Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Platensgatan 19, Vasastaden, Linköping
Typ
Andelsrätt
KVM
235 kvm
Avgift
6 589 SEK / mån
Rum
7 rum

Spektakulär paradvåning med oemotståndlig elegans!

Välkommen till Platensgatan 19 och denna tidlösa och exklusiva paradvåning belägen på stans bästa adress. På fjärde våningen finner ni en spatiös våning om 235 kvm i en vacker sekelskiftesfastighet med hiss. Hela bostaden totalrenoverades under år 2021. Här finns detaljer som spröjsade fönster, vackra snickerier, detaljer i marmor och kalksten, serveringsgång, fiskbensparkett samt en fungerande eldstad. Bostaden erbjuder även generös takhöjd, vackert ljusinsläpp och sociala ytor. Utöver det kan du i denna våning njuta av en spektakulär och magisk utsikt mot grönskande grönområden, Katedralskolan och Berzelii parken.

Den stora, välplanerade och inbjudande hallen ger dig direkt ett extraordinärt intryck av bostaden. Vidare finns ett rymligt vardagsrum med plats för större soffgrupp, matsal med fint ljusinsläpp, allrum med plats för tv och soffa samt ett arkitektritat och platsbyggt kök med köksö i rostfritt stål, ugn, kombinationsugn samt spishäll från Gaggenau, avfallskvarn, bänkskiva i sten, höga skåp, vitrinskåp, vinkyl, påkostade material, separat skafferi och utsikt över föreningens lugna innergård. Bostadens master bedroom inger hotellkänsla och har utmärkta förvaringsmöjligheter i form av separat walk-in-closet, infälld tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare från Miele samt badrum med både badkar och takdusch en suite. Utöver det finns två till sovrum, ena i direkt anslutning till köket och det andra via serveringsgången. Duschrummet som nås via köket är stilfullt med toalett, takdusch, handfat, infälld hylla samt integrerad belysning. Dessutom har bostaden en praktisk gästtoalett som nås via hallen. Gästtoaletten har detaljer som träslaget valnöt på väggarna samt en integrerad sotad spegel som löper längsmed hela väggen. Genomgående vackra oljade fiskbensparkett samt delvis i portugisiskt kalksten och stort ljusinflöde via bostadens många fönster. All belysning styrs via app.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här bostaden finns en insynsskyddad balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Den takbeklädda balkongen nås från hallen och har plats för mindre bord och stol. Via föreningen har du dessutom tillgång till dess lummiga och lugna innergård.

I dessa delar av Linköping är det lätt att trivas, och läget på Platensgatan är perfekt för den som vill bo centralt men med ett lugnt läge. Stadskärnan med dess rikliga utbud av shopping och aktiviteter når ni med kort promenadavstånd. Resecentrum samt fjärrbussterminalen ligger i närhet till bostaden och har goda pendlingsmöjligheter för den som önskar. I området finner ni även ett antal grönskande och lummiga parker, Östgötateatern, Östergötlands museum, Konsert & Kongress samt Stångån med dess vackra promenadstråk. Vårdcentral är belägen några gator bort. Goda kommunikationer från bostaden via buss, gång eller cykel till övriga delar av staden.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Denna bostad vill ni inte missa. Varmt välkomna!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy