Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Turkosgatan 12, Tynnered, Västra Frölunda
Typ
Bostadsrätt
KVM
84.5 kvm
Avgift
5 389 SEK / mån
Rum
4 rum

Välplanerad 4:a med inglasad balkong!

Här ges möjlighet att förvärva en fyrarumslägenhet om 84.5kvm trevligt belägen på tredje våningsplanet med en fin inglasad balkong som ger trevligt utsikt över närområdet. Idag har bostaden ett originalskick med den tidstypiska fiskbensparketten kvar i vardagsrummet. Njut dessutom av ljusinsläpp från tre väderstreck vilket ger ett fint, naturligt ljus. Perfekt för den händige att sätta sin egen prägel eller varför inte förverkliga och utforma sin bostadsdröm. Lägenheten är belägen i omtyckta HSB brf Tynnered.

- I avgiften ingår värme, VA, bredband, digital-tv, ip-telefoni och parkeringsplats.

Här bor du i ett lugnt område med gröna innergårdar och mysiga grillplatser samt omtyckt och stabil HSB förening. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg som nås på ca en kvart med bil. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

Rumsbeskrivning

Interiör

Vi välkomnas in den väl tilltagna hallen. Hallen utgör bostadens hjärta och sammanbinder lägenhetens samtliga utrymmen. Här erbjuds bra med avhängningsmöjligheter för ytterskläder och skor samt förvaring i form av garderoberna.

Vi fortsätter in till lägenhetens vardagsrum. Här erbjuds bra med plats för både soffgrupp samt matsalsmöbel om så önskas. De stora fönsterpartierna som vetter mot innergården ger ett bra ljusinsläpp och ger utrymmet ett luftigt intryck.
Från vardagsrummet når vi den inglasade balkongen som rymmer cafégrupp eller mindre loungemöbel. Inglasningen är öppningsbar för årets varmare dagar och även utrustad med persienner. Möjlighet finns att installera värmare för att även använda utrymmet under vinterhalvåret och få ett extra utrymme!

Bostadens kök nås både från hall och är utrustat med kyl och frys med överskåp, spisfläkt och spis. Rikligt med förvaring i över-/underskåp samt städskåp. Framför fönsterpartiet erbjuds en naturlig matplats för 4-5 personer.

Bostadens tre sovrum erbjuder gott om plats för större säng samt förvaring i form av en hel garderobsvägg i det större sovrummet.

Bostadens badrum är halvkaklat med ett mosikutformat klinker på golvet. Utrustad med WC, tvättställ, badrumsspegel samt badkar.
Från hallen når man också gäst wc som är halvkaklat och utrustad med handfat och wc.
Viss renoveringsbehov föreligger.

Varmt välkommen att boka in dig på visning till Turkosgatan 12 och populära HSB Brf Tynnered.

Dokument (pdf)

Stadgar Årsredovisning Energideklaration energideklaration-turkosgatan stadgar-turkos-2019 Årsredovisning Hsb brf Tynnered

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

4

Boarea (BOA)

84.5 kvm

Gatuadress

Turkosgatan 12

Ort

Västra Frölunda

Kommun

Göteborg

Lägenhetsnummer

352

Våningsplan

3 av 3

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Ekonomi

Månadsavgift

5 389 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

I avgiften ingår värme, VA, bredband, digital-tv, ip-telefoni och parkeringsplats.

Andelstal insats

0,3243%

Andel av månadsavgift

0,3243%

Överlåtelseavgift

1 183 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

473 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

250 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB:s Brf Tynnered

Organisationsnummer

757200-8972

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
En mycket välskött HSB-förening med god ekonomi. Det finns totalt 362 lgh i föreningen fördelade på 11 bostadshus. Det finns två samlingslokaler, för 50 respektive 60 personer att hyra för 300 kr. Gästlägenhet går att hyra för 200kr/dygn på Turkosgatan 35. Det finns också träningslokal som man får nyttja för 300 kr/år. Festlokal går att hyra för 300 kr/tillfälle. Expeditionen ligger på Turkosg 36, de har öppet mellan 18.00 - 19.00 helgfria måndagar.

TV OCH BREDBAND
Bredband ingår, 100/10 Mbit Telia, inkl router för WiFi.

BYGGNADSÅR
1986

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

ÖVRIGT
Ett gästrum på Turkosgatan 35 finns för uthyrning till föreningens medlemmar. Avgift 200:-/dygn. Gästrummet har fyra sängplatser inklusive bäddutrustning, samt bord och stolar. Lakan och dylikt får man medföra. Pentry samt kylskåp finns.

Träningslokalen finns på Turkosgatan 32 (mot gatan) och är utrustad med träningsredskap för varierande träning. Du har även tillgång till omklädningsrum och dusch.

Toalett finns men ingen dusch. Tillgång till dusch finns i träningslokalen där man kan låna dusch mellan 09.00 och 21.00.

Det finns sex tvättstugor på Turkosgatan 8,12, 22, 29, 36 samt 46. Tvättstugorna är fräscha med kakel ända upp till tak och med klinkers på golven.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

TV: Basutbud om 18 kanaler samt bredband från Telia ingår i avgiften.
Internet: Basutbud om 18 kanaler samt bredband från Telia ingår i avgiften.

Utförda renoveringar

RENOVERINGAR RELATERAT TILL FÖRENINGEN
Föreningen har bytt ut entréer och installerat portlås, samt installerat säkerhetsdörrar. Relining avslutad under 2013. Nyligen har ventilationssystemet setts över och radonmätningar gjorts med godkända resultat. Diverse renoveringar utomhus som belysning, sandlådor har också genomförts. Inga stora projekt är inplanerade de närmaste åren.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 362
Antal lokaler: 6

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Det finns bastu, cykelförråd, källarförråd, samlingslokal och tvättstuga med torkrum.

Antal lägenheter

362

Byggnader

Byggår

1968

Hiss finns

Nej

Parkering

Parkeringsbeskrivning

PARKERING TILLHÖRANDE BOSTADEN
P-plats ingår i månadsavgiften.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy