Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 395 000 SEK / Utgångspris
Adress
Fridensborgsvägen 157, Järvastaden, Solna
Typ
Bostadsrätt
KVM
41 kvm
Avgift
2 445 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ljus och välplanerad mini 2:a i härliga Järvastaden!

*OBS! VISNINGAR INSTÄLLDA*!Varmt välkommen till en av Jävastadens bästa mini tvåor med stora fönsterpartier och härlig balkong. Lägenheten är mycket välplanerad med stora sociala ytor tack vare den öppna planlösningen. I den stora hallen finner du goda förvaringsmöjligheter, tack vare garderobsväggen. Även i sovrummet finner du stora garderober och trots detta finns det plats för större säng. Badrummet är rymligt och fräscht med kaklade väggar, här finns duschväggar av glas samt tvättmaskin. Från hallen kommer du vidare in i det kombinerade kök och vardagsrummet som är fräscht och ljust tack vare de stora fönstren. Köket är maskinellt utrustat med bland annat kyl/frys, mikrovågsugn och diskmaskin. Det stora vardagsrummet med utgång till den härliga balkongen, skapar möjligheter till att slå sig ner i soffan för en mysig filmkväll eller sitta på balkongen och njuta av sol och värme med en kopp kaffe. Här finns alla förutsättningar för att trivas, varmt välkommen hem till Fridensborgsvägen 157!

Välkommen hem till Järvastaden - en av Solnas mest familjära stadsdelar där du hittar drömboendet för barnfamiljer! Här bor du med ett utbud av flera skolor och förskolor i både Järvastaden som i närområdet, som är resultatet av ett aktivt samarbete mellan Solna och Sundbyberg. Järvastaden är harmoniskt planerad med bebyggelse i form av radhus, parhus, lägenheter och mycket grönska i både parker och mellan husen. Järvastadens utformning och placering direkt invid Igelbäckens naturreservat gör att du bor i känslan av en småstad men är endast en kort resa bort från Stockholms innerstad! För den aktive så finns såväl gym som härliga motionsspår, cykelvägar och promenadstråk som leder dig genom både två naturreservat och till Stockholms city. Trots områdets lugn når du både E4:an och E18 på ca 5 minuter! För dig som vill åka kommunalt finns flertalet bussar (ex. 540, 505). I de äldre delarna av Järvastaden har du även nära till Ulriksdals pendeltågsstation varifrån du tar dig till Arenastaden på ca 3 minuter, Odenplan på ca 6 minuter och Stockholm C på ytterligare ca 2 minuter. Cykelavstånd till såväl Solna C och Sundbyberg C samt hela vägen in till Stockholm. Flertalet mataffärer finns i området och den mest populära är ICA Nära, som ligger vid gränsen till Sundbyberg och i närhet av de äldre delarna hittar du Hemköp. Willys och Stora Coop hittar du en kortare bilfärd bort. För den kulinariske finns flertalet restauranger i Järvastaden och dess närhet där både Ulriksdals Wärdshus och Bockholmen hav & restaurang endast en behaglig promenad bort.

Rumsbeskrivning

Hall

Välkomnande med goda förvaringsmöjligheter.

Badrum

Ljust kaklat, med duschväggar av glas, kommod samt tvättmaskin.

Kök

Ljust och maskinellt utrustat med mikrovågsugn, diskmaskin samt kyl/frys.

Vardagsrum

Rymligt och härligt med goda möjligheter för socialt umgänge.

Sovrum

Perfekt stort med plats för större säng samt rymliga garderober.

Balkong

Mysig balkong, perfekt för morgonkaffet eller eftermiddagsläsningen.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning 2017 Stadgar Årsredovisning 2020

Allmän information

Pris

2 395 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

1.5

Boarea (BOA)

41 kvm

Areauppgift enligt

Ek. Förvaltaren

Gatuadress

Fridensborgsvägen 157

Ort

Solna

Kommun

Solna

Lägenhetsnummer BRF

6-1106

Våningsplan

1

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

Har balkong

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Pyrolan i Järvastaden

Organisationsnummer

769629-0472

Allmän information

Föreningen bildades 2014-11-06 och är belägen på Fridensborgsvägen 155-167. Byggherren är Skanska Nya Hem och de första medlemmarna flyttade in hösten 2016. Föreningen består av att två fastigheter med sju trappuppgångar och totalt 175 lägenheter.

I föreningen finns garage, förrådsutrymmen, cykel- och barnvagnsrum. Föreningen har en trevlig innergård med planteringar och lekplats. Samtliga lägenheter är försedda med 1000 Mbps bredband samt IP-Tv och IP-telefoni från Ownit.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Föreningen har ett gruppavtal för bredband. Ownit levererar 1000 Mbit/s både upp och ned och ingår som ett obligatoriskt tillägg i månadsavgiften på 240kr. Föreningen har även ett gruppavtal för digital- tv. Ownit levererar tv inkl stream och ingår som ett obligatoriskt tillägg i månadsavgiften.

Uppvärmning och ventilation

Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: FTX- System

Byggnadskommentar

Föreningen äger och förvaltar fastigheten Pyrolan 4 adressen Fridenborgsvägen 159 i Solna. Föreningen har 175 bostadsrätter om totalt 12 053 kvm. Fastigheten är försäkrad hos Moderna försäkringar.

Utförda renoveringar

Några större ombyggnationer eller underhåll är varken gjorda eller planerade inom de närmaste åren. (2022-03-29)

Övriga utrymmen i föreningen

I föreningen finns garage, förrådsutrymmen, cykel- och barnvagnsrum.

Antal lägenheter

175

Byggnader

Byggår

2017

Ekonomi

Månadsavgift

2 445 SEK/månad. I avgiften ingår Kallvatten, värme, digital-tv från Ownit med baspaketet, källarförråd samt försäkringen, "bostadsrättstillägg".

Beskrivning månadsavgift

Obligatorisk avgift om 240:-/mån tillkommer för bredband, TV & telefoni.

Avgiftsförändringar

Inga planer på några avgiftsförändringar i nuläget enligt kontakt med styrelsen 2022-03-29.

Andelstal

0.37450 %

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

I garaget finns det 123 st bilplatser varav 34 st är elbilsplatser, 4 st är handikapplatser samt 4 st MC- platser. Utomhus finns det 12 st bilplatser varav 3 st är gästparkering. För nuvarande 2022-03-29 så finns det lediga garageplatser.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

82 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

93 kWh/m²

Energiklass

D

Besiktningsman

Fredrik Jönsson, AB Franska Bukten

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl