Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Konduktörsgatan 5, Slussen, Malmö
Typ
Bostadsrätt
KVM
93 kvm
Avgift
4 968 SEK / mån
Rum
3 rum

Fantastisk trea med fina attribut!

Längst upp på Fredriksbergsgatan och korsningen till Konduktörsgatan, intill citypulsens myller och de anrika SJ-husen, finner ni denna välplanerade och rymliga trea om 93 m² på gaveln med en optimal planlösning! En bit upp över stadslivet nedan, på andra våningen med hiss, väntar en alldeles fantastisk trea för alla er som värdesätter 30-tals charm, högt i tak, takstuckaturer, burspråk och vacker fiskbensparkett. Wow, är ett av ledorden som kännetecknar det första intrycket av bostaden!

I rum efter rum finns stora fönsterpartier som gör bostaden otroligt ljus och luftig större delen av dagen. I det stämningsfulla vardagsrummet ger extra utsikt utmed vägen nedan. Den ljusa planlösningen rymmer en stor och inbjudande hall där gott om klädavhängning och förvaring finns i klädkammare precis intill. Här finns även ett väl tilltaget badrum, ett läckert och stilrent kök samt två rogivande och stora sovrum. I det stora och sociala vardagsrummet njuter man i goda vänners sällskap, där man enkelt avskiljer med original skjutdörrar intill det stora sovrummet. Till lägenheten hör även ett källarförråd vilket ger bra förvaringsmöjligheter. Föreningens innergård är minst lika inbjudande där man kan grilla och umgås i goda vänners lag.

Att bo på Slussen gör det lätt att upprätthålla en stadslivsstil. Med gångavstånd till Malmös stadskärna är detta det perfekta boende för city-älskaren! Om du pendlar finner du Värnhemstorget som är knutpunkt för stads- och regionalbussar, vilket gör det lätt att ta dig till din destination i Malmö såväl som i resten av Öresundsregionen.

Varmt välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy