Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Zederslundsgatan 5A, Zederslund, Motala
Typ
Bostadsrätt
KVM
78 kvm, biarea 6 kvm
Avgift
3 916 SEK / mån
Rum
3 rum

Unik, central trea med radhuskänsla

Välkomna till Zederslundsgatan 5A. Här bor ni för en låg månadsavgift i en unik lägenhet med egen entré, högt i tak och en spännande planlösning med tre rum och kök i etage! Lägenheten är välskött med genomgående parkett- eller grangolv, fönsterbrädor i sten och nydragen el. På första våningen finns kök, hall samt rymligt vardagsrum med öppen spis. En trappa upp finns ett extra stort sovrum med garderobsvägg, ytterligare ett sovrum med klädkammare, helkaklat badrum med golvvärme samt utgång till balkong. En trappa ned (källarplan) finns ett förrådsutrymme om cirka 6 kvadratmeter i lägenheten och ni kan sedan ta er vidare till det gemensamma källarutrymmet där det finns gemensamt cykelrum och ett ytterligare förråd tillhörande denna lägenhet.

Bostadsrättsföreningen Zederslundshus är en stabil förening med god ekonomi och låga avgifter. Föreningens hus uppfördes på 1940-talet och lägenheterna karaktäriseras av bland annat extra takhöjd, cirka 2,70 meter. Gemensam tvättstuga finns i angränsande fastighet. Föreningen tillhandlahåller även parkeringsplatser, carport och garage enligt kösystem. Det finns föreningslokal, hobbyrum, cykelförråd samt gemensam gård med gräsyta.

Här bor ni i trivsamma kvarter med närhet till både strandpromenaden samt Motala centrum med service och bekvämligheter i form av mataffärer, restauranger, apotek, torg, gallerior, hamnområde med mera. Busshållplats finns ett stenkast bort och på drygt en kilometers avstånd finns även centralstationen där ni med pendel, buss eller tåg smidigt tar er till flertalet orter.

Välkomna med intresseanmälan och visningsförfrågan.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy