Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 150 000 SEK / Utgångspris
Adress
Fotbollsvägen 6B, Brandholmen, Nyköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
82 kvm
Avgift
4 406 SEK / mån
Rum
3 rum

FRÄSCH TRERUMMARE MED INGLASAD UTEPLATS!

Välkomna till denna synnerligen trivsamma trerummare. Bostaden ligger på entréplan och har en härlig inglasad uteplats. Det erbjuds ett genomgående gott skick då allt är i så nära nyskick man kan komma. Två sovrum, ett ljust vardagsrum, fräscht kök med alla moderna bekvämligheter och ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Smidigt avstånd till både hamnen och centrala Nyköping med allt vad det innebär. Ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning.

Hall.
Klinkerbeklätt golv med ljust målade väggar. Garderober samt plats för avhängning finner ni direkt till vänster.

Badrum.
Stort badrum med ljust kakel på väggarna och ett mörkare klinkergolv med golvvärme. Här inne finner ni även tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk i laminat över. Förutom det så finns även dusch med duschväggar i glas, wc, handfat i kommod samt spegelskåp.

Vardagsrum.
Rymligt vardagsrum med störa fönsterpartier ut mot altanen. Parkettgolv som även är genomgående i resterande delar av bostaden med ljust målade väggar. Härifrån finns utgång till inglasat uterum som vetter ut mot innergården. I anslutning till vardagsrummet finns även en stor klädkammare med uppsatt hyllsystem som sväljer en hel del förvaring.

Sovrum 1.
Det första och något större sovrummet finner ni i anslutning till vardagsrummet. Längst ena väggen i rummet finns garderober med bra förvaringsmöjligheter. Här precis som i vardagsrummet finner ni ett parkettgolv och ljust målade väggar.

Kök.
Köket finns i en "semi-öppen" planlösning mot vardagsrummet med plats för matgrupp. Bänkskiva i laminat med ljust kakel över samt gott om skåp för kockens alla redskap. Till utrustningen hör kyl och frys i fullhöjd, induktionshäll, diskmaskin, inbyggd ugn, inbyggd micro, vinkyl samt fläkt.

Sovrum 2.
Det andra och något mindre sovrummet når man via köket. Även här finner ni parkettgolv och ljust målade väggar.

Dokument (pdf)

Planlösningar Frågelista Årsredovisning 2020 Brf Brandholmen 1 sign Frågelista Stadgar Ekonomisk plan

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

2 150 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

82 kvm

Areauppgift enligt

Ekonomiskplan och bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Fotbollsvägen 6B

Ort

Nyköping

Kommun

Nyköping

Lägenhetsnummer

1A106

Våningsplan

1 av 5

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Brandholmen i Nyköping 1

Organisationsnummer

769630-8126

Brf bildades

2019

Juridisk person kan accepteras

Ja

TV/internet

Bostadsrättsinnehavarna ansvarar själva för abonnemang rörande TV, internet och telefon samt för underhåll av eventuell uteplats, trädgård och lägenheterna invändigt. Fiber installeras med öppet nät.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme. Mekanisk ventilation.

Byggnadskommentar

FÖNSTER
3-glasfönster

Övriga utrymmen i föreningen

Gemensamt sophus på gården
Cykelställ under tak på gården
Barnvagnsrum
Gemensamt förråd i porten bredvid.

Antal lägenheter

45

Byggnader

Byggår

2017-2018

Hiss finns

Ja

Hisskommentar

Personhiss

Ekonomi

Månadsavgift

4 406 SEK/månad. I avgiften ingår grundutbud tv, avlopp, vatten. Värme tillkommer, värmeschablon 424 kr.

Avgiftsförändringar

I nuläget finns inga planer på ngn avgiftshöjning, kontrollerat med ordförande i föreningen 2021-08-24.

Andelstal

2,5

Överlåtelseavgift

1190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Uppvärmning

424 SEK/månad

Hushållsel

500 SEK/månad

Bostadsrättstillägg

219 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 143 SEK/månad

Antal personer i hushållet

4

Parkering

Parkeringsbeskrivning

PARKERING TILLHÖRANDE BOSTADEN
Carport/p-plats med motorvärmare finns för 37 platser (kösystem) även parkeringar på gatan längs Fotbollsvägen finns att tillgå.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta