Länk kopierad!

Visningar

sön 2 okt 13:30 - 14:00
Varmt välkomna att komma och titta på denna bostad! Det är viktigt att ni anmäler er till visningen via mäklarens hemsida alternativt genom att kontakta mäklaren direkt. Det kommer maximalt att få vistas 4 sällskap i lägenheten samtidigt. Vi ses!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 545 000 SEK / Utgångspris
Adress
Thorells gata 12, Övre Vasastaden, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
30.5 kvm
Avgift
2 498 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproducerat och högkvalitativt boende i attraktiva Övre Vasastaden

På andra våningen i häftiga Vasatornet ligger den här smakfulla ettan som andas kvalité. Här erbjuds ett modernt och trivsamt boende med påkostade materialval och hög bekvämlighet. Bostaden är disponerad på 30,5 kvm, har öppen planlösning mellan kök och rum och drygt 3 meters takhöjd vilket bidrar till en fantastisk rymd.

Rymlig hall med klinkergolv och förvaring i skjutdörrsgarderober med ELFA-system, helkaklat badrum med kombitvättmaskin, stilfullt kök med granitbänkskiva, kakel som stänkskydd, vitvaror från Electrolux och snygg ho i granitkomposit. Lägenheten har en stor, inglasad balkong med ett öppet och fritt söderläge!

Förmånlig avgift på 2498 kr inkl. värme, vatten, kabel-tv och bredband. Mycket attraktivt område med direkt närhet till välsorterad matbutik och restauranger. På kort avstånd når man Linköpings stadskärna och centralstationen.

Perfekt bostad för studenten, förstagångsköparen eller för den som söker en övernattningslägenhet. Tillträde kan ske omgående.

Tillfälle att ta vara på - välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

HALL
Inbjudande entréhall med gott om förvaring. Klinkergolv innanför entrén som sedan övergår till parkettgolv. Vitmålade väggytor.

RUM/KÖK
Stort, luftigt rum med parkettgolv och vitmålade väggytor. Kök från Ballingslöv med vita skåpsluckor, vitvaror från electrolux och bänkskiva i svart granitsten. Den maskinella utrustningen utgörs av induktionshäll, kyl, frys, fläkt, ugn, inbyggd mikro och diskmaskin. Utgång till inglasad balkong i söderläge. Öppet och fritt utanför!

BADRUM
Helkaklat badrum i smakfullt utförande med toalett, dusch, handfat i kommod, spegelskåp, handdukstork och kombitvättmaskin.

Dokument (pdf)

Planlösningar Frågelista Stadgar Brf Vasatornet Brf Vasatornet i Linköping Årsredovisning 2020 Energideklaration

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

1 545 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

1

Boarea (BOA)

30.5 kvm

Areauppgift enligt

Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Gatuadress

Thorells gata 12

Ort

Linköping

Kommun

Linköping

Lägenhetsnummer BRF

1127

Våningsplan

2 av 15

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Vasatornet

Organisationsnummer

769629-5448

Allmän information

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Se ekonomisk plan.

ÖVRIGT
Förråd i källare ingår i avgift.
El debiteras varje bostadsrättsinnehavare, men upphandlas kollektivt för föreningen.

KONTAKT
Jonas Gustafsson
+46105163000

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

TV: Comhems analoga utbud ingår i avgiften
Internet: Bredband om upp till 50 Mbit/s ingår i avgiften.

Byggnadskommentar

FÖNSTER
3-glasfönster isoler

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 102
Antal lokaler: 7

Antal lägenheter

102

Byggnader

Byggår

2018

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 498 SEK/månad. I avgiften ingår värme, vatten, tv, bredband och el

Andelstal insats

0,529%

Överlåtelseavgift

1 183 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

473 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Driftskostnad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

100 SEK/månad

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta