Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 200 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Bergsgatan 35, Rådmansvången / Triangeln, Malmö
Typ
Bostadsrätt
KVM
112 kvm
Avgift
6 000 SEK / mån
Rum
4 rum

Fantastisk bostad på bästa cityläge!

Varmt välkomna till denna enastående bostad på bästa läge i stan! Här möts vi av en bostad med generös takhöjd och stora fönster som ger ett ypperligt ljusinsläpp. Vidare möts ni av ett spatiöst kök som går i ljus interiör, ett ljust och rymligt vardagsrum med matsal intill. Rymliga sovrum med bra förvaringsmöjligheter och ett nyrenoverat badrum i vita toner. Från vardagsrummet når vi även den trevliga balkongen ut mot Bergsgatan.

I populära Rådmansvången bor man i city med allt som kan tänkas behövas inom räckhåll. Trevliga restauranger, fina promenadstråk, butiker, köpcenter och inte minst citytunneln ett stenkast iväg.

Allmän information

Pris

3 200 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

4

Max antal sovrum

2

Boarea (BOA)

112 kvm

Gatuadress

Bergsgatan 35

Ort

Malmö

Kommun

Malmö

Våningsplan

2 av 4

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Tjäderhönan 2

Organisationsnummer

769615-6228

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Tjäderhönan är en äkta förening som bildades 2006. Fastigheten byggdes 1929 och består av 1 flerbostadshus. Det finns 12 stycken lägenheter samt 4 stycken lokaler. Tomten är friköpt.

EKONOMI
SBC sköter den ekonomiska förvaltningen. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse; Överlåtelseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp, köparen betalar. (1183 kr år 2020). Pantsättningsavgift 1 % av gällande prisbasbelopp per pant. (473 kr år 2020).
Senaste avgiftshöjningen:
Planerade avgiftshöjningar: Årsavgifterna planeras att vara oförändrade närmaste året.

RENOVINGAR/UNDERHÅLL
Genomförda renoveringar:
- Gjorda renoveringar
2009 - Avloppsstammar spolning, rep. av styrventil i pannrum och justering av rörventilar
2010 - Byte av yttertak
2010 - Drevning fönster, omfogning/målning fasad, ny grind och målning port/entré
2011 - Tvätt och målning av balkonger, trapphus sopnedkast/målning
2011 - Reparation av värmeväxlare
2014 - Ny klätterställning på gården
2014 - Nya termostater värmeanläggning
2015 - Anläggningsarbete
2017 - Genomspolning av avloppsrör, vara ett borttagning av kalkrester
2017 - Reparation och målning av fasadgrund mot Möllevångsgatan
2017 - Byte av ståldörr
2019-2020 - Hiss byte

Planerade renoveringar:
Inga större underhåll är planerade närmaste åren.

GARAGE/PARKERING
Föreningen har inget eget garage eller p-platser

TV OCH BREDBAND
Kabel-tv från Com Hem ingår i avgiften.
Inget gemensam bredband

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Tvättstuga, innergård med lekplats och grill.

KONTAKT
Hemsida:
E-Post:

Uppgifterna är hämtade från berörd förenings årsredovisning och kontrolleras endast om särskilda skäl ges. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

BYGGNADSÅR
1929

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 12
Antal lokaler: 4

Antal lägenheter

12

Byggnader

Byggår

1929

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

6 000 SEK/månad

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Allmänt
Rådmansvången är beläget mitt i city mellan Pildamsmvägen och Bergsgatan. Det är ett levande med ändå lugnt område med allt som kan tänkas behövas inom räckhåll. Här finns hela Malmö Citys utbud och vimmel utanför dörren, med både shopping, trevliga restauranger och närservice. Här bor du även nära köpcentrat Triangeln och Möllan, med dess trevliga utbud av restauranger och uteserveringar finner du bara en kort promenad bort. Trots cityläget ligger här också flera parker i närheten. Här erbjuds goda kommunikationer med både buss och tåg från Triangeln och Citytunneln, vilket gör detta till ett perfekt område för dig som pendlare. Här har du även närhet till både skolor och förskolor och mycket där till!

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy