Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Kallforsvägen 21, Bandhagen, Bandhagen
Typ
Bostadsrätt
KVM
60.5 kvm
Avgift
3 498 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Lyxrenoverat kök - Högst upp - Balkong i söderläge - 20 min till Sthlm C

Välkommen till denna charmiga tvårummare som andas både prakt och modernitet!

Här erbjuds rymliga rum, mysigt vardagsrum och en härlig balkong i perfekt söderläge. Bostaden har fina ljusa ytskikt, ekparkettgolv från 2018 och nya fönster i två väderstreck vilket skapar ljus med härlig rymd. Sovrum med charmig vindskänsla och walk-in-closet. Köket totalrenoverades 2018 i ljusgråa färger med platsbyggda vin- och bokhyllor, bänkskiva i kompositsten, dimbara LED-ljus, härdat glas på stänkväggen och en genomgående känsla i köket som skriker "WOW". Perfekt för den kräsne med både goda arbetsytor och förvaring. Trevlig och rymlig matplats invid härligt fönsterparti.

Här bor du i en stor, trygg och ekonomiskt stabil HSB-förening. Kort promenadavstånd till Bandhagens centrum som erbjuder all nödvändig service och flera busslinjer. Därifrån tar du dig till tunnelbanans gröna linje som åker vidare in mot city på 20 minuter. Dessutom finns grönska och vackra natur- och motionsområden i närheten.

Sammanfattningsvis är detta ett optimalt planerat boende som erbjuder goda förvaringsmöjligheter med stora sociala ytor. Balkongen i söderläge är ett stort plus.

VIDEO av bostaden* - Länk:
https://www.facebook.com/859958194098645/posts/3334478579979915/?vh=e&extid=1riMdpAnpbnUUm1U&d=n

Ta chansen att köpa detta unika drömhem!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning: Bostaden disponeras enligt följande:

HALL
Välkomnande hall med plats för avhängning av både ytterkläder och skor. Från hallen når man resten av bostadens rum. Trevligt parkettgolv. Vita väggar.

KÖK
Fräscht kök som totalrenoverades 2018 i ljusgråa färger med egna platsbyggda vin- och bokhyllor samt dimbara LED-ljus ovan bänkskivan i marmormönstrad kompositsten. Transparant härdat glas på stänkväggen och en genomgående känsla i köket som skriker "WOW". Här får du ett perfekt kök för den kräsne med både goda arbetsytor och förvaring. Matplats för ca 6 - 8 personer invid härligt fönsterparti. Öppen planlösning mot vardagsrummet.

Vitvaror i form av:
-integrerad kyl-/frys
- integrerad diskmaskin
- induktionshäll
- mikrougn i rostfritt stål
- varmluftsugn i rostfritt stål
- inbyggd köksfläkt i rostfritt stål

VARDAGSRUM
Luftigt vardagsrum med härlig rymd. Fint parkettgolv och vita väggar. Här finns plats för soffgrupp, mediamöbel men även matgrupp om så önskas. Utgång till insynsskyddad balkong i optimalt söderläge.

BADRUM
Ljust helkaklat badrum med badkar, wc, handfat samt praktiskt vädringsfönster. Det är dessutom förberett för tvättmaskin.

SOVRUM
Charmigt och behagligt sovrum med vindskänsla. Vitmålat trägolv. Gott om plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel. Walk-in-closet med gott om plats för avhängning av kläder och förvaring.

Dokument (pdf)

Planlösningar Planritning, önskas möbler?

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

60.5 kvm

Gatuadress

Kallforsvägen 21

Ort

Bandhagen

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer

424

Våningsplan

3 av 3

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

Balkong, läge söder.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Bandhagen

Organisationsnummer

702000-1140

Allmän information

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Stabil förening med god ekonomi.
Föreningen äger flertalet lokaler av olika slag, däribland hela Bandhagens centrum med affärer och friskola med mera. Ca 25% av föreningens årliga driftsintäkter kommer från dessa hyresgäster.

TV OCH BREDBAND
Kabel-tv erbjuds via ComHem och basutbud ingår i månadsavgiften. För leverans av bredband finns möjlighet att ansluta till Com Hem eller Bredbandsbolaget (fiber).

ÖVRIGT
Bostaden ligger alldeles intill Bandhagens centrum. Här finns mataffär, bageri/café, restauranger och annan service. T-banans gröna linje ansluter härifrån, endast ett stenkast bort, och tar dig in till T-centralen på ca 15 minuter. Det finns busshållplats nära som trafikeras av linje 161 (ansluter bl.a. Älvsjö Station) och 173 som går förbi IKEA. Med bil tar man sig mycket enkelt ut på Örbyleden och vidare till Södra länken och Nynäsvägen.

Både Bandhagens skola och Bäckahagens skola ligger på promenadavstånd, ett antal förskolor finns i närområdet. Mellan Bandhagens- och Bäckahagens skolor erbjuder Bandängens parklek aktiviteter året om. Bandängens parklek är mycket uppskattad, även för vuxna då det finns stora gräsytor för exempelvis picknick. I parkleken finns plaskdamm, gungor, rutschkanor, trampbilar, klätterställning mm och olika bondgårdsdjur. Här förekommer många aktiviteter för barnen, bl.a. sommaruppträdanden, midsommarfirande, julfirande med mera. Parkleken är gratis och öppen för alla. Det finns även en samlingslokal med WC och kök där man kan köpa fika. I Högdalen finns Högdalens sim- och idrottshall som är en idrottshall med stort utbud av aktiviteter, som simträning, bad men även barnbassäng, gym, gruppaktiviteter med bland annat lekgympa och dans för barn, innebandy, kampsporter.

Se även www.sl.se för mer info ang kommunikationer.
Se även www.stockholm.se/vantor för mer info kring stadsdelen.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Byggnadskommentar

ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns källarförråd om ca 6 kvm samt ett matkällarförråd som tillhör bostaden.

Utförda renoveringar

RENOVERINGAR RELATERAT TILL FÖRENINGEN
Stambyte och renoveringar av husen utfördes under 2002-2005.
I föreningens lägenheter uppdaterades elen i samband med stambytet. Jordfelsbrytare installerades och 3-fas drogs fram till lägenheterna. Radonmätning utförd 2008.
Renovering av horisontella stammar under fastigheterna startade 2017 och beräknas vara färdigställt 2020.
Fönsterbyte (till 3-glas) startar hösten 2019 och beräknas pågå till och med 2021, detta är redan utfört i vissa av lägenheterna.
Renovering av horisontella stammar under fastigheterna beräknas vara färdigställt 2020.

Vidare info kring underhållsplaner finns i årsredovisningen för föreningen.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 554
Antal lokaler: 129
Antal hyresrätter: 1

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Stor festlokal för upp till 50 personer finns att hyra i centrum för olika ändamål. Den är renoverad och har ett fullutrustat stort kök, ett stort rum med soffgrupp, bord, stolar, ytterligare ett mindre rum, två toaletter, visst förrådsutrymme samt en ljudanläggning.

Övernattningslägenhet finns att hyra på Kallforsvägen. Här finns bl.a. dubbelsäng och bäddsoffa för 4 personer, litet kök, matplats och wc/dusch.

Ett flertal cykelställ, cykelrum och barnvagnsrum finns inom föreningen samt små hobbylokaler med snickarbänk.

Det finns även boulebana, grillplatser och möjlighet att hyra en pallkrage för de med gröna fingrar.

Antal lägenheter

554

Byggnader

Byggår

1953

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

3 498 SEK/månad

Andelstal insats

0,18213%

Andel av månadsavgift

0,18213%

Inre reparationsfond

4 741 SEK

Överlåtelseavgift

1 183 SEK

Pantsättningsavgift

473 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

250 SEK/månad

Försäkringskostnad

170 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

PARKERINGSINFORMATION FRÅN FÖRENINGEN
Föreningen har 49 garageplatser, (kallgarage 600 kr/mån, varmgarage 750 kr/mån) och 116 st parkeringsplatser (300 kr/mån). Till dessa finns separata köer. För vidare info kring kötider och platser, kontakta HSB på 010-4421100. I området finns ett antal 7-dygns platser. Det är fri parkering längs med flertalet av områdets gator, viss datumparkering förekommer under vinterhalvåret.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

F

Beskrivning

Övrigt

Köpare i HSB-förening måste vara medlem i HSB, information om detta får du via www.hsb.se eller kontakta fastighetsmäklaren. Inträdesavgiften ligger på ca 500 kr samt en årsavgift på ca 160 kr.

OMRÅDET
Populära Bandhagen består till stor del av låghus med tidstypisk utformning med stora gårdar och mycket grönska. Ett antal punkthus bryter av och ger området en varierad karaktär. Bandhagens centrum har sin 50-talscharm väl bevarad. Området är klassat som kultorhistoriskt värdefullt av Stockholms stadsmuseum.

I Bandhagens centrum finns det café, frisör, florist, tandläkare, mataffär och restauranger.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy