Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
925 000 SEK
Adress
Heljestrandsgatan 13B, Norr, Eskilstuna
Typ
Bostadsrätt
KVM
40 kvm
Avgift
2 855 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad genomgångslägenhet med generös balkong

Två trappor upp på Heljestrandsgatan 13B finner ni denna ljusa genomgångslägenhet om 1.5 rum och kök. Karaktärsfull bostad med genomgående smakfulla och harmoniska färgsättningar, ett flödande ljusinsläpp och väl genomtänkta ytor. På den generösa balkongen i optimalt syd-/västläge erbjuds möjligheten att avnjuta middagen i solen under sommarens ljumna kvällar. Rejält kök i vinkel med snygga vitvaror, goda förvaringsutrymmen i skåp och praktisk arbetsyta på köksbänk. Köket erbjuder plats för matbord med tillhörande stolar för upp till fyra personer. Rum som tidigare delats av och idag erbjuder en vardagsrumsdel med plats för soffa och mediamöbel samt en separat sovrumsdel med plats för 120-säng. Helkaklat badrum med moderna badrumsmöbler samt goda förvaringsmöjligheter i en funktionell klädkammare. På bostadens 40 yteffektiva kvadratmeter finns gott om plats för kompisgänget att umgås! Detta är en lägenhet perfekt för dig som söker ett rymligt och prisvärt boende nära stadskärnan.

Här bor du lugnt beläget på Norr med endast 10 minuters promenadavstånd till centrum. Närhet till såväl högskola som tågstationen, sportanläggningar, livsmedelsbutiker, mysiga restauranger och caféer samt fina promenadstråk längs Eskilstuna-ån.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Innanför ytterdörren möter du en välkomnande entréhall med plats för skoställ och avhängningsmöbel. I hallen är väggarna målade i harmonisk ljusgrå nyans och på golvet ligger snygg ekparkett. Direkt till vänster om hallen finner ni en funktionell klädkammare med garderober, hyllplan och fönster för ljusinsläpp.

Bostaden besitter ett rejält ek-kök i vinkel utrustat med integrerad kyl/frys, spishäll, fläkt och inbyggnadsugn. Goda förvaringsutrymmen i skafferi och skåp samt praktisk arbetsyta på bänk i massiv ek. Köket rymmer plats för matbord och tillhörande stolar för upp till 4 personer. Väggarna är målade i ljus nyans varav en fondvägg målad med kalkfärg. Parkettgolv.

Mot föreningens innergård ligger bostadens ombonade rum med separat sovrumsdel. I rummet finns plats för soffa och mediamöbel samt annat möblemang som exempelvis kontorshörna. Från rummet nås en generös balkong i optimalt syd-/västläge med plats för lounge-möbler. Sovrumsdelen rymmer plats för 120-säng och intilliggande nattduksbord. I såväl vardagsrumsdel som sovrumsdel är väggarna målade i ljus grå nyans och på golvet ligger laminat.

Badrum renoverat i samband med stambyte år 2006 med nya badrumsmöbler från 2019. Badrummet är helkaklat i ljusa färgsättningar och utrustat med toalett, handfat i kommod, förvaringsskåp, dusch och handdukstork.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Stadgar Brf Nötkärnan nr 33 Årsredovisning 2020 Brf Nötkärnan nr 33

Allmän information

Pris

925 000

Antal rum

1.5

Boarea (BOA)

40 kvm

Areauppgift enligt

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Gatuadress

Heljestrandsgatan 13B

Ort

Eskilstuna

Kommun

Eskilstuna

Lägenhetsnummer

46360010008

Våningsplan

2 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

Generös balkong i syd-/västläge med plats för lounge-möbler.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Nötkärnan nr 33

Organisationsnummer

718000-0296

Allmän information

Byggnadsår: 1954

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Kabel-tv basutbud och bredband via Tele2 ingår i månadsavgiften.

Uppvärmning och ventilation

Uppvärmning: Fjärrvärme
Typ av ventilation: Självdrag
Senaste inspektion av ventilation: 2019-11-12

Byggnadskommentar

I föreningen finns tvättstuga, torkrum, hobbyrum, gemensam bastu och gemensam innergård. Även vinds- och källarförråd tillhörande bostadsrätten.

Utförda renoveringar

2020 Asfaltering av framsida, omgjutning av källartrappor, byte av värmeväxlare, justering portdörr samt installation portkod
2019-2020 Dränering av grund
2019 Isolering av grund
2019 Avloppsstammen utbytt
2009 Säkerhetsdörrar
2009-2010 Tråda om elen till samtliga lägenheter
2009 Byte av fönster till tre glas
2009 Byte av tak och hängrännor
2006 Stambyte

Renoveringar utförda i bostadsrätten:
2019 Ommålning av samtliga väggar och tak, nya badrumsmöbler

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 11
Antal lokaler: 1

Antal lägenheter

11

Byggnader

Byggår

1954

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

2 855 SEK/månad. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv basutbud och bredband 100 Mbit/s.

Andelstal

6,78%

Andelstal insats

Uppgiften saknas i föreningens register

Andel av månadsavgift

Uppgiften saknas i föreningens register

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

205 SEK/månad

Försäkringskostnad

312 SEK/månad

Försäkringsinformation

Observera att kostnaden för el till stor del beror på nyttjandegraden.
Posten försäkring avser hemförsäkring inkl. bostadsrättstillägg.

Summa driftkostnad

517 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

P-plats med elstolpe, totalt 8 st., 150 kr/mån. Garage, totalt 2 st., 300 kr/mån. Separat kösystem tillämpas för såväl p-plats som garage.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

180 kWh/m²

Energiklass

F

Beskrivning

Övrigt

Bostadsrättstillägg ingår ej i månadsavgiften, behöver tecknas separat av bostadsrättsinnehavaren.
Observera att lägenheten är registrerad som 1 rum och kök.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy