Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 395 000 SEK / Bud
Adress
Snickaregatan 3, Centralt, MJÖLBY
Typ
Bostadsrätt
KVM
55 kvm
Avgift
2 908 SEK / mån
Rum
2 rum

Övrig kontakt

Sheerin Petersson
Övrig kontakt Sheerin Petersson

Välkomna till denna optimalt planerade och ljusa tvåa på tredje våningen. I HSB Brf Strandängen på Snickaregatan 3 bor ni i centrala Mjölby! Här får du ett påkostat och modernt boende med bra materialval, generösa sociala ytor och praktiska förvaringslösningar. Denna ljusa och luftiga lägenhet erbjuder fönster i flera väderstreck och en stor inglasad balkong där du kan avnjuta både morgon- och kvällssol samt beundra Mjölbys finaste utsikt över Svartån. Här är det bara att flytta in och koppla av!

Här vid Svartå Strand är det lätt att trivas och läget på Snickaregatan 3 är fenomenalt. Här bor du centralt och bekvämt med Resecentrum alldeles runt hörnet. Köpcentrum, simhall och all tänkbar service ligger endast en kort promenad bort. I området finns matbutiker, restauranger, skolor, förskolor och vårdcentral - perfekt för dig som söker ett högkvalitativt boende med ett centralt läge!

Allmän information

Pris

1 395 000 SEK (Bud)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

55 kvm

Areauppgift enligt

Areauppgifter enligt säljare, enligt bostadsrättsföreningen.

Gatuadress

Snickaregatan 3

Ort

MJÖLBY

Kommun

Mjölby

Lägenhetsnummer

16-2084-1-12-1

Våningsplan

3 av 8

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

Inglasad balkong med fin utsikt över Svartån.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB Brf Strandängen i Mjölby

Organisationsnummer

769632-2499

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
HSB Brf Strandängen i Mjölby består av två hus med totalt 60 lägenheter. Lägenheterna är mellan 55-104 kvm. Alla lägenheter har en inglasad balkong eller uteplats.

Varje lägenhet har tillgång till ett uppvärmt vindsförråd. Cykelförråd finns på gården. Förråd för barnvagn och rullstolar finns på entréplan. Miljöstation på gården för återvinning och sophantering för hushållssopor. Föreningen har en gemensamhetslokal med pentry och WC/dusch.

Individuell mätning av varmvatten för varje lägenhet. Förbrukningen av varmvatten betalas av lägenhetsinnehavare. Individuell mätning av el-förbrukning för varje lägenhet. Förbrukningen av el-förbrukningen betalas av lägenhetsinnehavare.

BYGGNADSÅR
2018

TV/internet

TV: I månadsavgiften ingår följande TV kanaler: 1-12, barnkanal och svt 24.
Internet: I månadsavgiften ingår bredband via Bredbandsbolaget, 250/100 Mbit.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 60

Antal lägenheter

60

Byggnader

Byggår

2018

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 908 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

I månadsavgiften ingår Bredband 250/100, Tv, IP-telefoni, värme och kallvatten. Egen mätare för hushållsel och varmvatten.

Andelstal insats

1,28566%

Andel av månadsavgift

1,28566%

Överlåtelseavgift

1 182 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

473 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

120 SEK/månad

Försäkringskostnad

139 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

PARKERING TILLHÖRANDE BOSTADEN
Det finns totalt 63 p-platser varav 30 st med motorvärmare.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl