Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Guldringen, Guldringen, Västra Frölunda
Typ
Bostadsrätt
KVM
97.5 kvm
Avgift
6 573 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

MYSIGT OMRÅDE

TOPPENFYRA med två stora balkonger i två väderstreck med både morgonsol och kvällssol. Mysigt område och nära kommunikationer. Grönskande barnvänliga innergårdar och nära förskolor och skolor.

Rumsbeskrivning

Välkommen till en lägenhet med en bra planlösning.

Hallen är rymlig och har plats för förvaring i två garderober. Snygga stora granitfärgade klinkerplattor och ljusa väggar.

Till höger finner ni köket. Ljusa köksluckor, ljust kakel, arbetsbänk i ek, laminatgolv och ljusa väggar. Köksutrustningen består av kyl (2016), frys (2016), diskmaskin (2016), spishäll, micro och ugn.

Matplatsen är trevligt belägen vid de stora fönstrena där ljuset flödar in. Här finns gott om plats för riktigt stora middagsbjudningar. Utsikten är mot den grönskande innergården.

Från matplatsen finns en utgång till den ena balkongen med ett skönt västerläge som gör att ni kan sitta och njuta av kvällssolen.

Från köket når ni sovrum 1. Detta rum har plats för både säng och skrivbord om så skulle önskas. Det här rummet har ljust målade väggar och laminatgolv. Här finns även en utgång till den andra balkongen.

Sovrum 2 är det största sovrummet. Här finns det gott om plats för större säng och även en kontorshörna. Gott om plats för förvaring i en stor skjutdörrsgarderob längds hela den ena väggen. Ljust målade väggar och parkettgolv.

I hallen finns en gästtoalett. Här är det helkaklade väggar och klinkergolv.

Bredvid gästtoaletten finns badrummet. Helkaklade väggar och klinkers med golvvärme. Utrustningen består av tvåsitsig bubbelbadkar, separat dusch, toalett och handfat med kommod. I badrummet finns även en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrummet är ett ljust och trevligt rum med gott om fönster längst ena väggen. Ljust målade väggar och parkettgolv. Här finns en utgång till den andra balkongen. Underbart att sitta här och äta en lång helgfrukost under sköna vår och sommardagar.

Till vänster i vardagsrummet har ni sovrum 3. Detta rum passar perfekt som barnrum eller hemmakontor. Ljust målade väggar, en röd fondvägg och parkettgolv.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar RB_BRF_Guldringen-Årsredovisning-2019 Energideklaration

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

4

Boarea (BOA)

97.5 kvm

Gatuadress

Guldringen

Ort

Västra Frölunda

Kommun

Göteborg

Våningsplan

2 av 2

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Riksbyggens Brf Guldringen

Organisationsnummer

757201-7577

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Guldringen utsågs för några år sedan av Riksbyggen till årets förening. I föreningen finns 390 lägenheter och det är en förening med flera gemensamhetslokaler. Föreningen är också aktiv när det gäller gemensamma aktiviteter som pubaftnar och pysselkvällar. Läs gärna mer på föreningens fina hemsida: www.brf-guldringen.se/

TV OCH BREDBAND
Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.
Bredband: fiber

BYGGNADSÅR
1968

Juridisk person kan accepteras

Nej

Byggnadskommentar

ÖVRIGA BYGGNADER
I föreningen finns vävstuga, biljard och pingisrum samt en boulebana.
Det finns även bastu, gym, festlokal, källarförråd, cykelförråd, samlingslokal och tvättstugor med torkrum.

Utförda renoveringar

RENOVERINGAR ALLMÄNT
2013 Renovering av balkongerna
2008 Byte av fönster

RENOVERINGAR RELATERAT TILL FÖRENINGEN
2019 Installation av fiber
2013 Renoveringar av balkongerna.
2008 Byte av fönster.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 390

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns vävstuga, biljard och pingisrum. Det finns även bastu, gym, festlokal (för uthyrning), källarförråd, cykelförråd, biljardrum, samlingslokal och tvättstugor med torkrum.
Extra förråd och hobbyrum (separat kö) finns att hyra. Gästlägenhet med fyra bäddar finns att hyra 150:-/dygn.

Antal lokaler

59

Antal lägenheter

390

Byggnader

Byggår

1968

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

6 573 SEK/månad. I avgiften ingår TV, värme och vatten ingår i avgiften.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

PARKERINGSINFORMATION FRÅN FÖRENINGEN
304 parkeringsplatser finns att hyra. Separat kö.
Garage 300:-/mån.
Parkering 180:-/mån.
MC parkering i garage 75:-/ mån.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy