Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Kvarngränd 9, Kvarnholmen, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
101 kvm
Avgift
4 943 SEK / mån
Rum
4 rum

Optimalt planerad fyra med sjöglimt och balkong

På Kvarnholmen, precis vid inloppet till Stockholm och med Djurgården rakt över vattnet, ligger denna moderna 4:a, med allt en familj kan önska sig. Fastigheten är nybyggd med omkringliggande äldre bebyggelse vilket skapar en praktisk och smakfull bostad med vacker omgivning.

Lägenheten är välplanerad med stora sociala ytor och öppen planlösning. Köket från Vedum är smakfullt och ljust med maskinpark från Siemens. Vardagsrummet är stort med gott om plats för soffgrupp. Barhänget mellan kök och vardagsrum ger en social koppling mellan rummen och gör att ljuset flödar in från två väderstreck. Den inglasade balkongen som nås från köket är något alldeles extra med sina dryga 10 kvm och härliga söderläge.

I lägenheten finns det tre bra sovrum varav det största har egen garderob och intilliggande stor klädkammare. Lägenheten bjuder på både ett badrum med dusch och tvättdel, samt en gästtoalett, båda i toppskick. Genomgående är standarden mycket hög med ljusa parkettgolv, målade väggar och stora fönster. Från vardagsrummet och ena sovrummet har man havsglimt och utsikt mot Kaknästornet på andra sidan vattnet.

Föreningen har två stora takterrasser med flera sittgrupper och en mer än hänförande utsikt över havet, Djurgården och Stockholms inlopp.

Tänk dig att bo i en stadsdel där det nya går hand i hand med det gamla. Där glest bevuxna klippor ligger sida vid sida om moderna lägenheter och där du bara är en 10 minuters cykeltur från stan. Här bor du med ena foten i skärgården och andra foten i city. Goda kommunikationer inkluderar bussar som tar dig snabbt in till Slussen och inte att förglömma SL-båtar som enkelt tar dig in till Nybrokajen/Djurgården eller Lidingö/Frihamnen.

En familjepärla ni absolut inte får missa. Varmt välkommen på visning.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy