Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 295 000 SEK / Utgångspris
Adress
Gunnarsberg 9, Kungälv
Typ
Bostadsrätt
KVM
42 kvm
Avgift
3 046 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Praktisk 2a i nyskick med balkong i centralt läge!

Med stort nöje presenterar vi nu denna härliga 2a med balkong i söderläge på omtyckta Gunnarsberg. Njut av modern estetik, gott ljusinsläpp och praktisk planlösning.
Välutrustat kök, kombimaskin i badrum genomgående trestavsparkett i bostaden. Låg avgift där värme, vatten, bredband samt förråd ingår. Garage finns under huset för dig med bil, separat kö tillämpas.

Gunnarsberg som är ett av Kungälvs yngsta områden erbjuder tacksam närhet till Kungälv resecentrum, perfekt för pendlaren. Här är boendet för dig som vill bo mitt i centrum, med alla bekvämligheter inom räckhåll. Välkommen hem!

Allmän information

Pris

2 295 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

42 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Gunnarsberg 9

Ort

Kungälv

Kommun

Kungälv

Lägenhetsnummer BRF

9-1302

Våningsplan

4 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Resa

Organisationsnummer

769634-3222

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
I avgiften ingår värme och vatten. Ett obligatoriskt tillägg för tv, bredband 100/100 Mbit/s & IP-telefoni (ej samtalskostnad) om 176kr tillkommer.

TV OCH BREDBAND
Fiberanslutning via Comhem med TV, bredband och IP-telefoni. I månadsavgiften ingår digitalt grundutbud för tv och bredband 100/100 Mbit/s samt fast kostnad för telefoni (ej samtalskostnad).

FÖRSÄKRING
Fastigheten kommer att vara försäkrad till fullvärde och är under entreprenadtiden försäkrad genom Ikanos entreprenadsförsäkring. Bostadsrättstillägg kommer att ingå i fastighetsförsäkringen.

BYGGNADSÅR
2017

Brf bildades

2019

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 106

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Till alla lägenheter hör ett förråd. I föreningen finns cykelförråd samt miljöhus och avfallsrum i källaren.

Antal lägenheter

106

Byggnader

Byggår

2019

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 046 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, IPTV, IP-Telefoni, Internet, Bostadsrättstillägg
Hushållsel debiteras per förbrukning

Andelstal

0,80861

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

605 026 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

150 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

250 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Under gården finns parkeringsgarage för såväl bilar som mc och mopeder. Föreningen förfogar över 61 bilplatser och tre motorcykelplatser i garage samt två parkeringsplatser utomhus. Kostnad för att hyra en garageplats ligger på ca 800kr/mån, MC-plats ca 267 kr/mån och parkeringsplats utomhus 400kr/mån. Separat kö tillämpas.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl