Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Turingevägen 49, Örby - Älvsjö, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
102.5 kvm
Avgift
6 544 SEK / mån
Rum
5 rum

Barnvänlig gavelfemma med stort ljusinsläpp

Välkommen till denna barnvänliga och rymliga bostad på lugna och trevliga Turingevägen 49,

Här får du en spännande bostad med fem stora rum och fyra sovrum varav ett som idag öppnats upp och används som matsal men enkelt kan stängas igen vid behov. Trevlig balkong med massor av sol. Stabil förening med god ekonomi. Till lägenheten följer två förråd båda om ca 4 kvm (ej uppmätt). Lugnt och trevligt område. Föreningen har billiga p-platser om 150 kr/mån och egen gård med lekplats för de små. Cykelrum finns. Nära till skola och förskola. Placerat med bara en kort promenad från Älvsjö med pendeltåg.

Detta mysig boende ligger beläget i Örby villaområde. Örby centrum håller för tillfället på att byggas om för att skapa ett ännu bättre utbud av butiker och bostäder. Närhet till Bandängen parklek och mysiga Aspöparken gör det till ett populärt tillhåll för barnfamiljer. Dessutom återfinns både flertalet förskolor och fyra grundskolor i närheten. Intill Örby ligger också Älvsjö med övrig service så som apotek, vårdcentral, konditorier, restauranger, matbutiker och olika gym-kedjor. För den som vill storhandla så är Willy´s stormarknad placerat mellan Örby och Älvsjö, här finns även systembolaget.

Inom cykelavstånd från bostaden finns flera guldkorn. För den som gillar friluftsliv och träning finns Älvsjöskogens naturreservat och för ett svalkande dopp eller långfärdsskridskor rekommenderas Långsjön. Där finns även grillplats och Beachvolleybollplan. Vill ni äta gott finns massor av spännande matställen och fik runtom Älvsjö i form av; Långbro Värdshus, Älvsjö bageri, Aloé, Vivels konditori, Fru Marias Bak, TESO sushi, Rinos Bodega, och Herrängens gård.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy