Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 295 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Hjärtstensvägen 11, 5tr, Brunna Park - Kungsängen, KUNGSÄNGEN
Typ
Bostadsrätt
KVM
51 kvm
Avgift
3 034 SEK / mån
Rum
2 rum

TOP FLOOR MED TAKTERRASS DE-LUXE

*ACCEPTERAT PRIS! Ring för visning.* Unik tvårummare högst upp i huset med en exceptionell takterrass om drygt 71 kvm som slår det mesta! Här bor du i Brunna Park som erbjuder möjlighet till ett trivsamt boende i ett expansivt område. Så gott som ny, mycket fräsch, välplanerad och fullt utrustad bostad med halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett bra sovrum och lyxigt badrum med TM och TT. Magiskt ljusinsläpp med stora fönster och med himlen som närmsta granne. Takterrassen är det som verkligen sticker ut med den här bostaden - unik och ensam i sitt slag! Terrassen sträcker sig runt hela bostaden och solen är alltid närvarande någonstans på den enorma terrassen. Nära till handelsplats med affärer, stor idrottsplats med både konstgräs och konstis, Lillsjön med bad och friluftsområde, fina strövområden, busskommunikationer och E18 för smidig resa in mot City. Förråd hör till bostaden. En fin möjlighet, välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

HALL
Hall med hatthylla, stilrent klinkergolv och vitmålade väggar.

BADRUM
Ljust och fint badrum med klinkergolv och vitkaklade väggar. Dusch med vikbara glasdörrar, vägghängd WC, handfat med kommod och bänkskiva över tvättmaskin (Bosch) och torktumlare (Bosch). Spotlights i taket.

VARDAGSRUM
Parkettgolv som sträcker sig i hela lägenheten. Öppen planlösning till köket och altandörr ut till den stora terrassen som sträcker sig runt hela lägenheten. Vitmålade väggar. Stora fönster som sträcker sig från golv till tak.

KÖK
Fint kök med parkett och vita väggar. Rostfria vitvaror från Bosch. Spishäll, inbyggd ugn, fullstor kyl och frys och mikro. Balkongdörr i glas till den stora takterrassen. Perfekt sida för frukost i morgonsolen.

SOVRUM
Mysigt sovrum med garderober. Parkettgolv, vitmålade väggar.

TERRASS
Enastående terrasse med plats för både soffgrupper, solstolar och matplatser. Njut av både morgonsol, sol mitt på dagen och kvällssol!

Dokument (pdf)

Frågelista Årsredovisning Handelsparken Stadgar Handelsparken Hjärtstensvägen 11 Energideklaration

Länkar

Film

Allmän information

Pris

3 295 000 SEK (Accepterat pris)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

51 kvm

Areauppgift enligt

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Hjärtstensvägen 11, 5tr

Ort

KUNGSÄNGEN

Kommun

Upplands-Bro

Lägenhetsnummer BRF

7501

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Handelsparken

Organisationsnummer

769632-5260

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Internet: Fiber med internet och tv, ip-telefoni. Sappa är leverantör och kostar 299:-/mån.

Uppvärmning och ventilation

UPPVÄRMNING
Fjärrvärme

VENTILATION
Typ av ventilation: Mekanisk frånluft

Byggnadskommentar

FÖNSTER
3-glasfönster

Det finns cykelförråd och källarförråd.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 65

Antal lägenheter

65

Byggnader

Byggår

2017/18

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 034 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten

Andelstal

2,22106%

Överlåtelseavgift

1207,5 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

300 SEK/månad

Summa driftkostnad

300 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har totalt 47 parkeringsplatser. Av dessa hyrs alla platser ut till medlemmar i föreningen. 38 platser är utrustade med eluttag för motorvärmare, 7 platser saknar el, 2 platser är utrustade med laddningsstolpe och 1 plats är reserverad för fordon med godkänt utfärdande av parkeringstillstånd för rörelsehindrade.
500 kr/mån för P-plats med el.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

112 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

96 kWh/m²

Energiklass

D

Beskrivning

Vägbeskrivning

Se www.eniro.se alt. www.hitta.se.
Se även våra skyltar på visningsdagen!

Områdesbeskrivning

ALLMÄNT OM NORRBODA / BRUNNA PARK
FInt och modernt område beläget på höjden. På ena sidan ligger Lillsjön med bad och strövområden och på den andra sidan gröna dalen med promenadväg till Centrum. Norrboda växer och hela området känns blomstrande och friskt. I området Brunna Park finns Lidl butik, Stora Coop, Biltema, Apoteket, McDonalds och Byggmax mm. Förskola finns också i Norrboda.

VÄRT ATT VETA
Upplands-Bro är inne i ett expansivt skede och inflyttningen inom de närmaste åren beräknas bli hög. Jobben och city kommer närmare.

Med båtklubb, golfklubb och ridhus, sportanläggningar, friluftsområden, simhall och mer på gång - finns det alltid något att göra i Upplands-Bro. Utflyktsmålen är många inom kommunen och kulturarvet kring Mälaren gör sig ofta påmint. Skog och mark är väl bevarat och känns ibland näst intill oupptäckt på skogsutflykten.

Ungdomsidrotten är stor i kommunen och framförallt gymnastik, fotboll, handboll och golf har gett stora framgångar under senare år.

Det finns flertalet grundskolor och förskolor i närområdet, lätta att utan inblandning av biltrafik ta sig till.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta