Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Sikvägen 55, 4tr, Centrala Tyresö, Tyresö
Typ
Bostadsrätt
KVM
80 kvm
Avgift
5 024 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

SNART TILL SALU

Välkommen till en av de mycket fina 3:orna på Sikvägen. Lägenheten är välplanerad, mycket välskött och har stora sovrum som passar både stor och liten! God förvaring i klädkammare samt gott om ytor att möblera med garderober och skänkar. Stambytt badrum med golvvärme, vitt kakel och grå klinkers! Fint renoverat och ljust kök med gott om förvaring i många lådor och skåp. I köket finns även stora ytor avsedda för matgrupp intill stort fönsterparti. Generöst vardagsrum med gott om plats för hela familjens sammankomst. Njut av solens strålar på den härliga balkongen i västligt läge, här får du enkelt plats med cafégrupp eller lounge del.

Området erbjuder fina promenadstråk, lummiga innegårdar, fotbollsplan och mycket goda kommunikationer från Tyresö C. Här färdas du enkelt med goda förbindelser mot hela Tyresö kommun, Handen, Nacka, Gullmarsplan samt direktbussar mot Stockholm C. Ta med dina golfklubbor till den närliggande 18 hålsbanan på Tyresö Golfklubb, spela squash, tennis och andra racketsporter i den närliggande rackethallen, eller varför inte besöka Tyresö Aquarena. Med flera idrottsanläggningar och närhet till centrum såväl som skärgård har man ett perfekt läge för barnfamiljen.

Brf Gäddan är en omtyckt förening med stabil ekonomi, lummiga innergårdar och fina promenadstråk. Beläget väldigt centralt i Tyresö har du närhet till underbar natur, skärgård och aktiviteter. För bostadsrättsföreningens seniorer finns även möjligheten att ansluta sig till pensionärsföreningen Fiskarna som regelbundet arrangerar möten och aktiviteter så som bouleturneringar, kräftskivor och utflykter för sina medlemmar. Föreningen har många fina gemensamma ytor att nyttja. Bastu och övernattningslokal renoverades 2017 och övernattningslägenheten finns i föreningen. Utöver dessa finns även cykelförråd, samlingslokal och tvättstugor.

Vill du bo bekvämt med fenomenal kommunikation och god service runt knuten, dessutom i trygg och stabil förening med bra ekonomi? Välkommen hem, här går det bra att flytta in direkt!

Rumsbeskrivning

Flexibel planlösning som ger möjligheten att skapa en 4:a.

Balkong i västläge.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Gäddan 2018 Årsredovisning 2019 Stadgar Gäddan 2015 Årsredovisning Gäddan 2016 Energideklaration Sikvägen 55

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Max antal sovrum

3

Boarea (BOA)

80 kvm

Areauppgift enligt

Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Gatuadress

Sikvägen 55, 4tr

Ort

Tyresö

Kommun

Tyresö

Lägenhetsnummer

201

Våningsplan

4 av 7

Upplåten mark

Ingen not om upplåten mark.

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Gäddan HSB

Organisationsnummer

769604-8383

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Föreningen förfogar över 3 st sammanbyggda och 5 st fristående hus (7-8 våningar). Inom fastigheterna finns även lokaler med en total yta av 253 m²
Föreningen registrerades 1999-09-24 och består av fastigheterna S:1,2,3,4,7,8,9,10 och 11 i Tyresö kommun. Den totala markarealen i samfälligheten uppgår till 45.415 m².
Föreningen består av sammanlagt 419 lägenheter där 67 st är hyresrätter (2018-12-31).

Lägenhetsfördelning:
90 st 2 rok, 293 st 3 rok och resterade bostadsrätter är 4 och 5 rok.
Enhetsmätning av el sker och förbrukning stäms av kvartalsvis i efterskott.
Föreningen debiterar kostnaden för varmvattenförbrukning till respektive Br-innehavare.

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1 % av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande. Enligt föreningen debiteras säljaren 2,5 % av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

TV OCH BREDBAND
Gruppavtal via Comhem där bredband och kabel-tv ingår i avgiften.

BYGGNADSÅR
1961-1963

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

TV: Ansluten till Kabelnät. ComHem
Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem & Bredbandsbolaget

Uppvärmning och ventilation

UPPVÄRMNING
Fjärrvärme

Utförda renoveringar

RENOVERINGAR RELATERAT TILL FÖRENINGEN
Utförda renoveringar:
2005 Nya miljöhus samt nya fönster och balkongdörrar i 3-glas har installerats. Tak och hissar har renoverats av föreningen. Man har även renoverat tvättstugorna som finns. Brandsyn har genomförts, trapphusrenovering i alla trapphus har gjorts och garageportar har byts ut.
2011-2013 Stambyte genomfördes.
2014 Anlades nya parkeringsytor samt nya lekplatser.
2015 infördes enhetsmätning av el samt förbrukning av varmvatten (IMD).
2017-2018 Balkongsidor har renoverats under.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 419
Antal hyresrätter: 62

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Samlingslokal, gästlägenhet, cykelförråd, källarförråd samt bastu.
Två tvättstugor finns i uppgångarna 29 och 61. Båda tvättstugorna är renoverade och till dom fordras kodlåsbricka, som kvitteras ut på föreningens expedition.

Antal lägenheter

419

Byggnader

Byggår

1963

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

5 024 SEK/månad

Andelstal insats

0,30109%

Andel av månadsavgift

0,30194%

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

PARKERING TILLHÖRANDE BOSTADEN
Föreningen har 64 garageplatser, 14 st Gästplatser, 35 st P-platser med el och 207 st P-platser utan el.
P-plats kostar 150-250 kr/mån och garage 450-500 kr/mån. Vill du hyra p-plats eller garage hör av dig till HSB Servicecenter på telefon 010-442 11 00.

För mer info om köer besök: https://www.hsb.se/stockholm/brf/gaddan/allmant/parkering/

PARKERINGSINFORMATION FRÅN FÖRENINGEN
64 garageplatser. Går att hyra för 450-500 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
35 parkeringsplatser med el. Går att hyra för 250 kr/mån.
207 parkeringsplatser utan el. Går att hyra för 150 kr/mån.
Till parkeringsplatserna är det separat kö. Vill du hyra p-plats eller garage hör av dig till HSB, lägenhetsadministration telefon 08-785 33 69.

Energideklaration

Specifik energianvändning

133 kWh/m²

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy