Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Östermalmsgatan 37C, Östermalm, Motala
Typ
Bostadsrätt
KVM
62.5 kvm
Avgift
4 026 SEK / mån
Rum
2 rum

Modernt renoverad tvåa nära centrum och pendeln!

Välkomna till Östermalmsgatan 37C och denna moderna, ljusa tvåa i genomgående gott skick med en härlig balkong som vetter mot innergården och har ett mycket bra solläge. Bostaden har gjorts om från en trerummare till en tvåa vilket bidragit till ett större kök samt en mycket luftig och öppen känsla. Bostaden präglas av genomgående ljusa, fräscha ytskikt. I hallen välkomnas ni av ett fint klinkergolv innan parkettgolvet tar vid, samt en rejäl skjutdörrsgarderob som slukar mycket förvaring. Till höger finns ett ljust och väldigt rymligt kök som renoverades 2013 där ni har utrymme för stort matsalsbord. Köket är fint inrett med vita högblanka luckor och rostfria vitvaror. Vidare finns ett rymligt sovrum, helkaklat duschrum med golvvärme och eluttag för tvättmaskin samt ett stort vardagsrum med utgång till balkongen.

Avgiften för bostaden är enbart 4026 kr/mån där värme, vatten, bostadsrättstillägg och kabel-tv ingår. Föreningen har ett gemensamt elabonnemang och läser av elförbrukningen i respektive lägenheten en gång per år, vilket ligger till grund för elkostnaden som debiteras till den boende som ett tillägg direkt på avgiftsavin. Fiber finns indraget. Till bostaden hör även två förråd.

HSB brf Almen är en stabil bostadsrättsförening med gemensam innergård med grillplats och gräsytor, övernattningslägenhet med bastu samt dubbla tvättstugor. Föreningen hyr även ut parkeringsplatser och garageplatser enligt kösystem. Här bor ni centralt med närhet till centrum, centralstationen, sport/simhall och trevlig promenadstråk i Bondebacka och vid Göta kanal.

Välkomna att lämna Er intresseanmälan!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy