Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Kubbegatan 39, Sköndal, SKÖNDAL
Typ
Bostadsrätt
KVM
89.5 kvm
Avgift
3 929 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fin 4:a med öppen planlösning nära centrum.

En trappa upp välkomnas ni till denna underbara och toppfina 4:a. Här finner du en fint renoverad och välplanerad lägenhet med stora rum, öppen planlösning mellan vardagsrummet och det fullutrustade köket med fina materialval från 2018 och solig mysig balkong mot innergård med park. Därutöver erbjuder bostaden genomgående fina ytskikt, parkettgolv, ljusa väggar och nya innerdörrar. Det helkaklade badrummet är stambytt och försett med tvättmaskin (2018). Med en bra placering i huset, endast en trappa upp (perfekt för både barnfamiljer och äldre) och med ett trevligt läge vid Sköndals centrum är detta en lägenhet för dig som ställer höga krav på ditt boende!

Brf HSB Sköndal är en solid och välskött förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Föreningen äger marken och har en låg belåningsgrad om ca. 2700kr/kvm. Föreningen tillhandahåller bland annat parkeringsplatser, garageplatser och MC-platser (separat kö), föreningslokal, hobbylokal, tvättstuga med torkrum, cykelförråd, barnvagnsförråd i källaren (som nås ifrån trapphuset). Här finns också en trevlig gård med grill samt stora lekplatser för barnen. Till lägenheten hör ett förråd samt ett matkällarföråd.

Bostaden ligger alldeles intill Sköndals centrum, med restaurang, bank, matbutik och annan service.
Sköndal ligger nära stan men ändå lugnt och naturnära. Från fastigheten har man promenadavstånd till sjön Drevviken med mysiga badplaster, promenad- och joggingvägar, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor på vintern. Närheten till Ågesta Golfklubb och naturområdena i Orhem och kring Flaten är också en stor tillgång. Ute på gatan går buss 188 till Gullmarsplan på c:a. 10-15 minuter beroende på trafik.

Välkomna till ett hem att trivas i!

Rumsbeskrivning

-: HALL
Rymlig hall med plats för avhängning innanför dörren och ytterligare förvaring i flera garderober. Ekparkett på golvet som sedan fortsätter in i resten av lägenheten.

SOVRUM 1
Mysigt sovrum med plats för exempelvis säng, förvaring och skrivbord. Vita väggar och parkettgolv.

SOVRUM 2
Stort sovrum med fondvägg med fototapet och övriga väggar i vitt och golv med ekparkett.

SOVRUM 3
Lägenhetens största sovrum. Här finns gott om plats för större säng, förvaring och önskvärt möblemang. Parkettgolv och målade väggar i vitt och turkos ton.

BADRUM
Helkaklat badrum med mörkgrått klinkergolv och vita kaklade väggar med svart kakel vid duschhörnan. Här finns tvättställ med kommod i ek, spegelskåp med belysning, badrumsskåp, WC, dusch bakom glasväggar, handdukstork samt tvättmaskin med hyllplan ovan.

KÖK
Stilrent, nyrenoverat kök (2018) med fina materialval. Köket är välplanerat med gott om förvaring och arbetsytor. Här finns dessutom en praktisk och snygg köksö. Den maskinella utrustningen består av integrerad kyl och frys i fullhöjd, varmluftsugn, induktionshäll, fläkt och integrerad diskmaskin. Bänkskiva i ljusgrå laminat. Ljust målade väggar och parkettgolv.

VARDAGSRUM
Stort och ljust vardagsrum med öppen planlösning mot köket, vilket bjuder på stora och sociala ytor. Här finns plats för stor soffa, tv-möbel bland annat. Invid fönster finns plats för matbord. Vita väggar och stavparkett av ek på golven. Från vardagsrummet når man ut till den mysiga balkongen i soligt läge mot Kubbeparken. Här kan man avnjuta sitt kaffe och samtidigt ha koll på sina lekande barn.

Dokument (pdf)

Planlösningar stadgar arsredovisning-2019 Brf Hsb Sköndal boendeinfo

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

89.5 kvm

Areauppgift enligt

Enligt bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Kubbegatan 39

Ort

SKÖNDAL

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer

99-2085-2-165

Våningsplan

1 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

Har balkong

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf HSB Sköndal

Organisationsnummer

702002-0041

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Föreningens fastigheter består av 237 lägenheter uppdelat på 30 fyror, 51 treor, 113 tvåor samt 43 ettor.
76 parkeringsplatser med motorvärmare. 76 garage.
Tvättstuga på Kubbegatan 57-59.
Gästlägenhet Kubbegatan 35.
Föreningslokal Kubbegatan 35 och Sköndalsvägen 78.
Hobbylokal Kubbegatan 24.
Vicevärdsexpedition: 08-948405 eller brfskondal@gmail.com

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Vänligen kontakta föreningens styrelse på brf.skondal@bredband.net eller på telefon 08-94 84 05 för information om kommande renoveringar och avgiftsförändringar.

TV OCH BREDBAND
Fiber. Telenor.

ComHem TV.

ÖVRIGT
Föreningen har föreningslokal (Kubbegatan 35), hobbylokal, cykelförråd och tvättstuga med torkrum som har torktumlare och torkskåp.
Här finns också en trevlig gård med grill samt stora lekplatser för barnen.

Läs mer om föreningen på deras hemsida http://www.hsb.se/stockholm/skondal
Medlemskap i HSB Stockholm krävs. Kostar 500:-/person samt en medlemskapsavgift på 125:- hushåll/år.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

TV: Via ComHem. (Ett basutbud ingår i månadsavgiften).
Internet: Via Bredbandsbolaget (ligger som obligatoriskt tillägg om 125kr/mån på månadsavgiften), huset är även anslutet till ComHem.

Uppvärmning och ventilation

UPPVÄRMNING
Fjärrvärme

Utförda renoveringar

RENOVERINGAR RELATERAT TILL FÖRENINGEN
UTFÖRDA RENOVERINGAR
Fönster byte 2016
Elektroniska lås 2016
Översyn samt renovering av ventilation 2014
Tilläggsisolerade vindar 2012-2013
Byte av stammar kök, år 2007-2008
Byte av stammar bad, år 2007-2008
El-stigar år 2007-2008
Fasader renoverades 1999

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 237
Antal lokaler: 8

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Det finns tvättstuga och källarförråd.

Antal lägenheter

237

Byggnader

Byggår

1955

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

3 929 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Inkl. värme, vatten och TV (basutbud). Obligatoriskt tillägg om 125kr/mån för bredband.

Andelstal insats

0,56688%

Andel av månadsavgift

0,56688%

Överlåtelseavgift

1 656 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

710 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

PARKERING TILLHÖRANDE BOSTADEN
Garage går att hyra. Kö till garageplats.
Parkeringsplats går att hyra. Kö till parkeringsplats.

Beskrivning

Övrigt

SKÖNDAL
Fastigheten ligger bara minuters gångväg från Sköndals centrum, här finns restaurang, bank, matbutik och annan service.
Sköndal ligger nära stan men ändå lugnt och naturnära. Från fastigheten har man promenadavstånd till sjön Drevviken med mysiga badplatser, promenad- och Joggingvägar, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor på vintern. Närheten till Ågesta Golfklubb och naturområdena i Orhem och kring Flaten är också en stor tillgång.

Kommunikationerna är bra med buss 181 som går mellan Farsta Strand och Skarpnäck samt Farsta Centrum.
Buss 182 till/från T-bana Hökarängen.
Buss 188 är går till och från Gullmarsplan.
Från Tyresövägen går det bussar till T-centralen samt täta förbindelser med Gullmarsplan. För mer info se www.sl.se

Sköndal har två skolor för årskurs 0-6, Sköndalsskolan och Sandåkraskolan och i området finns flera kommunala och öppna förskolor.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy