Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Harrströmsvägen 14A, Sångbäcksvallen, Berg
Typ
Bostadsrätt
KVM
71 kvm
Avgift
1 859 SEK / mån
Rum
4 rum

Äntligen ett köptillfälle i Sångbäcksvallen! De populära parhusen på Harrströmsvägen är en del av det "nya" område som färdigställdes under 2015-2016. Här kan du alltså bo i det anrika Sångbäcksvallen men lägga minimalt med tid på underhåll av hus och istället ägna dig åt att njuta av livet i naturen. Här är det lagom utrymme mellan husen och nära till allt som hör fjällvärlden till; skidor och skoter utanför dörren. Uppe från toppen av fjället kan du välja mellan att ta en tur i längdspåren ända bort till Björnrike eller åka utför i Klövsjöfjäll och Storhogna. Här bor du i ett fritt läge med fjället runt knuten och alla skidanläggningar i Vemdalen finns inom bekvämt avstånd.

Det vilda fjället med uppvuxen naturtomt har du utanför altandörren. Altanen är utbyggd vilket gör den möbleringsbar i två väderstreck och det finns en trappa på altanen som leder dej ner mot naturen . Kyliga vinterdagar kan du njuta av utsikten inne vid braskaminen och under vårvintern och sommaren på den skyddade och soliga altanen. Här har du utblick över fjällvärlden samtidigt som du slipper insyn. Lägenheterna är mycket väl disponerade och det är 71 mycket väl genomtänkta kvadratmeter. Tre trevliga sovrum ger gott om sovplatser. Badrummet har så klart en fräsch bastu. Det gemensamhetsutrymmet i storstugan som ligger i öppen planlösning med kök är riktigt trevligt med braskamin, ryggåstak och panorama!

Välkommen in på visning i 3D-modellen. klicka på pilen och kliv på! i 3d vyn finns även mätverktyg och planritning. Anmäl dig till visning på plats till mäklaren.

Säljaren lämnar kvar de flesta möblerna, Fråga mäklaren om vad. Tillträde planerat till den 1/7. Föreningens stadgar och årsredovisning hittar du under dokumentfliken.

Välkommen hem till Sångbäcksvallen!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy