Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Evenemangsgatan 12, Arenastaden, Solna
Typ
Bostadsrätt
KVM
58 kvm
Avgift
2 651 SEK / mån
Rum
2.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Högt upp med sjöutsikt i händelsernas centrum

Varmt välkommen till denna superfräscha 2a på Evenemangsgatan 12 i ett högt och insynsfritt läge. Lägenheten är tillsammans med sitt höga och fria läge samt sina stora och många fönster som vetter i hela tre väderstreck väldigt ljus. Det stora sovrummet erbjuder en riktig hotellrumskänsla med sina mörka toner och garderober. Härifrån når du ut till balkongen som förses av såväl sjöutsikt över Råstasjön samt storstadskänsla. I och med det kombinerade kök och vardagsrummet erbjuder lägenheten en öppen planlösning med stora sociala ytor med goda möjligheter att bjuda över familj och vänner. Köket är ljust och fräscht med plats för vältilltaget matbord. Vardagsrumsdelen har plats för både soffa och fåtölj, med flera möbleringsmöjligheter. Hallen är rymlig med plats för klädhängare till vänster, härifrån når du även till en rymlig klädkammare som är perfekt för förvaring av såväl ytterkläder som annat. Badrummet är väl tilltaget i yta, med dusch med vikbara glasväggar, tvättmaskin och torktumlare. Det lilla sovrummet är perfekt som barnrum eller som kontor. Här har du fönster ut mot takterrassen tillsammans med radhusen som står här, vilket bidrar till en väldigt familjär känsla för lägenheten.

BRF Stjärnhimlen är en äkta bostadsrättsförening. I avgiften ingår värme, varm- och kallvatten samt Telia triple play (ip-telefoni, bredband 100/100 samt digital tv grundutbud). Föreningen tillhandahåller cykel- och barnvagnsrum. På samma plan som den lägenheten (våning 8) finns gång- och vistelseytor av trädäck. Här har föreningen ordnat med upphöjda växtbäddar, belysning samt lekplats.

Vill du bo med direkt närhet till shopping, myllrande liv men ändå ha grönskan och lugnet runt hörnet har ni hittat rätt. På Evenemangsgatan 12 bor du i ett naturnära men samtidigt väldigt centralt område. Det finns promenadstråk längs Råstasjön och Löjtsjön, samt närhet till Hagaparken som erbjuder såväl motionsspår som historiska byggnader som slott, lusthus och paviljonger. Du bor på taket till Skandinaviens största galleria, Mall of Scandinavia, som förser området med storslagen shopping och en extraordinär biograf. Området utvecklades med visionen att skapa ett levande område med bostäder, kontor och butiker med stort utbud av kommunikationsmöjligheter (pendeltåg, tvärbana och buss). Byggnadsarbetet för tunnelbanans gula linje ska också påbörjas under 2020 för att komplettera kommunikationen ut till området. Här bor du också ett stenkast från Nationalarenan Friends Arena som attraherar såväl internationella artister som högkvalitativ fotboll och populära evenemang.

Rumsbeskrivning

Kök

Köket är i ljust och fräscht med god plats för matbord. Över matbordet finns stort fönster. Diskmaskin finns.

Vardagsrum

Vardagsrummet är sammankopplat till köket vilket ger stora sociala ytor. Trots många och stora fönster finns ingen risk för insyn vilket är perfekt för mysiga filmkvällar i soffan. Rummet erbjuder flera möbleringsmöjligheter.

Sovrum

Det stora sovrummet ger en extremt lyxig känsla med de mörka detaljerna, här når du även ut till balkongen. Rummet har precis de dimensioner ett sovrum ska ha! Det är inte trångt!

Sovrum

Det mindre sovrummet passar utmärkt som antingen barnrum eller kontor. Hit nås du från köket, och har härifrån utsikt ut mot radhusen.

Balkong

Från balkongen ser du ut över Råstasjön och grönska vilket gör att du glömmer bort att du befinner dig väldigt centralt. Balkongen är i samma nivå som terrassen vilket skapar en familjär och trevlig känsla bland de boende här. På balkongen finns plats för såväl sittgrupp som blomlådor.

Badrum

Badrummet är väldigt stort och ljust, här finns dusch med vikbara glasväggar samt tvätt- och torktumlare.

Klädkammare

Från hallen når du in i en klädkammare, vilken är perfekt för att hänga ifrån sig ytterkläder eller för förvaring av vad man så önskar.

Hallen

Hallen är trevlig och välkomnande. Direkt till vänster finns klädhängare för ytterkläderna. Här finns även en garderob.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning 2018 Stadgar

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

2.5 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

58 kvm

Gatuadress

Evenemangsgatan 12

Ort

Solna

Kommun

Solna

Våningsplan

8

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

Har balkong

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Stjärnhimlen

Organisationsnummer

769626-6167

Allmän information

Bostadsrättsföreningen Stjärnhimlen i Solna bildades 2013-06-18 och har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter under utnyttjanderätt och utan tidsbegränsning. Bostadsrättsföreningen är äkta och registrerades hos Bolagsverket 2013-07-09, föreningens stadgar registrerades 2013-07-09, reviderad version registrerades 2016-07-15. Ekonomisk plan registrerades 2014-07-30, reviderad version registrerades 2015-05-04.

Brf bildades

2013

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Uppvärmning och ventilation

UPPVÄRMNING
Fjärrvärme

VENTILATION
Mekanisk frånluft

Kommande renoveringar

Fasaden på huskroppen kommer att bytas ut, troligen under 2021 (datum är inte fastställda). Det betyder att husen blir inklädda som på Evenemangsgatan 6 är i dagsläget. (2020-10-07)

Annars är huset relativt nybyggt och några större renoveringar har varken gjorts eller planeras i närtid. (2020-10-07)

Övriga utrymmen i föreningen

Gemensamt cykel-och/eller barnvagnsförråd finns i entréplanet. På gården som ligger på plan 8 finns gång- och vistelseytor av trädäck. Trappor, planteringar i upphöjda växtbäddar, lekplats och belysning.

Antal lägenheter

82

Byggnader

Byggår

2013

Ekonomi

Månadsavgift

2 651 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Kabel-TV, Internet

Beskrivning månadsavgift

Värme, vatten samt Telia Triple Play (ip-telefoni, bredband 100/100 samt digital TV grundutbud Lagom) ingår i avgiften.

Avgiftsförändringar

Det finns inte några planerade avgiftshöjningar. (2020-10-07)

Andelstal insats

0,80232%

Överlåtelseavgift

1 190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Inga biluppställningsplatser finns inom fastigheten.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy