Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Nybodagatan 4, SOLNA
Typ
Bostadsrätt
KVM
62.5 kvm
Avgift
3 324 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Renoverad lägenhet i högt läge och solig balkong i västligt läge!

I ett hus beläget i klassiska och idylliska Skytteholm hittar du denna lägenhet - en optimalt planerad och charmig tvårummare i fint skick med stora sällskapsytor och harmoniska färger. Här flyttar du in i en lägenhet som är i toppskick där stora delar av lägenheten har blivit totalrenoverat. Lägenheten har även en fin balkong i västligt läge som utlovar många timmar i solsken. Det stora vardagsrummet med gott om plats för både soffa, TV och annat vardagsrumsmöblemang har även möjlighet att hålla i sociala sammanhang med vänner då det finns bra med utrymme för större matplats. Att det under den senaste tiden har genomförts en totalrenovering i köket med snygga tillval i form av integrerad mikrovågsugn och diskmaskin, stor kyl och frys samt kakel över bänk gör denna lägenhet komplett.

Här bor man vid ett av Skytteholms bästa lägen - alldeles intill Skytteholmsparken! Med en kort promenad når du Solna centrum och inom några minuter är man vid Strandpromenaden vid Huvudsta strand. Här finns allt och lite till för familjen som vill kunna njuta av det bästa Solna har att erbjuda. Nära mataffär och bageri och ca 5-10 minuters promenad till t-bana, bussar och tvärbanan. För den som gillar shopping finns även Mall of Scandinavia med dess rika utbud av restauranger och klädesbutiker. Där ligger även Friends Arena som attraherar såväl internationella artister som högkvalitativ fotboll och populära evenemang. Att bo i Skytteholm ger dig som reser mycket ypperliga möjligheter då Arlanda flygplats ligger ca 30 min och Bromma flygplats endast ca 10 minuter från hemmet med bil.

Vid frågor eller funderingar kontakta ansvarig mäklare, Ilker Cengiz 0733 - 600 330!

Rumsbeskrivning

Hall: HALL
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en rymlig hall med bra förvaringsutrymmen i form av två garderober med skjutdörrar samt fyra ommålade originalgarderober. Hallen har vitmålade väggar och golv i ljust kakel. Lägenheten har säkerhetsdörr.

BADRUM
Helkaklat badrum med badkar, handfat, handdukstork, toalett och stort spegelskåp. Badrummet är stambytt.

SOVRUM
Här finner du ett väl tilltaget och rogivande sovrum med två stora garderober med skjutdörrar. Rummet har vackert ljust trägolv och ljusa väggar.

KÖK
Ett vackert och genomtänkt kök som totalrenoverades 2014. Har finner du en stor kyl och frys, integrerad pelare med ugn och mikrovågsugn, induktionshäll, diskmaskin samt gott om förvarings och arbetsutrymme.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet lämpar sig ypperligt för socialt umgänge och erbjuder bland annat generösa sällskapsytor och gott om plats för soffa och större matgrupp. Ett rymligt och ljust rum med beigea väggar och ljust trägolv.

BALKONG
Från sovrummet når du en stor och solig balkong i västligt läge med sol hela eftermiddagen och kvällen.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning 2018 Energideklaration Stadgar

Allmän information

Pris

Utgångspris

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

62.5 kvm

Gatuadress

Nybodagatan 4

Ort

SOLNA

Lägenhetsnummer

6851-1055

Våningsplan

6 av 7

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Nyboda 10

Organisationsnummer

769624-2622

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Nyboda 10 bildades den 30 januari 2012. Den 14 september samma år tog vi över fastigheten av PP Pension, som hade ägt den sedan 1966. De båda husen är sammanbyggda med en enplansbyggnad som rymmer kommersiella lokaler, bland annat en tandläkarmottagning och studielokaler. I ett av bostadshusen finns också en restaurang.

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Ingen avgiftshöjning är planerad under 2019.

TV OCH BREDBAND
I månadsavgiften ingår ett grundutbud för TV från Telenor. Alla lägenheter i föreningen har en dosa från Telenor som kan aktiveras för bredband och tv.

FÖRSÄKRING
Försäkring till fullvärde har föreningen tecknat hos Stockholm Stads Brandförsäkringskonto. I avtalet ingår styrelseförsäkring.

GÅRDSPLATS
Utegård med bänkar, bord, planteringar och grönytor.

BYGGNADSÅR
1960

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Uppvärmning och ventilation

UPPVÄRMNING
Fjärrvärme

Byggnadskommentar

Fastigheten har huvudsakligen två-glas fönster. Vissa lägenheter mot Ankdammsgatan har bullerskyddande treglasfönster.

FÖNSTER
2-glasfönster

Utförda renoveringar

RENOVERINGAR RELATERAT TILL FÖRENINGEN
Utförda:
Badrummens avloppsstammar byttes i båda bostadshusen 1993. En del lägenheter på Nybodagatan 2-4 har även fått köksstammarna bytta tidigare, övriga köksstammar byts under våren 2014.
Hissarna på Nybodagatan helrenoverades 2013, och trapphuset på Nybodagatan målades om 2014. Under 2014 har även samtliga armaturer i källarutrymmen och trapphus bytts ut för att spara energi.
2014-2015 renoverades utemiljön i hela föreningen på ett sätt som knyter ihop båda byggnaderna till en helhet. Vi fick nya planteringar, utemöbler, gräsmattor och utebelysning.
2016 målades källargångar på Ankdammsgatan 28-30.
2017 renoverades fasaden på Ankdammsgatan samt en gavel på Nybodagatan.

Kommande:
Fasadrenovering på Nybodagatan 2 och 4 och fönsterbyte. Detta kan ske under år 2019

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 147
Antal lokaler: 8
Antal hyresrätter: 17

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Det finns två tvättstugor, en per byggnad. Nybodagatan 2-4 har 3 tvättmaskiner, 1 torktumlare, tvättbänk och ho. Det finns även 2 torkskåp och 1 elmangel. Ankdammsgatan 26-30 har 3 tvättmaskiner, 2 torktumlare och i ett separat rum 1 elmangel. Det finns även 2 torkskåp. Det finns två cykelrum på Ankdammsgatan och två på Nybodagatan.

Antal lokaler

8

Antal hyresrätter

17

Antal lägenheter

147

Byggnader

Byggår

1959-1960

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 324 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Inklusive avgift för bredband.

Andelstal insats

0,6767%

Överlåtelseavgift

1 183 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

473 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

PARKERINGSINFORMATION FRÅN FÖRENINGEN
Föreningen har egna parkeringsplatser som är reserverade för de boende i Nyboda 10. Det finns tre typer av parkeringsplatser:
I garaget (under musikstudion, entré från Nybodagatan): 640 kr/mån.
Ute med elstolpe: 400 kr/mån.
Ute utan elstolpe: 300 kr/mån
Varmgarage med plats för 52 bilar, uteplats med el för nio bilar och uteplats utan el för 20 bilar. Det kan vara kö för att få en parkeringsplats, men den brukar inte vara lång.
Parkeringsplatser hyrs till boende och kötiden varierar ganska mycket, genomsnitt i området är 7 månader.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

129 kWh/m²

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy