Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 800 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Bågskyttegatan 3A, Jungfruplatsen, Mölndal
Typ
Bostadsrätt
KVM
36.7 kvm
Avgift
2 374 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Totalrenoverad lägenhet, perfekt för studenten

Perfekt för studernade eller den i behov av en mindre lägenhet ges snart chans att förvärva en totalrenoverad enrummare.
Med fönster som vetter mot sydost får man behagligt ljus i bostaden som karakteriseras av ljusa ytskikt, öppen planlösning samt smarta förvaringslösningar. Här bor ni med närhet till det mesta som behövs för en bekväm vardag och rik fritid.

På Jungfruplatsen har man närhet till Chalmers och Sahlgrenska som du når genom en cykeltur på 15 minuter eller via kollektivtrafiken från Bifrost hållplats.
Pulsen som utmärker Bågskyttegatan är oslagbar! Ta med en vän och ge dig ut på upptäcktsfärd bland butiker, restauranger, caféer och barer, i närhet av bostaden. Här är det lätt att trivas för den som vill bo centralt men ändå nära till naturen!

Hjärtligt välkomna att anmäla intresse för att hållas informerade!

Dokument (pdf)

Planlösningar

Allmän information

Pris

1 800 000 SEK (Accepterat pris)

Antal rum

1

Boarea (BOA)

36.7 kvm

Areauppgift enligt

Uppmätning

Gatuadress

Bågskyttegatan 3A

Ort

Mölndal

Kommun

Mölndal

Lägenhetsnummer BRF

1009

Våningsplan

1 av 3

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Byggnader

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

2 374 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Värme, vatten och kabel-TV

Andelstal insats

0,3516%

Andel av månadsavgift

0,42795%

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

150 SEK/månad

Försäkringskostnad

200 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Allmänt
Jungfruplatsen är en stadsdel i Mölndal endast ett stenkast från Göteborgs city. Jungfruplatsen har som nära granne de mycket populära naturreservaten Safjället och Änggårdsbergen. En fantastisk miljö för den friluftsintresserade naturälskaren. Änggårdsbergen är en vidsträckt vacker skog med många härliga promenad- och motionsslingor samt små sjöar. Safjället har ett 2,5 km långt elljusspår, flera trevliga grillplatser och flera fornlämningar.

Närbelägna skolor är bl.a. Västerbergsskolan år F-6, Bosgårdsskolan F-3 samt åk 4-6, Fässbergsskolan åk 4-9 och Toltorpsskolan åk F-5 samt fritids. I området finns många förskolor bl.a. Jungfrustigens förskola och Bifrost förskola samt Toltorps förskola.

Vid Jungfruplatsen finns en vårdcentral/BVC, livsmedelsbutik, tokaksaffär och pizzeria. På gångavstånd ligger expansiva Mölndals centrum som har ett stort utbud av butiker, restauranger, caféer och all tänkbar service.

Det finns goda kommunikationer med bl.a. buss till Sahlgrenska, Göteborgs och Mölndals C. Med bil kommer man snabbt ut till Söderleden eller E:6-an.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy