Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Skebokvarnsvägen 366, Högdalen, Bandhagen
Typ
Bostadsrätt
KVM
92.5 kvm
Avgift
5 953 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Kommande försäljning av en rymlig hörnfyra nära tunnelbanan!

Välkommen till en kommande försäljning av denna rymliga 4:a mitt i Högdalen, endast ett stenkast från tunnelbana och centrum. Lägenheten är belägen i hörnet på fastigheten med insynsskyddat läge. Stora fördelar med denna bostad är gavelläget och öppen planlösning med stora sociala ytor i form av rymligt kök och vardagsrum med stort ljusinsläpp. Två separata badrum samt klädkammare. Lägenheten ligger på entréplan, perfekt för dig som inte orkar gå i trappor och är i sin helhet utrustat med ekparkett och ljusa väggar. Från Högdalen Tunnelbana tar du dig till Centrum på en dryg kvart med ständiga avgångar. i Högdalen C hittar du det mesta i handelsväg i allt ifrån systembolag till Coop.

Bostaden planeras att säljas längre framåt i tiden. Är du intresserad av bostaden redan nu? Gör en intresseanmälan idag och maila mäklaren om information så återkommer han till dig vid tillfälle. Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnande hall med stora förvarings- och avhängningsmöjligheter via garderob och hatthylla. Ekparkettgolv och ljusa väggar.

VARDAGSRUM / KÖK
Social yta mellan kök och vardagsrum. Perfekt för sammankomster där det finns plats för en stor soffgrupp och utrymme för ett längre matbord för upp till ca 12 personer. Köket är utrustat med diskmaskin, spis, spisfläkt, kyl och frys, diskho samt goda förvaringsmöjligheter i form av skåp och skafferier.

BALKONG
Inglasad balkong i insynskyddat läge.

SOVRUM 1
Sovrummet i gaveln är skyddat från insyn. Här har du dessutom tillgång till den inglasade balkongen i sydvästligt läge. Ekparkettgolv och ljusa väggar.

SOVRUM 2
Det rymligaste sovrummet. Här finns plats för en större dubbelsäng med två fönster som ger upphov till stort ljusinsläpp. Ekparkettgolv med ljusa väggar.

SOVRUM 3 / KONTOR
Används för närvarande som kontor men kan enkelt omvandlas till ett alternativt sovrum eller gästrum. Ekparkett och ljusa väggar.

WC 1
I hallen finner du det mindre av de två badrummen. Ljust helkaklat badrum utrustat med väggsittande wc, handfat, kommod och badrumsspegel.

WC 2 / BADRUM
Vid entrén till vänster finns det större badrummet. Helkaklat badrum med stora arbetsytor, förvaring i skåp och hyllor samt utrustat med tvättmaskin, torktumlare, badkar, handfat, wc samt kommod.

Dokument (pdf)

Planlösningar

Allmän information

Pris

Utgångspris

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

92.5 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Skebokvarnsvägen 366

Ort

Bandhagen

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer

35

Våningsplan

0 av 15

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Ekbacken i Högdalen

Organisationsnummer

769615-1393

Allmän information

Tänk att bo i en bostadsrätt där både hushållsel, vatten och avlopp, värme, bredband, IP-telefoni och kollektivt bostadsrättstillägg ingår i avgiften. Välkommen till föreningen där allt detta ingår.

Huset med de färgglada balkongerna byggdes mellan 2008 och 2009. Det är 15 våningar högt och ligger endast 3 minuters promenad från Högdalens centrum. Fastighetsbeteckning: Kantjärnet 5. Tomtareal: 2 855 kvm. Lägenhetsyta (BOA): 5 067 kvm. En byggnad med ett trapphus och två hissar.

Fastigheten är upplåten med tomträtt som löper ut 2027-12-31.
Fastigheten som ingår i Brf Ekbacken uppfördes av Veidekke och blev inflyttningsklart 2008/2009.
Fastigheten har bergvärme och fjärrvärme som uppvärmning.
Mekanisk frånluftsventilation. Avluft från kåpa över spis i kök och via ventil i badrum samt från wc och klädkammare/förråd större än 3 kvm. Tilluft via ytterväggsgaller och don med filter bakom radiatorer.

Huset inrymmer 66 lägenheter enligt följande:

1 RoK 6 stycken
2 RoK 20 stycken
3 RoK 18 stycken
4 RoK 22 stycken
Fördelat på yta och procent av totala ytan 5067 kvm.

Huset är ca 46 meter högt och ytan är 36 x 36 meter.

Förutom närheten till centrum finns också Stockholms största skatepark i området. Och inte långt från huset finns ? Bandängen ? en fantastisk parklek med både höns, grisar och kaniner. Och nu med en nyrenoverad plaskdamm. Vackra promenadstråk finns också i närområdet.

Bostadsrättshavaren får, sedan lägenheten tillträtts, företa ändring i lägenheten. Bostadsrättsinnehavare får dock inte utan styrelsens skriftliga tillstånd utföra åtgärd som innebär ingrepp i bärande konstruktion, ändring av befintliga ledningar för avlopp, värme, vatten eller ventilation eller annan väsentlig förändring av lägenheten.

För åtgärd som kräver bygganmälan eller bygglov erfordras alltid styrelsens tillstånd. Det åligger bostadsrättshavare att ansöka om bygglov eller att göra bygganmälan.

BREDBAND/TV
Multimediauttag i sovrum, vardagsrum och kök. Kollektiv anslutning till digital och analog TV med basutbud och bredband. Ingår i avgiften. IP-baserad telefoni.

PARKERING
Föreningen har tillgång till 46 parkeringsplatser, varav 22 har motorvärmaruttag och 4 platser är avsedda med laddning för elbilar. Det finns ingen besöksparkering.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

Radon - Godkänd. Protokoll finns på föreningens hemsida.

Övriga utrymmen i föreningen

I huset finns en lokal för uthyrning till medlemmar. I lokalen finns en bäddsoffa för två personer, en extrasäng, fyra kuddar, fyra filtar. Bord och stolar för sex sittande, toalett med dusch, pentry med ett litet kylskåp, mikro samt kaffebryggare och vattenkokare.

Sophus i separat enplansbyggnad.

Till lägenheter om 4 RoK hör varsitt lägenhetsförråd beläget i källaren. Därutöver finns 25 extra lägenhetsförråd för uthyrning till medlemmarna.

I huset finns gemensamma utrymmen för:
? cykelförråd
? barnvagns- och rullstolsrum

Det finns ett återvinningsrum för:
? glas
? plast
? papper
? kartong
? batterier

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

5 953 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

I avgiften ingår hushållsel, vatten och avlopp, värme, bredband, IP-telefoni och kollektivt bostadsrättstillägg ingår i avgiften.

Avgiftsförändringar

Gjorda:
Avgiftssänkning med 5% den 1 januari 2019.
Under de senaste åren har föreningen haft två avgiftsfria månader.

Kommande:

Andelstal

1,79050

Överlåtelseavgift

1190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

485 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

450 SEK/månad

Försäkringskostnad

200 SEK/månad

Summa driftkostnad

650 SEK/månad

Antal personer i hushållet

3

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy