Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Råbyvägen 57G, Gränby, Uppsala
Typ
Bostadsrätt
KVM
57 kvm
Avgift
3 597 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Rymlig nyproducerad tvåa i gavelläge!!

Söker du efter en nyproducerad och välplanerad två i gavelläge med öppna ytor har du hittat rätt. Denna lägenhet på 57 kvadratmeter, genomgående parkettgolv och vita väggar hittar du 3 våningar över marken. Lägenheten bjuder på inte bara en, utan två balkonger i olika väderstreck!
Du kliver in i en väl tilltagen hall med goda förvaringsmöjligheter i form av en skjutdörrsgarderob samt hatthylla. I anslutning till hallen har du ett stort badrum som erbjuder dusch med glasdörrar, tvättmaskin, torktumlare, handdukstork och handfat med goda förvaringsmöjligheter i form av en kommod under och ett spegelskåp över. Fortsättningsvis kommer du in i ett underbart extrautrustat kök med anslutande matsal och vardagsrum, vilket tillför lägenheten en känsla av storlek. I anslutning till köket och vardagsrummet har du tillgång till lägenhetens största balkong som bjuder på eftermiddags och kvällssol, samt en utsikt över Uppsala innerstad där domkyrkan ingår. Till sist hittar du lägenhetens väldigt stora sovrum med ingång från vardagsrummet. I sovrummet har du en stor och fin skjutdörrsgarderob, utöver den ryms en dubbelsäng, sängbord och kontorsbord utan att rymligheten försvinner. Sovrummet bjuder även på lägenhetens andra balkong där du och en god kopp kaffe kan njuta av den härliga morgonsolen.

Detta är en stabil förening med en grön och ombonad innergård med vackra planteringar, stenläggningar och en mysig grillplats. I fastigheten erbjuds garage, förvaring av cyklar, barnvagn, rullstol och rullator samt laddning av rullstolar finns i nära anslutning till trapphusen. Det finns även miljöstation och en gemensamhetslokal. I avgiften ingår bredband och basutbud TV.

Det geografiska läget vittnar också om bekvämlighet. Från bostaden är det promenadavstånd till Centrum och Resecentrum vilket kompletteras väl med busshållplatser och fina cykelstråk strax utanför porten vilka leder till stadens kärna samt upp till Gränbystaden. Direkt närhet till E4:an finns via Tycho Hedéns väg genom norra påfarten för bilpendlaren. I bostadens närområde finns dessutom ett brett serviceutbud med exempel som gym, restauranger, ICA samt Kvarnengallerian. Därtill finns även närhet till Kapellgärdsparkens vida gräsytor och lummiga parkområde.

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

2

Boarea (BOA)

57 kvm

Areauppgift enligt

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Gatuadress

Råbyvägen 57G

Ort

Uppsala

Kommun

Uppsala

Lägenhetsnummer

2-1301

Våningsplan

4 av 7

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Romanen

Organisationsnummer

769630-4851

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Romanen är fördelat på tre trapphus med totalt 59 välplanerade lägenheter.

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Inga framtida avgiftsändringar är idag känt.

TV OCH BREDBAND
Kabel-tv, telefoni och bredbandsleverantör: ComHem. Ingår i avgiften.

GÅRDSPLATS
Gården är grön och ombonad med vackra planteringar, stenläggningar och en mysig grillplats. Bekvämt under huset finns garage och förråd.

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

ÖVRIGT
Det finns cykelrum, sophantering med ingång från gatan, rullstols- och barnvagnsrum.

Juridisk person kan accepteras

Nej

TV/internet

TV: Tv Bas
Internet: Bredband bas

Uppvärmning och ventilation

UPPVÄRMNING
Fjärrvärme

VENTILATION
Typ av ventilation: Mekanisk till- och frånluft

Utförda renoveringar

RENOVERINGAR RELATERAT TILL FÖRENINGEN
Inga planerade renoveringar. Byggnaden färdigställdes i Oktober 2017.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 59

Antal lägenheter

59

Byggnader

Byggår

2017

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 597 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Värme, kall- och varmvatten samt tv (basutbud) och bredband (50c) via Comhem ingår i avgiften

Andelstal insats

1,6181%

Andel av månadsavgift

1,62%

Överlåtelseavgift

1 138 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

455 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

150 SEK/månad

Försäkringskostnad

120 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

PARKERING TILLHÖRANDE BOSTADEN
Föreningen har 30 st p-platser under huset som nås via trapphusen. 3 av platserna är el-bilsplatser. Separat kösystem. Priser mellan (900 kr/mån).

PARKERINGSINFORMATION FRÅN FÖRENINGEN
Föreningen har 29 p-platser i garage under huset och nås ifrån trapphusen. Kostnaden är 900kr/mån.
Tre av platserna är e-bilsplatser, dessa kostar 1200kr/mån.
För närvarande är det kö.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

105 kWh/m²

Energiklass

D

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy