Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Duvedsvägen 3 (0151/0910), Vällingby Centrum, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
34.7 kvm
Avgift
2 486 SEK / mån
Rum
2 rum

Exklusiv och nyproducerad tvåa om 34,7 kvm i Vällingby Centrum med tunnelbanan runt hörnet

Nu presenterar jag stolt Vällingbys mest exklusiva och nyproducerade (2022) mini-2:a om 34,7 kvm som överträffar det mesta, bli den första att flytta in här. Bostaden präglas av en härlig planlösning med sobra materialval i fokus, här är inga detaljer lämnade åt slumpen. Smidigt läge med närhet till kommunikationer, service och grönområde. Välkommen hem!

Vi kliver in i bostaden och välkomnas i den ljusa och trevliga entréhallen som erbjuder plats för såväl hatt- och skohylla. Här sätter vi fötterna vitlaserat parkettgolv. Hallen känns verkligen lyxig trots lägenhetens storlek. Intill entréhallen hittar vi sovrummet och det luxuösa badrummet med riktig hotellkänsla - här vill du spendera många timmar och skämma bort dig själv med en spakväll. Badrummet erbjuder bekvämligheter som wc, tvättställ med komod, spegel med inbyggd belysning, duschhörna med takdusch och duschväggar i klarglas. Lägg dessutom till lyxigheten med golvvärme. Det mysiga sovrummet rymmer 160 cm säng och sängbord. Bädda upp sängen med favoritlakanen - här kommer du sova gott och vakna utvilad.

Bostadens trendiga kök som går i sandtoner har allt ett drömkök efterfrågar. Den maskinella utrustningen är slående och består av induktionshäll, ugn, integrerad diskmaskin samt integrerad kombinerad kyl/frys. Optimala förvaringsmöjligheter i flertalet skåp och lådor bakom sandbeiga fronter. Bra arbetsytor på arbetsbänk i kompositsten som fortsätter upp en bit på väggen som stänkskydd. Laga en god trerättersmiddag, bjud över din familj och vänner - här kan du med enkelhet duka upp till middag för upp till ca 4 personer runt matbordet. Sällskapsrummet är harmoniskt med ett strålande ljusinsläpp från fönsterpartierna som reflekteras fint mot de ljust målade väggar. Här är valmöjligheterna för möblering oändliga - låt fantasin flöda och skapa ditt drömboende. Vardagsrumsdelen går med enkelhet att möblera med soffa, tillhörande soffbord, media-möbel samt övriga trivselmöbler.

BRF Hektografen 2 är stabil och solid förening. I föreningen finns det en övernattningslägenhet som alla medlemmar får ombesörja, bokning sker via föreningens hemsida. Vällingby Centrum erbjuder över 200 butiker, serviceställen, caféer, gym och restauranger. Med buss eller tunnelbana kan ni enkelt ta er till stan eller andra köpcentrum som tex Kista Galleria, Barkarby Outlet och Jakobsberg Centrum. I närheten finns även förskolar/skolor, underbara promenadstråk och badplatser längs Mälarens glittrande vatten.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Micaela Rebel för frågor om bostaden, föreningen och området. Välkommen att hänföras av ett hem utöver det vanliga!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy