Länk kopierad!

Visningar

lör 8 okt 14:00 - 14:40
Anmälan krävs. Bokning sker via hemsidan eller kontakt med mäklaren. Varmt välkomna!
tis 11 okt 18:00 - 18:30
Anmälan krävs. Bokning sker via hemsidan eller kontakt med mäklaren. Varmt välkomna!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 195 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Ymers gata 21A, Hyllie, Malmö
Typ
Bostadsrätt
KVM
78 kvm
Avgift
3 484 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Unik trerummare med smakfulla tillval och balkong i söderläge mot Hyllies stadspark!

Nu har man chansen att förvärva 78kvm på Hyllies mest attraktiva läge. Förutom en fin utsikt över den nya stadsparken har man bl.a. Emporia, Malmö arena och Hyllie centralstation bara runt hörnet. Hallen består av fint klinker golv och goda förvaringsmöjligheter genom inbyggd garderob med spegelskjutdörrar av Elfa. Vidare har man en öppen planlösning mellan vardagsrum, kök och bostadens fantastiska balkong mot Hyllie stadspark. Detta är verkligen ett drömboende med bl.a gångavstånd till Citygross, Ikea och resten av Svågertorps shopping område, men framförallt Köpenhamn precis andra sidan sundet!


Varm välkomna till ett riktigt kvalitetsboende på bästa läge med närhet till allt!

Rumsbeskrivning

HALL
Här välkomnas man av en stilren hall med vitmålade väggar och grå mönstrade klinkerplattor på golvet samt spotlights på taket. Till höger finner man en inbyggd garderob med spegel skjutdörrar från Elfa och spotlights med sensorer, som ger gott om avhängningsmöjligheter!

SOVRUM 1
Bostadens första sovrum bjuder på mycket ljusinsläpp och ljusa färger blandat med ekparkettgolv. Rummet rymmer både säng och garderob och kan användas som extrarum såväl som kontorsrum.

SOVRUM 2
Här har vi bostadens masterbedroom med utsökta materialval och inbyggd garderob med spegeldörrar som ger en extra elegant känsla. Golvet är inrett med ljusgrå golvmatta och vägg/tak är vit målade med en handgjord fondvägg.

VARDAGSRUM/KÖK/BALKONG
Vidare in i bostaden når vi det fantastiska vardagsrummet med en öppen planlösning till köket. Här har ni olika inredningsmöjligheter med plats för större mat och soffgrupp. Det stora fönsterpartiet utmärker bostaden lite extra! Här ifrån nås även balkongen om ca 7m² ut mot en lugn gång i söder. Fantastisk vy över Hyllies stadspark!
Golvet över hela denna yta består av ekparkettgolv och taket är vitt målat med spotlights (dimbara). Även här har man en unik fondvägg som skiljer av annars de vitmålade väggarna.

Köket är ett stilrent Vedum-kök som har vita släta köksluckor, rejäl bänkskiva i laminat med vitt mönster kaklat stänkskydd ovanför. Köket är utrustat med vitvaror från Vedum som består av kyl/frys, inbyggnadsugn, spishäll, mikrovågsugn, inbyggd utdragbar fläktkåpa samt diskmaskin. Helt enkelt allt som man behöver.

BADRUM
Helkaklat badrum med gråmelerat klinker på golvet och vitt kakel på väggar samt vitmålat tak. Badrummet är utrustat med WC, kommod med spegel ovanför, duschhörna, eldriven handdukstork, golvvärme samt kombinerad tvätt- och torkmaskin. (SIEMENS)

FÖRRÅD
Till bostaden hör ett källarförråd (ca 4kvm).

Dokument (pdf)

Planlösningar Prisma Hyllie Stadgar Prisma Hyllie Ekonomisk plan Prisma Hyllie Årsredovisning 2019 Brf Prisma Hyllie Årsredovisning 2020

Länkar

Film Film

Allmän information

Pris

4 195 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Max antal sovrum

3

Boarea (BOA)

78 kvm

Gatuadress

Ymers gata 21A

Ort

Malmö

Kommun

Malmö

Lägenhetsnummer BRF

1201

Våningsplan

3 av 6

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Prisma Hyllie

Organisationsnummer

769622-7201

Allmän information

BRF Prisma Hyllie är en äkta förening som förvaltar den friköpta fastigheten, Malmö Ymer 1 i Malmö. Föreningen bildades 2011 och byggnaden uppfördes 2019. Föreningen består av 115 lägenheter som upplåts med bostadsrätt och två lokaler. Fastighetens adresser är Ymers gata 19A-B, 21 A-C, 23 A-C, Sivs gränd 9A-B, 11.

EKONOMI
Nabo sköter den ekonomiska förvaltningen. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse;
Överlåtelseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp, köparen betalar (1208 kr år 2022).
Pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp per pant betalas av köparen (483 kr år 2022).

Senaste avgiftshöjningen gjordes 2022-01-01 då avgifterna höjdes med 2%.
Kommande avgiftshöjning: Ej fastställt, kommer beslutas i höst inför budgetarbetet 2023.

Föreningen tillämpar IMD av både el och varmvatten där faktiskt förbrukning debiteras på avin.

UNDERHÅLL OCH RENOVERINGAR
Föreningen har inga planerade eller pågående renoveringar.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Gemensam gård med både planteringar och stenläggningar samt miljöhus. Till varje lägenhet hör ett förråd. Cykelförråd finns i garaget och övriga cykelställ på gården.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Föreningen är ansluten till Kabel- TV via ComHem med digitalt basutbud. Möjlighet finns att teckna tilläggsavtal med ComHem för att uppgradera bredband och kanal-utbud, till rabatterat pris.
Bredband är också anslutet via ComHem, paketet innehåller bredband via fiber med hastigheten 100 MBit/s. För detta tillkommer en avgift om 215 kr/mån.

GARAGE OCH PARKERING
39 st garageplatser finns i källaren för en kostnad om 988 kr/mån, samt 1 bilpoolsplats utomhus.

ÖVRIGT
Ingår i avgiften för föreningens medlemmar.
Föreningen har tecknat ett el-gruppabonnemang. Elen debiteras enligt schablon till varje lägenhet. Föreningen mäter den faktiska förbrukningen per lägenhet en gång per kvartal och justerar därefter.
Kostnaden för varmvatten debiteras enligt schablon till varje lägenhet. Föreningen mäter den faktiska förbrukningen och justerar därefter.

KONTAKT
Hemsida: https://brfprismahyllie.se/
Email: styrelsen@brfprismahyllie.se

Uppgifter är hämtade från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Brf bildades

2011

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 115
Antal lokaler: 2

Antal lokaler

2

Antal lägenheter

115

Byggnader

Byggår

2019

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 484 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Kallvatten, Bostadsrättstillägg

Beskrivning månadsavgift

Obligatorisk avgift om 215kr/månaden tillkommer för internet.
Kostnaden för varmvatten debiteras enligt schablon till varje lägenhet. Föreningen mäter den faktiska förbrukningen och justerar därefter.
Elen debiteras enligt schablon till varje lägenhet. Föreningen mäter den faktiska förbrukningen per lägenhet en gång per kvartal och justerar kostnaden mot det ni har betalt.

Andelstal

1.05603 %

Överlåtelseavgift

1 208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Driftskostnad

Försäkringsinformation

Föreningen har ett kollektivt bostadsrättstillägg tecknat till deras fastighetsförsäkring.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta