Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Bjursätragatan 35, Snösätra, Bandhagen
Typ
Bostadsrätt
KVM
48.5 kvm
Avgift
3 215 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Hörnlägenhet med magnifik utsikt över trädtopparna

Välkommen till denna mycket trevliga och ljusa hörntvåa med balkong på fjärde våningen på Bjursätragatan 35,

Här får du en bostad i fint skick med ljusinsläpp från två väderstreck och en fri utsikt som är helt underbar. Från den rymliga balkongen kan man blicka ut över både trädtoppar och grönska samtidigt som man får en liten sjöglimt i horisonten. Dessutom befinner sig solen här från soluppgång till kvällen så här kan man verkligen njuta av en kopp kaffe och mysig frukost eller få en lugn stund i kvällssolen med en bit mat och något gott att dricka.

Lägenheten erbjuder ett snyggt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Bra sovrum med plats för dubbelsäng. Genomgående hög standard med parkettgolv och vita målade väggar. Tvättstuga finns i porten och ett rymligt källarförråd tillhör lägenheten. Hiss finns.

Här bor du i ett naturskönt område med närhet till allt. Vackra strövområden med rikt natur- och fågelliv. Närhet till förskolor, parklek, ungsdomslokal och grundskolor. Matbutik ligger 5 min från lägenheten. Närhet till basket- och fotbollsplan. Det är några minuters promenad till centrum där du finner ett flertal affärer, mataffär, konditori, apotek, vårdcentral och T-bana.

Med buss utanför lägenheten tar du dig till Högdalen C på 5 min där du finner matbutiker, restauranger, diverse klädbutiker, gym, systembolag, apotek mm. I Hagsätra finns gym, Älvsjöbadet och Hagsätra IP med fotbollsplaner.

Sammanfattningsvis bra läge med närhet till grönområden samt bussar utanför till Högdalen - Huddinge samt promenadavstånd till tunnelbana.

En bostad som bara måste upplevas på plats.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Bostaden presenteras enligt följande:

Hall: Hall med plats för ytterkläder och skor. Parkettgolv och vita målade väggar.

Badrum: Snyggt helkaklat badrum med mörkt klinkergolv. Vita kaklade väggar. Kommod med spegel, wc, dusch samt tvättmaskin/torktummlare.

Vardagsrum: Ljust och trevligt vardagsrum med utgång till balkongen. Ekparkettgolv och vita målade väggar. Plats för massor av socialt umgänge.

Kök: Bra kök med gott om arbetsyta och förvaringsmöjlighet. Vita släta skåpsluckor med ljust kakel ovanför arbetsytan. Utrustning: Kombinerad kyl/frys, ugn med häll, spisfläkt och diskmaskin.

Sovrum: Sovrum med plats för dubbelsäng. Parkettgolv och vita målade väggar. Garderob.

Balkong: Stor balkong med sol hela dagen. Liten sjöglimt kan skådas och den magiska utsikten över trädtopparna är magnifik. Plats för ca 4 personer om så önskas.

Dokument (pdf)

Årsredovisning 2019 Årsredovisning 2020 Energideklaration Stadgar Åresredovisning 2018

Allmän information

Pris

Utgångspris

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

48.5 kvm

Boareabeskrivning

Bostaden är en 1,5 rok enligt föreningens mäklarbild.

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Bjursätragatan 35

Ort

Bandhagen

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer

123

Våningsplan

4 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Ostkammaren

Organisationsnummer

769613-9141

Allmän information

Föreningen består av 62 stycken lägenheter om en bostatdsrättsyta på 3 572 kvm. Föreningen förvärvade fastigheten i juli 2011. Byggnadsarbetet slutfördes i början av 2012 av IKANO. För mer information www.brfostkammaren.se. Byggår 2012.

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Diskuterar eventuell inglasning av balkongerna. kan påverka avgiften med 100-200 kr höjning.

Lån per kvm bostadsyta är 8282 kr/kvm enligt årsredovisningen 2018.

Föreningen har god ekonomi och extraamorterar ca en miljon per år.

Brf bildades

2006

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Signalen för tv går med fiber via Open Universe vilket gör det möjligt att välja leverantör. Det finns inte antennuttag i lägenheterna. Föreningen har avtal med Viasat vilket gör att de står för HD-digitalbox, programkort samt levererar några av standardkanalerna.
Kontakta Viasat för att beställa större utbud.

Föreningen är ansluten med fiber till Open Universe. Där kan du bestämma vilken leverantör och vilken hastighet du vill ha. Kostnaden för bredband står medlemmarna själva för.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme.

Kommande renoveringar

Man planerar att glasa in balkongerna och kommer att höja avgifterna med ca 180-190 kr/månaden. Kontrollerat med ordföranden 2021-06-04.

Man diskuterar att ordna gemensam bredbandsanslutning men inget är fastställt. Kan sannolikt isåfall resultera i en billigare gruppdeal till högre hastighet.

Antal lägenheter

62

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 215 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

I månadsavgiften ingår vatten, värme, bostadsrättstillägg samt grundutbud till TV från Viasat. (2021-04-20)

Avgiftsförändringar

Inga kommande avgiftsförändringar bortsett från höjning för inglasningen, se info under kommande renoveringar.
Kontrollerat med ordföranden 2021-06-04.

Andelstal

1,3578

Överlåtelseavgift

1190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har 38 parkeringsplatser. Separat kö. Om du är intresserad av att hyra en parkeringsplats mailar du styrelsen på styrelsen@brfostkammeren.se. Kostnaden för en p-plats är 250 kr/mån och uppsägningstiden är 3 mån. Föreningen hyr även ut till icke medlemmar i mån av plats. Kostnaden är då 313 kr (250kr + 25% moms). Vid stort intresse prioriteras föreningens medlemmar.

Föreningen har sex uppvärmda mc-platser i två låsta förråd för uthyrning. Separat kö. Kostnaden för en mc-plats är 250 kr/mån och uppsägningstiden är 3 mån.

Föreningens parkering ligger nedanför parkeringshuset. Lättast är att ta trappan bredvid 37:an för att komma ner till den.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

D

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy