSRUM
Härligt öppet vardagsrum med stort fönsterparti som ger fint ljusinsläpp. Ljust målade väggar och ekparkett. Plats för både soffhörna och matgrupp. Utgång till väl tilltagen balkong.

BALKONG
Nybyggd extra bred helinglasad balkong mot innergården.

SOVRUM
Stort sovrum med generös plats för dubbelsäng. Goda förvaringsmöjligheter med garderober. Ljust målade väggar och heltäckningsmatta samt insynsskyddat fönster.

SOVRUM/BARNRUM
Ljust sovrum med plats för säng och garderober. Ljust målade väggar och heltäckningsmatta. Mysigt fönster ut mot balkong/innergård.

SOVRUM/GÄSTRUM
Ljust sovrum med gott om plats för sovrumsmöblemang. Ljust målade väggar och heltäckningsmatta. Bra med förvaring via garderober.

BADRUM
Stambytt toppfräscht badrum som är utrustat med WC, handfat, tvättmaskin och torktumlare samt badkar. Ljust klinkergolv och väggarna är kaklade med ett vitt kakel.

TOALETT
Nyrenoverad! Halv kaklade ljusa väggar och ljusgrått klinkergolv. WC samt kommod.

Dokument (pdf)

Planlösningar STADGAR FÖR BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN SPINNSIDAN 2 20180518 Årsredovisning2019 Årsredovisning2021 Energideklaration

Allmän information

Pris

Utgångspris

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

95 kvm

Gatuadress

Eldsbergagränd 39

Ort

Älvsjö

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer BRF

1106

Våningsplan

1tr av 3

Markägare

Marken är tomträtt

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

Balkong, inglasad 50 cm bredare

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Spinnsidan 2

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Spinnsidan 2 består av tre fastigheter bestående av 72 lägenheter samt några mindre lokaler med en sammanlagd yta om ca 20 kvm. Ett flertal hyresrätter finns kvar i föreningen vilket är ett dolt kapital. www.spinnsidan2.se

Juridisk person kan accepteras

Nej

TV/internet

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem
Internet: Obligatorisk kostnad om 150 kr/mån tillkommer för 100 mbit bredband från leverantören Ownit.

Uppvärmning och ventilation

UPPVÄRMNING
Fjärrvärme

Byggnadskommentar

FÖNSTER
Ny fönster
Ny fasad/balkonger

Utförda renoveringar

RENOVERINGAR ALLMÄNT


Renoveringar:
- Fasad 2021
- Byte utav hissar 2018
- Byte av lägenhetsdörrar till säkerhetsdörrar 2011
- Fönsterbyte 2016/2017

RENOVERINGAR RELATERAT TILL FÖRENINGEN
Pågående: fasadrenoveringen med balkongrenovering med 50cm större balkonger.
Kommande: Bergvärme och Solceller.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 72
Antal hyresrätter: 9

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har en tvättstuga, i källaren på Eldsbergagräd 23. Där finns tre tvättmaskiner (två vanliga och en för grovtvätt), två torktumlare och ett torkskåp. Det finns fem tvättpass mellan 07:00 och 22:30 alla dagar i veckan.

Bokning av tvättstugan sker med hjälp av den elektroniska nyckeln APTUS, som varje boende har.

Antal lägenheter

72

Byggnader

Byggår

1969

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

6 654 SEK/månad. I avgiften ingår TV, värme och vatten ingår i avgiften.

Beskrivning månadsavgift

En obligatorisk kostnad om 150 kr/mån tillkommer för 100 mbit bredband från leverantören Ownit.

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

400 SEK/månad

Försäkringskostnad

250 SEK/månad

Summa driftkostnad

650 SEK/månad

Antal personer i hushållet

4

Parkering

Parkeringsbeskrivning

PARKERINGSINFORMATION FRÅN FÖRENINGEN
Föreningen har 22 parkeringsplatser till uthyrning. 300kr/mån

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy