Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 150 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Gamlestads Brygga 5, Gamlestaden, GÖTEBORG
Typ
Bostadsrätt
KVM
35 kvm
Avgift
2 584 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproducerad 2020 med inglasad balkong!

FRÄMSTA LÄGET I GÖTEBORGS MEST SPRUDLANDE STADSDEL! Förutom möjlighet att njuta av din inglasade balkong med morgonsol där du kan ta ditt morgonkaffe så har du också möjlighet att njuta av den gemensamma takterrassen som är något utöver det vanliga, en oas för många timmar att spendera .

En exklusiv lägenhet med både gemensam takterrass och inglasad balkong i soligt österläge, endast en hållplats från centralstationen. Här bor du med magnifik utsikt mitt i pulserande och trendiga Gamlestaden, alldeles intill Säveåns kajkant. Bostaden är fördelad på rymliga 1,5 rum och kök alternativt som en enda stor studiolägenhet. Alkoven fungerar som ett vanligt avskiljt sovrum, med ljusinsläpp från det övre fönstret, om så önskas. Ett modernt boende av högsta klass!

Rumsbeskrivning

Denna lägenheten erbjuder ljusa väggar och genomgående ekparkett. Rummet med den öppna planlösningen har ett välutrustat kök från Vedum med släta vita skåpsluckor. Utrustningen består av kyl/ frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, spishäll, inbyggd köksfläkt med kolfilter, mikrovågsugn. Alla vitvaror från Electrolux. Från rummet nås den inglasade balkongen i österläge där du kan avnjuta ditt morgonkaffe.

I hallen har du plats för avhängning samt garderob för ytterligare förvaring. Till vänster om hallen finns badrummet, ett välplanerat badrum. Golvet av grå klinker och väggarna av vitt kakel. Utrustningen består av tvättmaskin /torktumlare (Electrolux), kommod och spegelskåp, toalett, dusch med glasväggar. Bra förvaring med väggskåpen samt bänkskivan skapar en bra arbetsyta.

Intill hallen finns lägenhetens alkov som skapar den anpassade planlösningen. Här har du möjlighet att placera sängen för att frigöra plats i allrummet eller nyttja som kontor eller extra förvaring. I alkoven finns ett fönster som vetter mot allrummet för en ljus känsla. Lägenheten är smart planerad och utnyttja kvadratmetrarna på bästa och smartaste sätt.

Dokument (pdf)

Planlösningar Kostnadskalkyl Brf Gamlestads brygga Stadgar Stadgar Brf Gamlestads Brygga Gamlestads Brygga 3-7, Gert Tommessons gata 5 Årsredovisning

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 150 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

1.5 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

35 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Gamlestads Brygga 5

Ort

GÖTEBORG

Kommun

Göteborg

Lägenhetsnummer BRF

C1-1202

Våningsplan

3 av 8

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

Inglasad Balkong

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Gamlestads Brygga

Organisationsnummer

769631-8950

Allmän information

Bostadsrättsföreningen uppför tre hus med totalt 117 st. bostadsrättslägenheter. Total boyta om cirka 6 654 kvm och en lokalyta om 66 kvm som består av 6 st. lokaler. På grannfastigheten kommer föreningen att ha tillgång till 54 st parkeringsplatser i garage.

För ytterligare information se den ekonomiska planen.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

TV: Digital-TV
Internet: Bredband 100/100 samt bredbandstelefoni från Telia enligt fastighetsavtal.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme
Mekanisk frånluft

Byggnadskommentar

I varje huskropp finns ett cykelförråd på bottenplan, de är tillgängliga från utsidan och upplysta på kvällstid. Rullstolsrum finns på entréplan. Högst upp i respektive hus finns stora gemensamma takterrasser med fantastisk utsikt.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 117

Antal lägenheter

117

Byggnader

Byggår

2020

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 584 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

I avgiften ingår värme, bredband från Telia 100/100 digital-TV (paket Lagom), IP-telefoni (ej samtalskostnad) samt bostadsrättstillägg. Kostnad för hushållsel, varm- och kallvatten tillkommer och debiteras enligt enskild förbrukning.

Andelstal

0,55681%

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

180 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Vatten och avlopp

220 SEK/månad

Summa driftkostnad

500 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen förfogar över 54 garageparkeringsplatser i ett närliggande garage. Vidare har föreningen 2 handikapplatser i anslutning till husen. Tiden fram till garagets färdigställande kommer tillfälliga parkeringsplatser finnas tillgängliga att hyra för ca 500 kr/månad. I dagsläget är det kö till samtliga platser. Parkeringen beräknas öppna i slutet av 2022.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

68 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

78 kWh/m²

Energiklass

C

Beskrivning

Övrigt

Gamlestads Torg är en stor knutpunkt för kollektivtrafiken vilket innebär att du har flertalet spårvagnslinjer, bussar och Västtågen precis utanför dörren. Dessutom kommer torget erbjuda handel, restauranger, hotell och service. Endast en hållplats bort ligger Centralstationen, vilket ger ett väldigt centralt läge. Föreningen kommer ha lokaler i markplan som bl.a kommer hyras ut till Pressbyrån, café med uteservering, frisör, 4-gott, restaurang och mäklarkontor. På torget finns redan Subway, EspressoHouse, bibliotek mm.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl