Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Gamla Tuvevägen 4A, GÖTEBORG
Typ
Bostadsrätt
KVM
65 kvm
Avgift
3 899 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Snart saluförs denna härliga 2,5:a med sällskapsytor i öppen planlösning och generöst ljusflöde från fönster i två väderstreck. Djupa fönsternischer skänker en ljus och luftig atmosfär och det väl tilltagna vardagsrummet förlängs av den härliga balkongen med uppsikt över föreningens innergård. Lägenheten har högkvalitativa tidlösa materialval och varje kvadratmeter utnyttjas på bästa sätt.
Ett väl tilltaget sovrum samt ytterligare ett rum som passar perfekt som kontor, barnrum eller walk-in-closet.
Stilrent badrum med egen praktiskt tvättdel.

I Brf Grangläntan bor du omgiven av allt du behöver och snabba och smidiga kommunikationer till centrala Göteborg. Med buss eller spårvagn får du ta del av Göteborgs citypuls på 6 minuter. I Kvillebäcken, där det urbana livet balanserar lugnet och myllret, har du allt du behöver. Hisingsparken är Göteborgs största park och erbjuder ett stort utbud av lövskogar, granskog, våtmarker och ett rikt djurliv. Grannskapets många gångvägar och stigar har sina entréer mot en rad stadsdelar på Hisingen. Här finns även en cykelpool du kan ta del utav. Flera olika gymanläggningar i närområdet. I Glaciären finns läkarhuset, bibliotek och folktandvården. Tvärsöver gatan hittar du Kville Saluhall, bagerier, caféer och restauranger: I detta urbana om område finns allt från ekologiska caféer till slow-food och spännande matinfluenser från olika delar av världen. Dessutom ligger även Backaplan i närheten, ett av Sveriges största handelsområden med över 120 butiker.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Rumsbeskrivning

Har balkong

Dokument (pdf)

Stadgar Årsredovisning

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

2 varav 2 Sovrum

Boarea

65 kvm

Areauppgift enligt

Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Gatuadress

Gamla Tuvevägen 4A

Ort

GÖTEBORG

Kommun

Göteborg

Lägenhetsnummer BRF

1201

Våningsplan

3

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Grangläntan

Organisationsnummer

769617-7893

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Grangläntan är en ny förening belägen i Kvillebäcken. Föreningen består av 128 bostadsrätter och en lokal.
Samtliga bostäder har en balkong eller uteplats mot gården.

Huset har ett miljötänk som präglar bostaden både in- och utvändigt. Cedumtaket (cedum = naturmaterial) bidrar till att minska värmestrålning, renar luften från koldioxid och luftföroreningar samt reducerar påfrestningen på dagvattensystemet och sparar energi. Lägenheterna håller en hög prestanda där klimatskalet-väggar, golv, tak och fönster ger en energiförbrukning långt under rådande krav.

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Ekonomisk förvaltning administreras av BoNea.
Det finns inga beslutade avgiftsförändringar i dagsläget. (2019-10-28

TV OCH BREDBAND
Samtliga lägenheter är anslutna till fibernät, där det ingår ett kraftfullt trådlöst bredband, IP-telefoni och ett grundutbud av TV-kanaler. Hastighet på bredbandet samt TV-kanaler kan utökas hos leverantör.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Trygg Hansa.

BYGGNADSÅR
2017

ÖVRIGT
Till varje bostad hör ett förråd, som är beläget i garageplan.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

RENOVERINGAR RELATERAT TILL FÖRENINGEN
Eftersom föreningen är nybildad och fastigheterna nya så har det inte utförts några väsentliga underhållsarbeten. Endast löpande underhåll såsom filterbyte i ventilationsaggregat, service och besiktning av hissar, service av garageport och översyn av fjärrvärmecentral har skett.
2019 installerades kameraövervakning i källarna.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 128
Antal lokaler: 1

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Till varje lägenhet finns ett källarförråd. I föreningen finns en gemensamhetslokal som kan lånas av medlemmarna. Restavfall, kompost samt tidningar slängs i sopsugen på gården. För övriga sopor finns ett soprum på Borstbindaregatan 2, öppettiderna är alla dagar 06-22..

Antal lägenheter

128

Byggnader

Byggår

2017

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 899 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

I avgiften ingår värme, kabel-TV, bredband, förråd och sophantering.

Andelstal insats

0,9279%

Andel av månadsavgift

0,93%

Överlåtelseavgift

1 163 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

465 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

PARKERING TILLHÖRANDE BOSTADEN
I föreningen finns garageplatser för medlemmar att hyra för ca 1250kr/mån.

PARKERINGSINFORMATION FRÅN FÖRENINGEN
Under husen i källarplan finns ett garage med 56 parkeringsplatser för bil och två platser för MC/moped. Kostnad för att hyra en bilplats är ca 1 250 kr/mån och MC plats ca 650 kr/mån. I dagsläget finns det ingen ledig garageplats men det är inte heller någon kö och båda MC-platserna är lediga (2019-10-25). Garageplatserna administreras av BoNea. I garaget finns även plats för cyklar och barnvagnar.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy