Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Sidvallsvägen 9, Öringe, Tyresö
Typ
Bostadsrätt
KVM
93 kvm
Avgift
0 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Denna bostad är en REDO-bostad och kommer snart till försäljning, kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Välkommen till denna fina etagelägenhet i fantastiskt ljust och härligt läge i lugna och trevliga Öringe. Här bor du naturskönt och har nära till såväl golfbana, rackethall och Öringesjön med fina strövområden.

- Flexibel planlösning
- Tre sovrum på entréplan
- Etage
- Balkong
- Tillgång till garage
- Allrum med högt till tak och stora fönster
- Nära bussar, centrum och natur

Den ljusa och luftiga lägenheten är i fint skick och är belägen i två plan. På entréplan finns tre sovrum, helkaklat duschrum och kök med utgång till balkong med sol fram tills eftermiddag.

På övre plan finns underbart ateljeliknande allrum med stora fönsterpartier och härlig takhöjd, vilket verkligen skänker lägenheten en helt unik atmosfär. På övre plan finns även ett sovrum och en klädkammare.

För den som har gröna fingrar finns möjligheten att hyra en kolonilott (Fnyskens odlarförening) som finns i angränsande fastighet. Intill lägenheterna tar Tyresös golfbana vid vilket gör det enkelt för den som spelar att promenera över för att slå en hink! Spela racketsporter som padel och tennis i den närliggande rackethallen. Utöver detta finns även ishall, simhall och gym i omnejd vilket ger er absolut bästa möjligheterna för en social och aktiv livsstil.

Då ett garage hör till lägenheten är det enkelt för alla som har bil, och för de som pendlar finns bussar mot Tyresö Strand, Brevik, Centrum och Gullmarsplan, även Stockholm C under pendlingstider och nås på minuten! Öringe är ett lugnt och trivsamt villaområde med närhet till Öringesjön, härlig natur och mysiga promenadstråk. Vid Öringe finns även en liten närbutik och restaurang. Centrum nås på ett par minuter med bil eller på bekvämt promenadavstånd.

VÄLKOMMEN HEM

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

5 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

93 kvm

Gatuadress

Sidvallsvägen 9

Ort

Tyresö

Kommun

Tyresö

Lägenhetsnummer

229

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Turmalinen

Organisationsnummer

769601-3403

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen registrerades 1996, föreningen är en äkta bostadsrättsförening. Föreningens fastighet består av 5 st flerbostadshus med 35 st medlemslägenheter. Föreningen innehar 19 carportplatser, 21 garage och 5 st gästparkeringar.
Lägenhetsfördelningen är enligt följande: 5 st 2 rok ( 42,3 kvm), 10 st 2 rok ( 47 kvm ), 5 st 2 rok ( 55,2 kvm), 10 st 3 rok ( 93 kvm), 5 st 4 rok (97,8 kvm).
Det finns barnvagnsförråd, cykelförråd, fastighetsförråd, tvättstuga. I fastighetsförrådet finns redskap för trädgårdsskötsel att låna, dessutom finns dammsugare att låna för bilstädning. Varje trappuppgång har brevlåda för utgående post, vilken töms varje dag.
Föreningen har gemensamma städdagar 2 ggr/år, en på våren och en på hösten.
Granne med föreningen finns en odlarförening med odlingslotter. https://www.fnysken.se/

ÖVRIGT
Externa företag tar hand om gräsklippning, snöskottning framför garage/carport samt gångarna i området.

Medlemmarna hjälps åt att hålla i ordning i rabatter.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

RENOVERINGAR RELATERAT TILL FÖRENINGEN
Kommande 2019: Översyn och åtgärdande garagetak.

Utförda renoveringar/underhåll:
2019 - Stamspolning kök och badrum.
2018 - Entréer nr 11, 13, 15
2017 - Renovering/försegling av samtliga tak. Radonsanering nr 11.
2016 - Målning av samtliga fönster.
2015 - Radonsanering nr 9.
2013 - Omläggning av plattor, framsida nr 15, baksida nr 11 och 9. Ommålning av soprummet.
2012 - Omläggning av plattor vid entréer.
2011 - Underspolning köksavlopp
2010 - byte dörrstängare av till portar.
2008 - Byte av tvättmaskiner och torktumlare i tvättstugan. Slipning och målning av entrédörrar.
2007 - Målning av garagelängor, målning av ohyvlade bräder mellan fönsterpartier
2006 - Montering av nät vid takfot. Målning av nät vid takfot. Målning barnvagns och cykelförråd.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 35

Antal lägenheter

35

Byggnader

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy