Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Alströmergatan 32 Q, 3tr, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
34 kvm
Avgift
1 801 SEK / mån
Rum
2 rum

Ytterst väldisponerad - Fina originalgolv - Rymlig klädkammare

34 ytterst väldisponerade kvm som bjuder på ljusa ytor och en härlig rymd. Här finns stora fönsterpartier som bidrar med underbart ljusinsläpp och ett lugnt högt läge mot enkelriktad gata. I vardagsrummet finns utrymme för såväl sällskapsdel som matbord. Här finns även en rymlig klädkammare för förvaring. I det mysiga sovrummet står idag en 120 cm säng och här finns extra förvaring med hyllplan i en väggnisch. Köket är stilrent med vit skåpinredning och arbetsyta i massiv ek. Här finns integrerad kyl/frys, inbyggd micro samt gasspis med el-ugn. I badrummet står en tvättmaskin som gör vardagen enklare. Genomgående är lägenheten i ljus färgsättning och har bevarade originalgolv, fina fönsterspanjoletter, speglade innerdörrar samt fönsterbänkar i sten.

Brf Färjan är en stor och ytterst välskött förening med bland annat föreningslokal och två gästlägenheter. Innergården är en av Stockholms vackraste med sin blomstrande trädgård med porlande fontän och härlig grillplats.

På Alströmergatan 32 kombineras ett lugnt läge med närhet till allt storstaden har att erbjuda. I närområdet finns ett rikt utbud av restauranger, caféer och barer och gym. Västermalmsgallerian, flertalet stora mataffärer, shopping och all tänkbar service ligger en kort promenad bort. Där finns också oslagbara kommunikationer med flera busslinjer samt tunnelbanans blå och gröna linje. En av Fridhemsplans tunnelbaneuppgångar ligger direkt runt hörnet från fastigheten. Om du gillar att motionera är det nära till Kungsholms Strand med promenad- och löparstråk som fortsätter längs med vattnet runt Kungsholmen. På några minuters promenad nås Hornsbergs fantastiska strandpromenad med flera restauranger och badbryggor. Ett närlivs ligger precis invid föreningens stora entré.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy