Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Fatburs Kvarngata 5, 5 tr, Södermalm - Maria, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
67.5 kvm
Avgift
4 448 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Perfekt 2:a med balkong på femte våningen och bra förening!

Välkommen till denna fantastiska 2:a med härlig balkong. Lägenheten har fantastiska fönster i tre väderstreck. Vardagsrummet är mycket trivsamt med högt fint läge med utsikt över trädtoppar. Härligt kök med gott om förvaring bakom vita klassiska skåpsluckor. Här finns gott om plats för matbord. Från köket nås den fantastiska balkongen. Sovrummet har plats för dubbelsäng samt övrig möblemang. Detta rum har härliga fönster i två väderstreck.
Ett sammantaget mycket praktiskt boende i modernt hus med alla bekvämligheter i närområdet.

Fastigheten har ett utmärkt läge, här bor man med närhet till såväl kommunikationer, (Södra station inom några minuters promenad) nöjen och vackra promenadstråk längs Årstaviken samt vid Tantolunden. Via en kort promenad nås såväl Mariatorget som Medborgarplatsen med dess rika utbud av restauranger, pubar och mysiga caféer. Varmt välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

HALL
Stor och välkomnande hall med mycket bra avhägnings- och förvaringsutrymme. Här finns platsbyggd garderob. Från denna del nås lägenhetens samtliga rum.

KÖK
Charmigt och rymligt kök. Köket har väldigt bra förvaring bakom vita luckor och goda arbetsytor. Gott om plats för matbord. Här finns all maskinell utrustning såsom kyl/frys, ugn, diskmaskin, spis och fläkt. Härifrån nås lägenhetens härliga balkong.

VARDAGSRUM
Härligt och öppet vardagsrum med fantastiska fönster i två väderstreck som släpper in rikligt med ljus i lägenheten. Härlig utsikt över vacker grönska. Här finns gott om plats för soffgrupp och bra möbleringsmöjligheter.

SOVRUM
Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt övrigt möblemang. Här finns även plats för garderober. Här finns vackra fönster i två väderstreck som ger ett härligt ljusinsläpp.

BADRUM
Rymligt badrum med toalett, dusch, tvättmaskin, torktumlare, badkar, spegelskåp och handdukstork.

BALKONG
Fantastisk balkong med härlig utsik över vackra trädtoppar. Här finns gott om plats för balkongmöbler. Balkongen är inglasad men går givetvis att öppna upp.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Energideklaration 5968842_1-312-4_2D_print

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

2

Boarea

67.5 kvm

Gatuadress

Fatburs Kvarngata 5, 5 tr

Ort

Stockholm

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer BRF

99-2862-1-67-1

Våningsplan

5 av 6

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

Härligt balkong med fri utsikt.

Information om bostadsrättsförening

TV/internet

TV: Ansluten till kabelnätet via Com Hem.
Internet: Internetmöjlighet via Com Hem och Bredbandsbolaget.

Byggnadskommentar

ÖVRIGA BYGGNADER
Gemensamhetsutrymme finns i form av tvättstuga, barnvagnsrum, cykelrum och övernattningslägenhet.

Byggnader

Byggår

1990

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 448 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten
Värme och vatten ingår i avgiften.

Andelstal insats

0,86454%

Andel av månadsavgift

0,86%

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

PARKERING TILLHÖRANDE BOSTADEN
Föreningen äger en del (ca 4 %) i en garagesamfälldighet. För mer info kontakta Q-Park www.q-park.se alt tel 0771-96 90 00.

I området gäller boendeparkering. Tillstånd ansöks hos Gatu- eller fastighetskontoret. Avgiften är 1 100 kronor per månad, eller 75 kronor per dygn, när du betalar i parkeringsautomat. Avgift ska betalas enligt skyltning på platsen.

Energideklaration

Specifik energianvändning

153 kWh/m²

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy